نویسنده لبنانی: ایران به مکتبی در هنر مذاکره تبدیل شده است

حسن الدر تحلیلگر لبنانی، با رد نقش تعیین‌کننده میانجی‌گران منطقه‌ای در بازگشت ترامپ به میز مذاکره با ایران، تاکید کرد که واشنگتن تنها بر اساس «منافع خود» عمل می‌کند. او با تمجید از ایستادگی ایران، نوشت که این کشور به مکتبی در هنر مذاکره تبدیل شده است.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ حسن الدر، نویسنده و تحلیلگر سیاسی لبنانی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی X، به برگزاری مذاکرات میان ایران و آمریکا که قرار است فردا (جمعه) در مسقط پایتخت عمان برگزار شود، واکنش نشان داد. وی در واکنش به این‌که روز گذشته، منابع رسانه‌ای دلیل بازگشت آمریکا به میز مذاکره با ایران را میانجیگری برخی کشورهای عربی منطقه عنوان کردند، نوشت: «آمریکا بر اساس منافع خود عمل کرد. اگر برهم‌زدن مذاکرات به نفع ترامپ باشد، نه ۹ کشور و نه حتی ۹۰ کشور هم قادر نیستند بر او فشار بیاورند یا مسیرش را تغییر دهند».‎در ادامه این پست آمده است: «ایران با ایستادگی، شجاعت و روحیه چالش‌گر، در یک دور دیپلماتیک پیروز شد.. شاید ترامپ در حال خرید زمان برای تکمیل آمادگی‌های جنگی و زمینه‌سازی مشروعیت آن باشد، اما یک واقعیت روشن است: ایران به یک مکتب در هنر مذاکره تبدیل شده است».
این نویسنده لبنانی در روزنامه اللواء، پیشتر نیز در واکنش به نمایش‌ قدرت آمریکا در دریای سرخ برای اعمال فشار بر ایران نیز نوشته بود: «هنگامی که یک قدرت بزرگ تصمیم به جنگ می‌گیرد، ناوگان‌های هوایی و دریایی خود را به حرکت درمی‌آورد و ارتش‌ رسانه‌ای و دیپلماتیک خود را فعال می‌کند، این بدان معناست که همه چیز با دقت محاسبه شده است».وی ادامه داد» در این صورت، آمریکا به خاطر هیچ‌کس متوقف نمی‌شود و با هیچ‌کس مماشات نخواهد کرد، نه برای لغو و نه برای به تعویق انداختن این حمله.لذا دو احتمال وجود دارد:1- ترامپ یک جنگ روانی علیه ایران به راه انداخت و در آن شکست خورد.2- آنچه روی داد، مقدمه‌ای برای یک جنگ در آینده و بخشی از آن است.
مقامات آمریکایی شب گذشته پس از آنکه اخباری درباره احتمال لغو مذاکره با ایران منتشر شده‌ بود، اعلام کردند واشنگتن، برغم تردیدهای عمیق درباره سودمند بودن آن، موافقت کرده است تا با ایران در پایتخت عمان جلسه‌ای برگزار کند.پایگاه خبری «اکسیوس» که پیشتر از لغو مذکرات خبر داده بود به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «از ما خواسته‌اند که نشست را حفظ کنیم و به آنچه ایرانی‌ها می‌گویند گوش دهیم».این وبگاه به نقل از مقام آمریکایی دیگری نوشت که تصمیم به برگزاری این جلسه به «احترام درخواست متحدان منطقه‌ای واشنگتن و برای ادامه پیگیری مسیر دیپلماتیک گرفته شده است؛ آن هم با وجود تردیدهای آمریکایی‌ها درباره ثمربخشی این نشست».
12:52 - 16 بهمن 1404
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
غرب آسیا

3 بازنشر15 واکنش
105٫5k بازدید



48 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌۳زار پورحسین‌
@Sezarr16 بهمن 1404
در پاسخ به
اره نه تنها هسته ایم مونو ندادیم بلکه تحریم ها هم کاملا برداشته شد!!! تازه سایه جنگ هم بالا سر کشور نیست !!! مملکت گل و بلبل !!!

تصویر نمایه‌ی ‌رسول سعیدنژاد‌
@RasoolSaeedNejad16 بهمن 1404
در پاسخ به
قطعاً وقتی ایران محل و تاریخ مذاکره رو تغییر داده یعنی قدرت دست ایرانهحضور پهپاد شاهد برای رصد و شناسایی ناو هم نمونه‌ دیگری از قدرت ایراندور ماندن ناو از سواحل ایران از ترس حملهتمکین شرایط جدید ایران برای مذاکرهاینا نشون میده که آمریکا فقط سر و صدا داره. واقعیت آمریکا با هالیوودش متفاوته.

