پشت پرده سفر ماه آینده نتانیاهو به جمهوری آذربایجان

رسانه‌های اسرائیلی امروز پنجشنبه، جزئیات جدیدی درباره سفر قریب‌الوقوع نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به باکو در میانه تنش‌های فزاینده منطقه‌ای فاش کردند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ پس از انتشار خبر سفر قریب‌الوقوع بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان بدون اشاره به زمان آن، رسانه‌های اسرائیلی امروز جزئیات بیشتری از این سفر را اعلام کردند.روزنامه اسرائیل هیوم، زمان سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان را ماه آینده اعلام کرد.سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که این سفر نتانیاهو بر تلاش‌ها برای پیوستن باکو به «توافق‌نامه‌های ابراهیم» و میانجی‌گری میان اسرائیل و ترکیه در میانه تنش‌های فزاینده منطقه‌ای متمرکز خواهد شد. بر اساس این گزارش، اسرائیل در تلاش است از بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید برای ازسرگیری «توافق‌نامه‌های ابراهیم» و عادی‌سازی روابط با کشورهای بیشتری از جهان عرب و اسلام بهره‌برداری کند. ترامپ در دوره اول ریاست‌جمهوری خود موفق شد کشورهای امارات، بحرین، مغرب و سودان را به عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل سوق دهد.بر اساس این گزارش، توافق‌نامه‌های ابراهیم در دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ شامل کشورهای اسلامی بیشتری خواهد شد؛ کشورهایی که برخی از آن‌ها مانند جمهوری آذربایجان با اسرائیل روابط تجاری، امنیتی و اقتصادی نزدیکی دارند و تنها نیازمند پوشش سیاسی و دیپلماتیک برای تقویت همکاری‌ها هستند. به نوشته عربی پست، «جمهوری آذربایجان تنها کشور اسلامی است که بیش از سی سال روابط دوستانه و همکاری با اسرائیل را حفظ کرده ، و این روابط حتی در جریان جنگ جاری در غزه تقویت شده‌ است».
مرکز مطالعات استراتژیک بگین-سادات در خصوص پیوستن باکو به توافق‌نامه‌های ابراهیم نوشت که در نگاه اول، تحرک اسرائیل برای اعلام این الحاق گیج‌کننده به نظر می‌رسد؛ زیرا جمهوری آذربایجان، از نظر عملی، هم اکنون نیز متحدی نزدیک‌ برای اسرائیل است.اما واقعیت این است که تلاش برای افزودن جمهوری آذربایجان به توافق‌نامه‌های ابراهیم،، با هدف تقویت رابطه باکو با واشنگتن و در نتیجه تشویق جمهوری آذربایجان به اتخاذ موضعی سخت‌تر در برابر ایران انجام می‌شود.بدون شک، اسرائیل و جمهوری آذربایجان از «همکاری سه‌جانبه» با ایالات متحده استقبال خواهند کرد. اما تصور اینکه این همکاری چگونه می‌تواند منافع بلندمدت آمریکا را تأمین کند، دشوار است. ضمن این‌که آمریکا هیج دلیل قانع‌کننده‌ای برای دادن پاداش به جمهوری آذربایجان و نزدیکی به آن ندارد. لذا اهمیت استراتژیک باکو برای ایالات متحده ناچیز است و عمدتاً بر «تهدید اغراق‌شده ایران» متکی است.#غزه #اسرائیل#نتانیاهو #باکوبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
14:26 - 4 اردیبهشت 1404

4 بازنشر1 واکنش
119٫9k بازدید


26 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌سید حسینی‌
@Hossini4 اردیبهشت 1404
از الهام انتظار بیشتری نیست ولی سکوت مردم آذربايجان برای پذیرش یک جانی که ملتی را آواره و به خاک و خون کشیده جای تامل و گله دارد؟!! آیا اصلا از خودشان اختیاری دارند؟!

