امتحانات گیلان ۱۴۰۵
با احتراماز مسئولان محترم آموزش‌وپرورش استان گیلان درخواست می‌کنیم با توجه به شرایط موجود، امتحانات خرداد ۱۴۰۵ به‌صورت غیرحضوری برگزار شود. این درخواست به‌دلیل حفظ سلامت دانش‌آموزان، کاهش فشار روانی و در نظر گرفتن شرایطی است که ممکن است برای بسیاری از خانواده‌ها و دانش‌آموزان دشواری ایجاد کند.
امیدواریم با درک شرایط و توجه به عدالت آموزشی، تصمیمی گرفته شود که به نفع همه دانش‌آموزان باشد. برگزاری غیرحضوری امتحانات می‌تواند از بسیاری از مشکلات احتمالی جلوگیری کند و آرامش بیشتری برای دانش‌آموزان فراهم آورد.
از شما خواهشمندیم این موضوع را با دقت بررسی کنید و شرایطی عادلانه و مناسب برای همه دانش‌آموزان استان در نظر بگیرید.با تشکر
13:42 - 31 اردیبهشت 1405
آموزش و پرورش
آسیب‌های اجتماعی
گیلان




1 پاسخ

@user17793771047110 ساعت پیش
در پاسخ به
مجازی کنین لنگرود رووووو ، بچه عا بیسوادننننننن، حتی اونایی که همیشه‌نمره بیست میگرفتن، مثل دختر مننن