تصویر نمایه‌ی ‌ايران وطنم‌
@Only_Iran16 بهمن 1404
در پاسخ به
سلام. تحلیل خوبی است اما ایران باید هنر مذاکره را به هنر توافق تبدیل کند. مذاکره به تنهایی کافی نیست و باید به توافقی برد-برد برای همه طرفها خصوصا برای وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم ایران منتهی شود. به امید صلح و پایان تخاصم 🇮🇷🇺🇸🕊🕊

تصویر نمایه‌ی ‌یاحیدر کرار امیرشاهدار‌
@Yaheydar116 بهمن 1404
در پاسخ به
برعکس بقیه دنیا ما باج ندادیم به پشتوانه توان نیروهای مسلح خودمان

@Iran_Jan16 بهمن 1404
در پاسخ به
وقتی کشور های اروپایی سپاه رو نیروی تروریستی اعلام می کنن، شک نکنین تصمیم به جنگ بالای 90% استپس مذاکره بیشتر یک تله است، چون لابی اسرائیلی،‌ اسرائیل بزرگ را می خواهد و اولین قدم برای اسرائیل بزرگ، تکه تکه کردن ایران است، مذاکرات هسته و ای موشکی و ... ظاهر سازی و عوام فریبانه اس و هدف ایران است

@morteza122416 بهمن 1404
در پاسخ به
غیر پول هواپیمای حضرات از بیت المال چه فایده ای داشته؟رفتین و فقط و فقط حرف زدین فایده اش برای این مردم چی بود؟؟سفرهای وزیر های خارجه ما و این گفت و گو ها تقریبا با سفر های تفریحی شاه های قاجار تو یک لول و جایگاهه بدون فایده برای ایران و مردم

@Yamoula16 بهمن 1404
در پاسخ به
بیشتر به دلقک میخوره

تصویر نمایه‌ی ‌محمد علی وجدی‌
@user17079968056116 بهمن 1404
در پاسخ به
بسم الله الرحمن الرحیم زیاده خواهی آمریکا در مذاکرات=نابودی ناوهای آمریکایی و کشته و اسیر شدن کل جنایتکاران و جاسوسان تروریست آمریکا یی در غرب آسیا ی اسلامی

@user17615001567516 بهمن 1404
در پاسخ به
اون اومد تهدید کرد امابا واکنش ایران تحت فشار شدید بود و الان هم با مذاکره میخواد برای خودش وقت بخره اما سوال:ایران چرا برای عقب نشینی ترامپ راه باز کرد و هزینه عدم امادگی و تحلیل روحیه نیرو های خودش رو به خودش تحمیل کرد؟ اگر این مذاکره برای تسلیم و از دست دادن هسته ایی باشه خداحافظ جمهوری اسلامی👋

تصویر نمایه‌ی ‌عبدالزهراء‌
@user170910092570420491516 بهمن 1404
در پاسخ به
مکتب سورئال !یاهمون رد کن بره !!!

@Terita16 بهمن 1404
در پاسخ به
خبرگزاری فارس هم فارس قدیم !الان داره ماله کشی خطاهای اصلاح طلب های لیبرال رو میکنه !

تصویر نمایه‌ی ‌جنگ زده‌
@user170910159503719903216 بهمن 1404
در پاسخ به
مکتب مذاکره جوک خوبی بود برجام ناموفق مذاکرات قبلی منجر به حمله اسراییل شد این مذاکرات هم قطعا بی نتیجه

تصویر نمایه‌ی ‌سرندی پیتی‌
@serendypity16 بهمن 1404
در پاسخ به
از ترس مذاکره میکنیم، جنگ هم میشود! ...

@fibonachi16 بهمن 1404
در پاسخ به
آمریکا از تمام گزینه هاش برای مذاکره استفاده کرد...تحریمفریبجنگ نیابتیبمباران تاسیسات اتمیفشار اقتصادی شدیدمحاصره کشورتهدید به جنگ وما در مقابل ضربه خوردیم و کشته دادیم و اقتصادمون پوکید فقط دفاع کردیم...این منطق مشکل داره

@user17681458577016 بهمن 1404
در پاسخ به
مشکل ایران عدم ابتکار عمل تو مذاکره هست. پیشنهاد معنا دار نداریم به عنوان خواسته ما در قبال چیزی که اونا میخوان

تصویر نمایه‌ی ‌اینجا ایران است‌
@Here_is_iran16 بهمن 1404
در پاسخ به
اگر آمریکا در مذاکرات زیاده خواه نبود می توانستیم بپذیریم که ایران اشتباه می کند اما وقتی آمریکا زیاده خواه و انعطاف ندارد نمی توانیم بپذیریم که ایران در مقابل آنها کوتاه بیاید چون تعبیر به ترس می شود.مذاکره ای که آمریکا ناوهایش را پشت دروازه ایران بیاورد مذاکره نیست و یک نوع باج خواهی است.

@user17652029057216 بهمن 1404
در پاسخ به
مضحکه خودی و دنیا شده ایم

@user17686510773416 بهمن 1404
در پاسخ به
اولا اینکه مذاکره معنی ندارد این‌خیانت به خون‌همه شهدای جنگ‌۱۲ روزه است مذاکره مستقیم یا عیر مستقیم با داماد یهودی ترامپ. نوسینده لبنانی زیادی گ میخوره .‌این مذاکره معنی نداره اگه قدرت مندیم باید بجنگیم نه امتیاز بدیم

تصویر نمایه‌ی ‌بهزاد زارع‌
@behzadzare16 بهمن 1404
در پاسخ به
صدحیف که مشتی فریب خورده نمی فهمند و نمیزارند وإلا با تذبیر حکیمانه رهبری در همه عرصه ها الگوی ایستادگی میشویم!!!