19 فروردین 1403
مطالبه

ایجاد لیست رسمی از برندهای مرتبط با رژیم صهیونیستی و به‌روزرسانی آن

بر اساس قانون مصوب مجلس در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ با عنوان قانون «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت» و قوانین مصوب مشابه در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۸ و همچنین اصل دوم و سوم قانون اساسی، دولت جمهوری اسلامی ایران موظف به حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مقاومت اسلامی است. از این رو و با توجه به مستندات قانونی یاد شده نیاز است تا یک گروه تخصصی از وزارتخانه‌های امور خارجه، اقتصاد، اطلاعات، نفت، و بانک مرکزی و صداوسیما تشـکیل بشود تا فهرست شرکت‌های اسرائیلی و حتی اشخاص حقیـقی و حقوقی مرتبط را سالیانه به‌روزسانی کند. این کار در راستای سیاست‌های ایران در قبال مقاومت اسلامی بوده و به ملت ایران در شناسایی عوامل مرتبط با این رژیم کمک بسیاری می‌کند. همچنین می‌تواند برای تمامی امت اسلامی جهت تحریم اقتصادی این رژیم اشغالگر کمک‌کننده و مفید باشد. ما مطالبه داریم که دولت به این وظیفه خود عمل کرده و خیلی شفاف، فهرست را اعلام کند تا مردم هم بتوانند بدون هیچ شک و شبهه ای به وظیفه خود عمل کنند.

هيئت دولت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس جمهور محترم جناب آقای رئیسی، وزارت امور خارجه، وزارت اقتصاد و دارایی

لطفا حمایت کنید؛https://farsnews.ir/fotros8/1709138664184897229
ا
امیر توحیدی

@fotros8  •  9 اسفند 1402

این که درگیر انتخابات هستیم نباید باعث بشه تا جانفشانی این سرباز امریکایی رو فراموش کنیمحداقل کار این است که مجسمه ان را در #لانه_جاسوسی نصب بشه و نقش ان بر دیوار هایش بکشیم
مطالبه

درخواست نصب یادبودی از خلبان آمریکاییِ مخالف نسل‌کشی غزه

خلبان آمریکایی برای اعتراض به جنایت آمریکا و نسل‌کشی در غزه مقابل سفارت اسرائیل خودش را آتش زد و فریاد آزاد باد فلسطین را سر داد، نباید به فراموشی سپرده شود. با این جان فشانی، چهره جنایت آمریکا را آشکار‌تر کرد، به همین دلیل باید نمادی از این حرکت این خلبان آمریکایی در ذهن ها باقی بماند و آن نصب یادبودی برای این فرد در لانه جاسوسی یا ساختمان وزارت خارجه حداقل کاری است که می توانیم انجام دهیم.

وزارت امور خارجه، موسسه اوج، خلبان آمریکایی، آتش‌سوزی خلبان آمریکایی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
00:49 - 21 فروردین 1403

1 واکنش
101 بازدید