۱۰ عملیات کوبنده حزب‌الله در ۲۴ ساعت؛ پایگاه راهبردی میرون در آتش

پایگاه هوایی راهبردی میرون در شمال فلسطین اشغالی، بار دیگر هدف موشک‌های مقاومت قرار گرفت. حزب‌الله لبنان با انتشار دهمین بیانیه خود در ۲۴ ساعت اخیر، از حمله موشکی جدید به این پایگاه راهبردی خبر داد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ حزب‌الله لبنان تا ظهر امروز یکشنبه، با انتشار ده بیانیه جداگانه از انجام عملیات‌های جدید علیه دشمن اشغالگر اسرائیلی از عصر دیروز تا اکنون خبر داد.بر اساس این بیانیه‌ها، حزب‌الله در حمایت از لبنان و مردمش، عصر دیروز، تجمع نظامیان اسرائیلی و جنگ‌افزارهای آنها در منطقه السدر در شهرک عیناتا و شهرک اشغالی المالکیه را هدف حملات راکتی قرار داد. همچنین شهرکهای اشغالی آویویم و یروول با رگباری از راکت‌های مقاومت در روز شنبه هدف قرار گرفت.در ساعت ۰۰:۰۵ بامداد امروز، پهپادهای انتحاری مقاومت، پایگاه اشغالی زرعیت را هدف قرار دادند. در همین ساعت، رزمندگان مقاومت اسلامی، یک ناو جنگی اسرائیلی را در فاصله ۶۸ مایل دریایی از سواحل لبنان هدف قرار دادند.حزب‌الله همچنین اعلام کرد که عملیات مذکور در راستای دفاع از لبنان و مردم آن و در چارچوب پاسخ به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی در بمباران روستاها و شهرها، تخریب زیرساخت‌ها و آواره کردن غیرنظامیان صورت گرفته است.بنا بر این گزارش، شناور اسرائیلی مورد هدف، در حال آماده‌سازی برای انجام حملاتی علیه خاک لبنان بود. عملیات هدف‌گیری پس از ساعت‌ها رصد دقیق، با شلیک یک موشک کروز دریایی انجام شد و اصابت آن به هدف به‌صورت مستقیم تأیید گردید.
در دیگر بیانیه حزب‌الله اعلام شد که مقاومت لبنان، زیرساخت‌های ارتش اشغالگر را در شهرک اسرائیلی یسود همعلاه هدف قرار داده است.عملیات موشکی علیه شهرک اشغالی کفرسولد در ساعت ۰۹:۱۵ و زیرساخت‌های ارتش اشغالی در شهرک معالوت در ساعت ۱۱:۰۰ از دیگر عملیات‌های امروز مقاومت لبنان است. در دهمین بیانیه حزب‌الله، آمده است که پایگاه رصد و اداره عملیات هوایی میرون واقع در شمال فلسطین اشغالی نیز هدف حمله مجدد موشک‌های مقاومت لبنان قرار گرفته است. پایگاه هوایی میرون (واقع در بلندترین کوه فلسطین اشغالی، نزدیک مرز لبنان) مهم‌ترین مرکز جنگ الکترونیک، نظارت و کنترل هوایی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی است. این پایگاه با مساحتی بالغ بر ۱۵۰ هزار متر مربع، مرکز اصلی مدیریت عملیات هوایی علیه سوریه، لبنان، ترکیه، قبرس و شرق مدیترانه بوده و جایگزینی برای آن وجود ندارد.این پایگاه تاکنون، بارها هدف حملات حزب‌الله قرار گرفته است. انهدام سامانه‌های نظارتی آن، برتری هوایی اسرائیل در منطقه شمال و توان جاسوسی از کشورهای همسایه را مختل می‌کند. پس از عملیات طوفان‌الاقصی، این پایگاه با پارازیت‌دهی سعی در مقابله با پهپادهای حزب‌الله داشت، اما پس از تخریب سیستم‌های آن، پهپادهای مقاومت موفق به نفوذ و اصابت دقیق به اهداف خود در شمال شدند.
14:09 - 5 آوریل 2026
بین‌الملل
غرب آسیا

9 بازنشر18 واکنش
159٫4k بازدید


8 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌ارش‌
@Arashsh10 ساعت پیش
در پاسخ به
من فقط موندم چه جوری اومدن دوتا خلبان رو تو خاک ایران برگردوندند یعنی هیچ کسی نبوده که زودتر این دوتا خلبانی که دستشون به خون ایرانی ها اغشته بوده رو دستگیر کنه

تصویر نمایه‌ی ‌مستند در برابر تاریکی‌
@AgainstDarkness10 ساعت پیش
.ir

بی بی آقا!