@Alirezapor4 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
الهام علیف سرسپرده آمریکا و اسرائیل هست و جز خیانت از او انتظاری نیست تعجب از اینجا هست که آقای پزشکیان هم با این همه دوستی آذربایجان و اسرائیل به دنبال سفر به باکو و ترکی حرف زدن با الهام علیف هست و مقدمات سفر در نهاد ریاست جمهوری در حال مهیا شدن هست

تصویر نمایه‌ی ‌محمدصادق فانی‌
@Msf40257484 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
نتانیاهوی جلاد، حساب زیادی روی الهام حیدر اوغلو علی‌اف، باز کرده است، لازمست مسوولین ذیربط به دقت تمام ابعاد این دیدار را زیر نظر داشته باشند.

تصویر نمایه‌ی ‌حمید رضایی‌
@user1708270577144 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
الهام علی اف ،شیعه ست ، اما نه شیعه امیر المومنین ،شیعه نتانیاهو

تصویر نمایه‌ی ‌sadid jehad‌
@sadid4 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
For the "Mashaw" designer and design, appropriate antitheses should be developed and followed up in different layers. The first issue in the design and compilation of the "anti-thesis" of #Jihad is the comprehensive and multifaceted explanation of the nature of the #Zionist_regime and the Internati…نمایش بیشتر

@MRSH13644 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
بهترین موقعیت برای خلاصی از شر این شیطان شیطان زاده است.

تصویر نمایه‌ی ‌عصرظهور‌
@user1709055473434 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
الهام مدتهاست که به ایران سفر نکردهاما در عوض اقای پزشکیان هست که میخواد به اذربایجان بره.قطها اینکار اشتباهه.مخصوصا اینکه اذربایجان متحد پنهان اسرائیل هست

@user17091000784894750044 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
بازم اردیبهشت ...بازم جمهوری آذربایجان ...

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا بیات‌
@alireza534 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
سفر پزشکیان به آذربایجان باید لغو بشه

تصویر نمایه‌ی ‌عصرظهور‌
@user1709055473434 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
متاسفانه اشتباه دولتمردهای ماست که این الهام رو ادم حساب میکنند

@yamahdi024 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
همزمان با سفر پزشکیان

@user1745112097464 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
شهید رئیسی نزدیک آذربایجان و در قدم نحس علیف شهید شد ،چه می شود اگر با قدم مبارک علیف نتانیابو به درک برود...

@user17091011838157919334 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
پزشکیان دلش خوش ، میخواد بره ،،آذربایجان ، آذربایجان رفیق فابریک ،،اسرائیل ه

تصویر نمایه‌ی ‌سید محمد موسوی‌
@Seyed_m_m4 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
دو لعنتی در یک قاب

تصویر نمایه‌ی ‌منفی = بلاک‌
@motevaselian4 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
دستگاه امنیتی ما باید در همین سفر کار رو تمام بکنه

تصویر نمایه‌ی ‌M‌
@user17091010156613448034 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
یعنی یک جنایتکارجنگی به یک کشور شیعه مسلمان میایید در این صورن رییس جمهور ایران سفربه باکو را لغو کند ما منتظرواکنش پاکستان وترکبه به این سفر هستیم البته اگه حقیقت داشته باشد

تصویر نمایه‌ی ‌فردین سنگ چیان‌
@Fsangchian4 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
این از وضعیت دشمنان و رقبای منطقه ای ایرانو وضعیت خود ما که در لبنان، سفیرمان احضار میشود و آن هم از خطاهای رسانه ملی در ایجاد تفرقه و الی ماشاءالله...

@user1707983544764 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
الهام متاسفانه در پازل دشمن بازی می‌کند مثلث اردوغان الهام و مردک صهیون در چاله سیاسی آینده دفن خواهند شدانشاالله

تصویر نمایه‌ی ‌کیانوش کیانی‌
@Kianoosh4 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
بهترین فرصته که هواپیماش بی دلیل سقوط کنه