وزیر بهداشت لبنان: بیمارستان‌ها با صدها شهید و مجروح پر شدند

وزیر بهداشت لبنان اعلام کرد که در پی حملات گسترده و همزمان اسرائیل به ده‌ها نقطه لبنان، صدها نفر شهید و مجروح شدند و بیمارستان‌ها از قربانیان پر شده است.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ وزارت بهداشت لبنان در پی حمله وحشیانه امروز ارتش اسرائیل به مناطق مختلف لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «اولویت اکنون در انجام عملیات امداد و نجات، نجات جان گرفتارشدگان زیر آوار و درمان‌ مجروحان است».این وزارتخانه اعلام کرد که در جریان حملات هوایی همزمان اسرائیل به مناطق متعدد لبنان ده‌ها نفر شهید و صدها تن زخمی شدند. وزیر بهداشت لبنان به شبکه الجزیره گفت که بیمارستان‌ها مملو از مجروحان هستند. وی در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز نیز اعلام کرد که بیمارستان‌های این کشور به دلیل حجم بالای قربانیان حملات هوایی امروز رژیم صهیونیستی، به شدت پر شده‌اند.او همچنین از وقوع صدها کشته و زخمی بر اثر حملات اسرائیل به نقاط مختلف لبنان خبر داد.در همین حال، عوفر کاسیف، عضو کنست رژیم صهیونیستی، با انتقاد از این حمله اسرائیل به لبنان گفت: «دولت نتانیاهو با انجام حملات هوایی در لبنان، در حال خراب کردن آتش‌بس است».
۸۶۳ KB
۲ MB
سازمان هلال احمر لبنان نیز تأیید کرد که ۱۰۰ دستگاه آمبولانس برای انتقال مصدومان به کار گرفته شده است و عملیات امداد و نجات همچنان ادامه داد. الیاس شلالا، رئیس سازمان نظام پزشکی بیروت نیز از تمام پزشکان با هر تخصصی خواست که برای ارائه کمک‌های پزشکی و انسانی به بیمارستان‌ها مراجعه کنند. زیرا این اقدام به دلیل تعداد بالای مجروحان ناشی از حملات هوایی ضروری است.بانک خون مرکز پزشکی دانشگاه آمریکایی بیروت نیز اعلام کرد که به تمام گروه‌های خونی نیاز دارد و از «اهداکنندگان خون همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر» استقبال می‌کند.از سوی دیگر، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که ۵۰ فروند جنگنده در این حملات شرکت داشته و طی چند دقیقه ۱۶۰ بمب بر روی اهداف مختلف پرتاب شده است.كانال ۱۲ تلويزیون رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرد: «اسرائیل تلاش کرد تا نعیم قاسم دبیرکل حزب الله را ترور کند، اما گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که وی در زمان حمله در صحنه نبود».
ارتش رژیم صهیونیستی نیز ساعتی پیش، از آغاز عملیات جدیدی در لبنان موسوم به «تاریکی ابدی» خبر داد و اعلام کرد که این عملیات با یک سری حملات به ۱۰۰ هدف در سراسر لبنان ظرف مدت ۱۰ دقیقه آغاز شده است.ارتش اشغالگر در ادامه ادعا کرد که این عملیات متمرکز، گسترده و شامل تمام مراکز فرماندهی و کنترل حزب‌الله است و هدف آن وارد کردن ضربه‌ای است که عملکرد حزب‌الله را به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار دهد.این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو صبح امروز گفته بود که لبنان از توافق آتش‌بس دو هفته‌ای با ایران، مستثنی است و ارتش اشغالگر به حملات خود علیه لبنان ادامه خواهد داد.
عملیات وحشیانه جدید اسرائیل علیه لبنان تنها ساعاتی پس از اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای میان ایران و آمریکا و اعلام شکست راهبردی ائتلاف آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران کلید خورد. به همین دلیل به نظر می‌رسد که حملات وحشیانه جدید به لبنان، تلاشی استیصال‌آمیز برای جبران این شکست و ترمیم وجهه باشد.
17:15 - 19 فروردین 1405
بین‌الملل
غرب آسیا



55 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌یا مهدی (عج)‌
@mahdihc1 روز پیش
در پاسخ به
لعنت خدا بر سازشگران

تصویر نمایه‌ی ‌MY IRAN 313‌
@MYIRAN3131 روز پیش
در پاسخ به
🟨حزب الله لبنان بخاطر ایران وارد جنگ شداین از شرافت نیست که انها را تنها بگذاریماین راه و رسم ما نیست🟩 امنیت حزب الله امنیت ایران استنابودی حزب الله پیش نیاز حمله به ایران واین رسما نقض اتش بس است

تصویر نمایه‌ی ‌داوود امیر‌
@Ghaem3131 روز پیش
در پاسخ به
حزب الله خطوط قرمز را کنار بگذارد و کن فیکون کند اسرائیلو

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی‌
@Kazemi14041 روز پیش
در پاسخ به
لعنت ابدی بر این وحوش تروریست در میدان شکست خوردن تلافی اش را سر غیر نظامی ها در میارنمردم به اصطلاح عادی شان هم در همه نظرسنجی ها حامی کشتار ایرانیان و شیعیان لبنانی هستن من نمیدونم چرا مقابله به مثل نمیکنیم اگه یه بار شهرک نشینان تلفات گسترده ببین این ها هم دست از شرارت برخواهند داشت.