سالهاست اسراییلی‌ها سه لقب به نتانیاهو داده‌ بودند: ۱. پادشاه بی‌بی(King Bibi)۲. آقای‌امنیت(Mr.Security)۳. آقای‌اقتصاد(Mr.Economy) این عناوین برای کسیکه بیشترین جنگ‌ها و خسارتها را به رژیم‌صهیونی تحمیل کرد، از آن طنزهای تاریخ است که در دیوارنگاره میدان فلسطین تهران می‌توان طنزواره واقعی این الق…
نمایش بیشتر

نمایش گزارش


@IranParastt10 ساعت پیش
در پاسخ به
ا
ایران پرست

@IranParastt  •  1 روز پیش

پیشنهادها

دریافت خسارات وارده به زیرساخت‌ها و اماکن تاریخی و علمی از کشتی‌ها

با توجه به ناکارآمدی دادگاه های بین المللی و کارشکنی دشمنان در روند قضاوت عادلانه در پرونده ها، خسارات وارده به کشور به صورت عوارض مازاد، از کشتی های عبوری از تنگه هرمز به صورت ریالی دریافت شود.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌ایمانی‌
@imani139 ساعت پیش
در پاسخ به

تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
@IranHamdel9 ساعت پیش
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
مهدی اسماعیلی

@mehdiesmaeili  •  19 فوریه 2024

مطالبه

درخواست نصب توربین‌های بادی جهت تولید برق در شهر میمه

در پی نطق میان دستور جناب آقای حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های شاهین‌شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، مورخ ۹۴/۰۵/۱۹ در صحن علنی مجلس در خصوص تسریع نصب ۴ دستگاه توربین بادی در بخش میمه، آقای آرش کردی مدیر عامل وقت شرکت توانیر نامه‌ای به آقای مهندس انجم شعاع معاون محترم وقت حقوقی، امور مجلس و پشتیبانی وزارت نیرو به این مضمون نوشت: «احتراماً بازگشت به نامه شماره ۴۰۰/۲۶۵۲۲/۹۴ مورخ ۱۳۹۴/۵/۲۴ در خصوص تذکر شفاهی آقای حاجی نماینده محترم شاهین شهر و میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، مبنی بر تقاضای تسریع در نصب ۴ دستگاه توربین بادی در بخش میمه به استحضار می‌رساند مراتب برای مطالعه فنی-اقتصادی طرح طی رونوشت نامه با سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا) هماهنگ و ابلاغ گردد تا در راستای ضوابط و مقررات جاری و با نظر مساعد اقدام نماید.» اما اکنون با گذشت نزدیک به یک دهه، هنوز مردم شهر میمه شاهد نصب توربین‌های بادی جهت تولید برق از طریق انرژی‌های پاک در شهر میمه نمی‌باشند. ضروری است رسیدگی فوری به این امر در جهت نصب توربین های بادی در بخش میمه در راستای تولید برق از طریق انرژی های پاک، از سوی مسئولین مربوطه مطمح نظر قرار گیرد.

وزارت نیرو

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user1772657673738 ساعت پیش
در پاسخ به
جونم جونم

تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
@IranHamdel8 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  20 فوریه 2026

بورس و صندوق های بورسی را در تمام ایام هفته حتی روزهای تعطیل آنهم به صورت ۲۴ ساعته باز نگه دارید.
مطالبه

