پیش‌بینی میزبانی خراسان‌شمالی از ۳ میلیون ۵۰۰ هزار زائر تشییع امام شهید

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی گفت: با پیش‌بینی تردد حدود ۳ میلیون ۵۰۰ هزار زائر، تمهیدات گسترده‌ای برای اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی در استان در نظر گرفته شده است.
هادی نعیمی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: پس از مشخص شدن زمان مراسم تشیع امام شهید، جلسات هماهنگی متعددی برگزار شد.معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی افزود: برای این منظور استقرار ۳۰۰ موکب در مسیر پیش‌بینی شده که با مشارکت مردم، گروه‌های جهادی، هیئت‌های مذهبی، پایگاه‌های بسیج و سایر مجموعه‌های مردمی فعالیت خواهند کرد.وی با اشاره به اینکه این خدمات از دوراهی دشت که ورودی استان است شروع می‌شود، گفت: برخی موکب‌ها علاوه بر پذیرایی، خدمات اسکان و خدمات درمانی تعمیرات خودرو و انواع دیگر خدمات را نیز ارائه خواهند کرد.معاون هماهنگ کننده سپاه خراسان شمالی بیان داشت: برای هر وعده غذایی ظرفیت پذیرایی ۵ هزار پرس در نظر گرفته شده است. وی تصریح کرد: همچنین خدمات پزشکی با همکاری هلال احمر، اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامعه پزشکی ارائه می‌شود.
وی گفت: در مجموع برای ۵۰۰ هزار نفر ظرفیت اسکان در طول ۵ روز برنامه‌ریزی شده و امکان ارائه خدمات پذیرایی به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نیز فراهم شده است.وی گفت: موکب‌ها از ۱۵ تیرماه فعالیت خود را آغاز می‌کنند و تا ۲۱ تیرماه، یعنی ۳ روز پس از مراسم تشییع، به خدمات‌رسانی ادامه خواهند داد.نعیمی افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و حاکمیتی استان برای تأمین اقلام مورد نیاز، آماده‌سازی مراکز اقامتی، هتل‌ها، رستوران‌ها، نانوایی‌های ثابت و سیار و سایر زیرساخت‌ها پای کار آمده‌اند تا هیچ کمبودی در ارائه خدمات به زائران وجود نداشته باشد.وی با اشاره به تمهیدات امنیتی و حمل‌ونقلی گفت: برنامه‌ریزی لازم برای تأمین امنیت مسیرها، مدیریت ترافیک و استفاده حداکثری از ناوگان حمل‌ونقل عمومی انجام شده است تا زائران بتوانند با سهولت بیشتری در مراسم حضور یابند.نعیمی تصریح کرد: در بحث پشتیبانی سوخت نیز شرکت پخش فراورده‌های نفتی ذخیره‌های لازم را برای رفاه حال زائرین در نظر گرفته است.معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی افزود: علاوه بر برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در مساجد و نقاط مختلف استان، پیش‌بینی شده است حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار نفر از مردم استان در مراسم مشهد حضور یابند و برای اسکان آنان نیز ۱۵ نقطه در مدارس و بیش از ۲۰۰ ظرفیت هیئت‌های مذهبی در مشهد در نظر گرفته شده است.
وی گفت: براساس برآوردهای انجام‌شده، حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر از مسیر استان راهی مشهد خواهند شد.نعینی بیان داشت: رقمی قابل توجه که در مقایسه با عبور سالانه حدود ۲۰ میلیون نفر از استان، اهمیت برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده را دوچندان می‌کند.#خدمات_رسانی #موکب #زائران #حمل_و_نقل #امنیت_جاده_ای
11:13 - 28 خرداد 1405