تصویر نمایه‌ی ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer1 روز پیش

عجب آتش بسی!

چشم مان روشناین بود معنای محور مقاومت؟واقعا باور کنیم که امام امت با این آتش بس موافق بودند و اصلا در جریانش قرار گرفته اند؟آیا فکر کرده اید مردم در این حدش را نمی فهمند؟

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی‌
@Kazemi14041 روز پیش
در پاسخ به
اون ظریف نابخرد که بعد از نقض چند باره توافق و حمله وسط مذاکره بازهم نسخه ذلت مپیچید در خون این شهدا شریک استکی سایه این جماعت از سر ملت کم میشه

@ALI_IRAN_3131 روز پیش
سلام ای ایران ،ای پیروز میدان ،خواستم بگم اولین بند توافق که عدم تجاوز به گروه های مقاومت بود نقض شد حالت خوبه پیروز میدان؟ خوب سر مردم تو شیره مالیدی مردمت کشته شدن تو یواشکی مذاکره میکردی و تا دقیقه ۹۰‌تکذیب میکردی الحق که پیروز میدانی ولی تو گورستان

تصویر نمایه‌ی ‌بابک خرمدین‌
در پاسخ به
اسرائیل سگ هار منطقه هست که برای همیشه باید سقط بشه همین چند لحظه پیش هم یک پهپاد هرمس ۹۰۰ را در استان فارس ساقط کردن

@Hadi801 روز پیش
در پاسخ به
سلاح جدید در تل‌آویو امتحان کنید!!!

تصویر نمایه‌ی ‌Mahsa Javaheri‌
@Mahsa661 روز پیش
در پاسخ به
می‌خواد لبنان رو نابود کنه، بعدش راحت‌تر بیاد سراغ ایران.حالا ببین

تصویر نمایه‌ی ‌Unknown‌
@iran881 روز پیش
در پاسخ به
بسیار غم انگیزه که برادران و خواهران لبنانی ما این چنین در آتش می‌سوزند 💔💔

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی‌
@Kazemi14041 روز پیش
در پاسخ به
#فوری الجزیره به نقل از یک مقام ایرانی: رژیم صهیونی را به خاطر نقض ِآتش‌بس مجازات می‌کنیم

@user1768136886971 روز پیش
در پاسخ به
به نظرم اینکه از رهبر حتی یک فیلم هم بیرون نمیاد خیلی مشکوکه همش بیانیه متنی یه فیلم ضبط شده نمیتونید بگیرید، یه کاری هم یاد گرفتن که الان میان میگن شما میخواید جای رهبر رو اسرائیل بفهمه

@user177279900771 روز پیش
در پاسخ به
گمان میکنید بصورت اتفاقی و بدون دلیل هست که هنوز نصف روز از این وعده به اصطلاح توافق ده بندی نگذشته که اسراییل یکی از بندهاش را نقض کرده، مگر واضح نیست که هدف از این حمله ،شکستن اتحاد و بدنام کردن کشورمون و تضعیف خط مقدم دفاع در برابر اسراییل هست؟متاسفم که بدیهیات هم از نظر بعضی نیاز به بررسی دارند

@Epstingottalent1 روز پیش
در پاسخ به
داشبورد جنگ رمضان رو آپدیت کنید و این جنگ رو شل نگیرید#لعنت_بر_ظریف_روحانی#لعنت_بر_سازشگر

@user1774680008171 روز پیش
در پاسخ به
قالیباف کجاست؟ میگفت برادران ما در مقاومت ما رو یاری دادن؟ مطمئن باشید اسرائیل کمین کرده و لیست ترورش رو آپدیت خواهد کرد. فعلا دروغ بگین به ملت برین مملکتو تاراج بذارین بدین ترامپ اسمشم بذارین پیروزی!!!

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
@Doustdar_Velayat1 روز پیش
در پاسخ به
حضور دکتر قالیباف در راس هیات ایرانی مذاکره‌کننده نکته بسیار مثبت و‌ مهمیست.خوشبختانه برای همگان ‌مسجل‌شد دکتر عراقچی و‌بطور کلی دولت دکتر پزشکیان نه توانایی و توان مذاکره با طرف آمریکایی را دارد، نه خبرگی و‌دانش موردنیاز برای انجام چنین گفتگوهایی را داراست که قطعا رسیدن به این موضوع دستاورد بزرگ …
نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌آرسام جواهریان‌
@arsam_javaherian1 روز پیش
در پاسخ به
ایران با معرفت در مقابل حزب الله بی معرفت چند ساعت از آتشبس نمی گذرد که رژیم متجاوز لبنان به آتش کشید حالا بروید شادی کنید که ترامپ قول مردانه داد. استراتژی تک به تک چیزی است که قبل تر هم اجرا شده اگر برای کنار زدن آمریکا باشد که استراژی مناسبی است اما برای کنار زدن ایران باشدکه بعد سراغ شما می آید

نمایش گزارش


@Epstingottalent1 روز پیش
در پاسخ به
اینقدر وقت تلف کردن این اصلاح طلبان با مذاکرات که فرصت ساخت سلاح هسته ای رو از دست دادیم و جنگ از تل آویو به تهران کشیده شد#لعنت_بر_سازشگر