مطالبه سهامداران برای کاهش محدودیت‌ها و اصلاح مقررات بازار سرمایه

بازار سرمایه کشور درگیر محدودیت‌ها و مقرراتی شده است که به نظر می‌رسد بیش از آنکه در راستای منافع اقتصاد، بازار سرمایه و سهامداران خرد باشد، در جهت تأمین منافع گروه‌های خاص تنظیم شده‌اند. در چنین شرایطی، نهادهای ناظر و قانون‌گذار به جای ایجاد شفافیت و رونق بازار، با وضع مقررات متعدد و پیچیده، عملاً فضای فعالیت را محدود کرده‌اند؛ حتی اگر نتیجه آن تضعیف یا نابودی بازار سرمایه باشد. ابزارهایی مانند حجم مبنا، ابطال معاملات، محدودیت‌های ساعتی و روزانه، دامنه نوسان، دستورالعمل‌های متعدد و همچنین صف‌های خرید و فروش و دخالت‌های حقوقی‌ها، عملاً به نوعی تنظیم‌گری تبدیل شده که شائبه دستکاری بازار و تأمین منافع شخصی و گروهی را ایجاد کرده است. حتی وقتی حجم مبنا را حدف می‌کنند تا با فروش حتی یک برگ سهم حجم مبنا پر شده و سهم ۳ درصد منفی کامل بخورد نیز نیت فقط زمین زدن بازار با کمترین زحمت و کم ترین معامله است نه رفع محدودیت و تبلت بخشی و یا تثبیت بازار. صندوق توسعه و تثبیت هم که فقط جیب سهم‌های رانتی و شاخص ساز زیرا پر می‌کند. ۶ سال بازار درجا زده ولی شاخص را بالا بردند!!!!! بهتر اینکه کلا سازمان بورس یا تعطیل شود و یا کوچک سازی و محدود گردد و همانطور که می‌گویند بازار یعنی عرضه و تقاضا پس اینهمه ناظر و ابطال عرضه و تقاضا و محدودیت ها و قوانین برای چیست؟ نمونه خوب آن بیت کوین همه روز و ساعت بدون محدودیت و با کارمزد در حد صفر معانله می‌شود و عرضه و تقاضا هست. سازمان ۶ سال بازار را زمین زده‌اند و بابتش کارمزد و مالیات فروش می‌گیرند و با یک خرید و فروش سهم ۲.۵ درصد سرمایه ات دود می‌شود کارمزد خادمین سازمانی و دولت می‌شود!!! هر زمان که با امور سهام یا بخش‌های مرتبط در سازمان بورس تماس می‌گیریم و نسبت به دستکاری قیمت‌ها، افت‌های سنگین بازار و رفتارهای غیرمنصفانه برخی بازیگران اعتراض می‌کنیم، تنها پاسخی که دریافت می‌کنیم این است: «همه چیز تابع عرضه و تقاضاست.» پس بهتر هست سازمان را تعطیل کنید و عرضه‌های کاغذی و عرصه اولیه هایی هم که به بازار قالب می‌کنید هم تعطیل کنید و بازار را رها کنید و بگذارید عرضه و تقاضا کارش را بکند و این همه کارمزد سنگین نگیرید.

دولت، سران قوا، سازمان بورس، ناظر بورس، سازمان بازرسی و قوه قضائیه، مجلس، رئیس جمهور، وزیر اقتصاد، آقای همتی و فرزین و پزشکیان

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
@IranHamdel5 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  18 فوریه 2026

آزاد سازی قیمت ها با رها سازی و گران سازی آن متفاوت است.وظیفه دولت فقط ایجاد ، بستر امن و سالم برای تولید و تولیدکننده است و واردات و صادرات باید تسهیل گردد آنهم در فضایی رقابتی و سالم به دور از رانت و تعرفه و مالیات‌های تولید خراب‌کن
مطالبه

