و «تن»‌های ما، فدایِ «وطن» ما ...

جمهوری اسلامی ایران در همان اوایل حیات خود یک دفاع مقدس حدود 2850 روزه را تجربه کرد؛ درحالی‌که دفاع مقدس دوم تنها 12 روز به طول انجامید و امروز هم 37 روز از دفاع مقدس سوم را پشت سر گذاشته‌ایم و تردیدی نداریم که در کنار هم و با «اتحاد مقدس» و دوری از حواشی، این تهدید را هم به فرصتی دیگر برای تسهیل عزیمت ملت ایران به قله و ظهور تمدن نوین اسلامی تبدیل خواهیم کرد.
خبرگزاری فارس از قم – حسن شیخ‌حائری:حماسه‌آفرینی‌های ملت ایران و امت اسلام همچنان ادامه دارد؛ از همان ساعات نخست جنگ تحمیلی رمضان که در کمترین زمان ممکن، پاسخ کوبنده‌ای به دشمن دادیم تا همین امروز که در سی و هفتمین روز از نبرد اخیر حق و باطل، به یکصدمین موج از عملیات غرورآفرین وعده صادق 4 نزدیک می‌شویم.باید گفت در این دفاع مقدس سوم، عدو با خواست خدا سبب خیر شده؛ یعنی شرایط به‌گونه‌ای پیش می‌رود که اولاً زمان به نفع ماست و ثانیاً اعتراضات فزاینده در آمریکا می‌تواند زمینه‌ای برای سقوط ایالات متحده باشد؛ یعنی همان‌طور که جماهیر شوروی، اتحادش را از دست داد؛ امروز هم ایالات متحده، در مسیر ایالاتی مستقل از یکدیگر گام برمی‌دارد تا عیان شود دشمنی که برای تجزیه دیگران برنامه‌ریزی می‌کرد؛ چگونه با تدبیر الهی، خودش در دام تجزیه و فروپاشی فرو می‌افتد.
البته که ملت ایران و امت اسلام در این مسیر هزینه هم می‌دهند و دشمن هم هزینه می‌دهد و خواهد داد؛ اما مهم این است که جبهه حق، این هزینه دادن‌ها را، گامی برای دفاع از حرم حق و حقیقت می‌بیند و آن را، پیشکشی به محضر حضرت پروردگار و ذخیره‌ای برای آخرت برمی‌شمارد و به آینده‌ای روشن و سراسر نور و آزادی و عدالت امیدوار است؛ اما جبهه باطل، کم‌کم تاب‌آوری خود را در این زمینه از دست خواهد داد و جُز تاریکی و سیاهی را تجربه نخواهد کرد.بر همین اساس است که آن‌ها با سانسوری چندلایه، پیچیده و مافوق تصور بشری، کُشته‌های خود را پنهان می‌کنند و ما، شهدای خود را به میدان می‌آوریم و این باور الهی را جار می‌زنیم که «شهید»، زنده است و مدیریت می‌کند؛ یعنی ما امروز، مثلاً توانمندی‌های سردار سید مجید موسوی را، حاصل‌جمع تجربه‌های زمینی و آسمانی شهید سردار تهرانی مقدم، حاجی‌زاده و دیگر شهدای این عرصه، در کنار توانمندی‌های روزآمد سردار موسوی می‌بینیم و البته بر این باوریم که «وَ اللهُ یُضاعِفُ لِمَن یشاء ...».گذر زمان البته برکات جنگ را آشکارتر خواهد کرد؛ به‌ویژه معجزه حضور حماسی مردم در خیابان‌ها که به توفیق الهی، روزبه‌روز بر عظمت و نمود آن افزوده می‌شود و یادآور شعار «همه جان و تنم؛ وطنم وطنم وطنم» است.همه می‌دانیم که این جنگ تحمیلی، بالاخره یک روز تمام می‌شود؛ اما ما همچنان و در مسیر این دفاع مقدس سوم به‌عنوان مقدمه‌ای برای بیداری ملت‌ها و ظهور مُنجی، خود را برای نبرد دائمی حق و باطل و تا نابودی کامل باطل تجهیز می‌کنیم؛ به‌ویژه با دعا و تضرع بیشتر به درگاه الهی و استغاثه به صاحب عصر و زمان، حضرت بقیت الله الاعظم ارواحنا فِداه و عجّل الله تعالی فرجَه الشریف با هدف نجات بشریت از چنگال ظلم.
و در نهایت، همه جانفدایان وطن با «اتحاد مقدس»، گوش‌به‌فرمان ولی‌ّامر و رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای مدّ ظلّه العالی دارند تا با اطاعت از آن و به فضل الهی، نصرت الهی شامل حال ملت ایران و امت اسلام شود ان‌شاءالله.#نبرد_حق_و_باطل#جنگ_رمضان#دفاع_مقدس#جنگ_تحمیلی#امت_اسلام#ملت_ایران#اتحاد_مقدس#تمدن_نوین_اسلامی#حب_الوطن#امیدآفرینی
11:34 - 16 فروردین 1405
روایت روز
استان ها
قم

3 بازنشر4 واکنش
19٫7k بازدید