22 اسفند 1402
مطالبه

دریافت غرامت از انگلیس بابت ایجاد قحطی در ایران

شکایت و دریافت غرامت از دولت استعمارگر انگلیس بابت مرگ بیش از ۹ میلیون ایرانی را خواستاریم. سلام همانطور که میدانید اگر جمهوری اسلامی ایران غرامت خود را بابت قحطی مصنوعی انگلیس و مرگ بیش از ۹ میلیون ایرانی از کشور متجاوز انگلیس بستاند بیشتر مشکلات اقتصادی جمهوری اسلامی حل خواهد شد . چرا اسرائیل غاصب بابت هولوکاست دروغین هنوز سالانه میلیون ها دلار از آلمان غرامت می گیرد ولی کشور ما بابت این ظلم عظیمی که مردم شد هیچ غرامتی نگیرد؟ خواهش می‌کنیم به پویش دریافت غرامت از انگلیس غاصب و ظالم رأی دهید.

دریافت غرامت از انگلیس، 9 میلیون نفر

@fotros822 اسفند 1402
در پاسخ به
حمایت لطفا؛https://farsnews.ir/fotros8/1709138664184897229
ا
امیر توحیدی

@fotros8  •  9 اسفند 1402

این که درگیر انتخابات هستیم نباید باعث بشه تا جانفشانی این سرباز امریکایی رو فراموش کنیمحداقل کار این است که مجسمه ان را در #لانه_جاسوسی نصب بشه و نقش ان بر دیوار هایش بکشیم
مطالبه

درخواست نصب یادبودی از خلبان آمریکاییِ مخالف نسل‌کشی غزه

خلبان آمریکایی برای اعتراض به جنایت آمریکا و نسل‌کشی در غزه مقابل سفارت اسرائیل خودش را آتش زد و فریاد آزاد باد فلسطین را سر داد، نباید به فراموشی سپرده شود. با این جان فشانی، چهره جنایت آمریکا را آشکار‌تر کرد، به همین دلیل باید نمادی از این حرکت این خلبان آمریکایی در ذهن ها باقی بماند و آن نصب یادبودی برای این فرد در لانه جاسوسی یا ساختمان وزارت خارجه حداقل کاری است که می توانیم انجام دهیم.

وزارت امور خارجه، موسسه اوج، خلبان آمریکایی، آتش‌سوزی خلبان آمریکایی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
@user17091014585863447292 اردیبهشت 1403
در پاسخ به و
سلام، کار قشنگیه. ولی انقدر زیاد تو این خاک و بوم سرباز لایق يادبود داریم که امثال این سرباز توشون گمه . به نظرم اول به فکر بچه‌های خودمون باشیم بعد اونا
اثر جهانی و بین المللی دارهما باید همه جوانب رو پیش ببریم و چند بعدی باشیم
10:20 - 3 اردیبهشت 1403

37 بازدید