مطالبه آزادسازی واقعی قیمت‌ها در فضای رقابتی

آزادسازی قیمت‌ها با رهاسازی و گران‌سازی آن‌ها تفاوت دارد. وظیفه دولت صرفاً فراهم کردن بستر امن و سالم برای تولید و تولیدکننده است و تسهیل واردات و صادرات در فضایی رقابتی و سالم، به دور از رانت، تعرفه‌های دست و پاگیر و مالیات‌های غیرمنطقی، از دیگر مسئولیت‌های آن محسوب می‌شود. قیمت‌ها باید به بازار سپرده شوند، اما سوال این است: چه بازاری و در چه زمانی؟ زمانی که دولت برای آزادسازی قیمت‌ها در نظر گرفته، مناسب نیست. آزادسازی قیمت‌ها تنها در بازاری سالم، به دور از رانت و قوانین دست و پاگیر مالیاتی و تعرفه‌ای و رفتارهای منفعت‌طلبانه، امکان‌پذیر و منطقی خواهد بود. وقتی فضای اقتصادی امن باشد و قوانین کارآمد طراحی شده باشند نه برای پر کردن جیب دولت، بلکه برای رونق تولید افزایش تولیدکنندگان و حجم تولید به‌ طور طبیعی منجر به افزایش عرضه محصولات و در نتیجه کاهش خودکار قیمت‌ها خواهد شد. اما اگر کشور با محدودیت‌ها، نوسانات روزانه نرخ ارز، بی‌ثباتی و ناامنی منطقه‌ای و خطر درگیری مواجه باشد، و در چنین شرایطی دولت اقدام به رهاسازی قیمت‌ها کند، این امر عملاً به‌صورت ناخواسته یا حتی ناآگاهانه می‌تواند باعث تشدید گرانی، تورم و فشار بر اقتصاد و خانواده‌های در معرض آسیب شود. این گرانی‌ها و رهاسازی‌ها که به نام آزادسازی قیمت‌ها انجام می‌شوند، در بدترین زمان ممکن، مردم، اقتصاد و تولید را فلج می‌کند و در واقع به نفع دشمن عمل می‌کند؛ چرا که دشمن نتیجه می‌گیرد فشارهای اقتصادی و تحریمی اثرگذار بوده و اهداف خود را پیش برده است. برای آزادسازی قیمت‌ها، ابتدا باید الزامات و بسترهای لازم فراهم شود و سپس دست تولیدکنندگان برای تعیین قیمت‌ها به‌ طور منطقی و مسئولانه باز گذاشته شود. شعار ما باید این باشد: «نه به اقتصاد دستوری و رانتی و نه به رهاسازی بی‌موقع و بدون زمینه‌سازی مناسب.» اگر تولیدکننده نتواند کالای خود را با کمترین واسطه به دست مصرف‌کننده برساند و سود اصلی توسط واسطه‌ها به جیب زده شود، به جای افزایش تولیدکنندگان، تعداد واسطه‌ها افزایش می‌یابد. واسطه ها فقط باعث گرانی بی جهت می‌شوند و ایجاد تورم و گرانی می‌کنند بدون آنکه کوچک ترین نفعی برای مردم و کشور و اقتصاد داشته باشند. توزیع درست توسط تولید کننده باید انجام بگیرد نه چندین دست بین واسطه‌ها برخورد تا دست مصرف‌کننده واقعی برسد. مالیات ارزش افزوده، سهم خواهی دولت از تورم است و باید برداشته شود و عین اجحاف به مردم تورم زده است. دست واسطه‌ها باید کوتاه شود، فضای امن و بدون تنش برای تولید فراهم گردد، و مالیات‌ها، تعرفه‌ها و قوانین دست و پاگیر از مسیر تولیدکننده برداشته شود. همچنین لازم است حمایت‌های لازم برای تسریع تولید ارائه گردد و از قوانین رانتی و منفعت‌طلبانه جلوگیری شود. دولت باید از دخالت در امر تولید و قیمت‌گذاری کنار رود تا شاهد رشد واقعی تولید باشیم. تولیدکننده باید به آخرین فناوری‌ها دسترسی داشته باشد و از ورود اجناس ارزان و درجه چهار چینی جلوگیری شود، ضمن آنکه بازار به‌طور مستمر رصد گردد. متأسفانه بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور در اختیار مونتاژکاران و واردکنندگان رانتی اجناس چینی قرار گرفته است که با ورود کالاهای معیوب و بی‌کیفیت، اقتصاد کشور را تحت تأثیر منفی قرار داده‌اند؛ آن هم به اسم حمایت از تولید ملی. در چنین شرایطی، تولیدکننده واقعی چگونه می‌تواند با اجناس چینی و واسطه‌های قدرتمند و منفعت‌طلب مقابله نماید؟ فضا باید برای تولید آماده شود و در اقتصاد و سیاست کلان امنیت ایجاد گردد تا مردم بتوانند به کسب‌وکار خود بپردازند. ارز باید تک‌نرخی شود، نه آنکه گران شود و گفته شود «تک‌نرخی کردیم». منابع باید به‌ طور عادلانه بین همه توزیع شود، نه آنکه تنها در اختیار رانتی‌ها قرار گیرد. ده‌ها مورد دیگر نیز باید رعایت شود و سپس می‌توان اقدام به حذف قیمت‌گذاری دستوری کرد. اولین و مهم‌ترین قدم، جدا کردن اقتصاد از سیاست است. تا زمانی که اقتصاد گروگان سیاست‌زدگی، تصمیمات خلق‌الساعه و منفعت‌محور باشد، تولید به جایی نمی‌رسد. شتاب تورمی و افزایش قیمت‌ها چنان سرعت گرفته که ابرتورم پشت ابرتورم را به کشور تحمیل کرده است. قیمت‌ها را دست واسطه‌ها، سوداگران و احتکار کنندگان سپردید آن هم به اسم آزادسازی قیمت‌ها به نفع تولید کننده؟!!

رئیس جمهور، وزیر اقتصاد، بانک مرکزی، مجلس، سران قوا

0
100
گزارش از مطالبه