ضد صهیونیستی‌ترین اربعین تاریخ در راه است

اربعین امسال به یاری خدا و همت و کوشش همه پویندگان جبهه حق به‌ویژه فعالان مردمی، ضد صهیونیستی‌ترین اربعین تاریخ خواهد بود.
نام «اربعین» حسین علیه‌السلام که می‌آید؛ گوش‌ها تیز می‌شود و قلب‌ها به تپش می‌افتد؛ به‌ویژه امسال و بعد از حماسه مردم در دفاع مقدس ۱۲ روزه.این بار، صمیمانه دعوت شده‌ایم به نشست رسانه‌ای دهمین گردهمایی ملی فعالان مردمی اربعین در مجتمع یاوران حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه، حوالی مسجد مقدس جمکران.همه چیز ساده و‌ روان در حال برگزاری است؛ از خوشامدگویی خودمانی یکی از فعالان در کنار در ورودی مجتمع تا جمع پرتکاپوی دیگر فعالان، کنار در سالن نشست.خوشبختانه استقبال خوبی از این نشست خبری شده و همه آمده‌اند تا عملاً موکب رسانه‌ای اربعین در قم و در کنار بلوار انتظار شکل گرفته باشد.دقایقی پس از شروع، معلوم می‌شود که این نشست، پیش‌درآمد یک همایش تقریبا دو روزه با حضور حدود ۶۰۰ نفر از فعالان مردمی اربعین است؛ همان عاشقانی که با پرداخت بخشی از هزینه‌های همایش، فردا و پس‌فردا از سراسر کشور در قم گرد هم می‌آیند تا ضمن استفاده از بیان برخی اندیشمندان و استادان این عرصه، تجربیات خود را به اشتراک گذارند و با شرکت در برخی مواکب تخصصی و از جمله موکب تخصصی گفتگو، برای یک اربعین حماسی و متفاوت آماده شوند.به‌هرحال باید اذعان کرد که اربعین، تنها یک روز و تنها مربوط به یک شهر یا کشور نیست؛ بلکه یک سبک زندگی بین‌المللی است که می‌تواند با همدلی و هم‌افزایی همه عدالت‌طلبان و آزادی‌خواهان در سراسر جهان و ذیل محور حمایت از مظلوم و مبارزه با ظلم، جهان را به جایی بهتر و امن‌تر برای زندگی انسانی تبدیل کند.
و اما امسال، هر زائر اربعین حسینی به‌ویژه راهیان راه کربلا، باید بر خود فرض بدانند که در حد توان، به‌عنوان سفیران و پیغامبران جبهه حق نقش‌آفرینی کنند تا عملاً بتوانیم دوشادوش همدیگر، ضمن تقویت و تعمیق شبکه‌سازی جبهه حق، ضد صهیونیستی‌ترین اربعین تاریخ را رقم بزنیم.قطعاً در این مسیر، خلاقیت‌ها و نوآوری‌های نوجوانان و جوانان، تعیین‌کننده و تاریخ‌ساز است.در اربعین امسال، یاد و نام شهدای جبهه حق نیز در دل‌وجان زائران زنده خواهد بود؛ از شهدای فلسطین و لبنان و ایران تا همه آنان که به‌ویژه از اربعین سال قبل تا اربعین سال جاری، برای دفاع از حق و حقیقت، جان دادند و جاودانه شدند.و البته امسال همه پویندگان مسیر عشق به‌ویژه از نجف تا کربلا، به یک پویش بین‌المللی خواهند پیوست؛ پویش زیارت به نیابت از صاحب عصر و زمان عجل الله تعالی فرجه و به نیابت از همه مراجع معظم تقلید به‌ویژه امام خامنه‌ای.
کوتاه‌سخن آن که دهمین گردهمایی ملی جمعی از فعالان مردمی اربعین در قم و در روزهای پنج‌شنبه بیست و ششم و جمعه بیست و هفتم تیرماه ۱۴۰۴ همراه با پخش زنده از شبکه قرآن و معارف سیما، فرصتی مغتنم برای تبادل نظر درباره مباحثی مانند «اصول زیست اربعینی در طول سال»، «راه‌های تقویت جبهه حق در برابر جبهه باطل به‌ویژه صهیونیسم جعلی»، «راهکارهای نقش‌آفرینی زائران اربعینی در سراسر جهان به‌عنوان مبلغان جبهه حق» و «مرور خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها در پاسداشت و اعتلای فرهنگ اربعین» است تا خلاصه این مباحث با جمع‌بندی و بازنشر در رسانه‌ها و فضای مجازی، برای همه فعالان مردمی اربعین در سراسر جهان قابل‌استفاده باشد ان‌شاءالله.#حماسه_حسینی#اربعین_حسینی#گردهمایی_ملی_فعالان_مردمی_اربعین#سبک_زندگی_اربعینی#زیست_اربعینی#جبهه_حق#اربعین_ضد_صهیونیسم
18:26 - 25 تیر 1404