بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که جنایت‌های گسترده‌ای را در حق اسیران فلسطینی در زندان‌های اراضی اشغالی مرتکب می‌شود، گفت که به خود افتخار می‌کند که آنها را از غذا محروم کرده است.
گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، «ایتمار بن گویر» در آغاز جلسه دادگاه عالی در مورد دادخواست علیه او در مورد منوی غذایی ارائه شده توسط سرویس زندان به اسیران فلسطینی گفت: من افتخار می‌کنم، بسیار افتخار می‌کنم که سیاست زندان‌ها را تغییر دادم. پیش از این، آنها لاغر وارد می‌شدند و چاق از زندان خارج می‌شدند.وی افزود: اسیران همه چیز در زندان داشتند: باقلوا، شاورما و گوشت گوسفند. این برای «قاتلان، متجاوزان» و کسانی که به مردم آسیب می‌رسانند، غیرمنطقی است. من بسیار افتخار می‌کنم که آن را تغییر دادم.بن گویر افزود: امیدوارم دیوان عالی در این مورد مانع ایجاد نکند.وی تصریح کرد: تغییرات در زندان‌ها باعث بازدارندگی می‌شود و باعث می‌شود آنها نخواهند به زندان برگردند!وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: من امروز اینجا هستم تا اطمینان حاصل کنم، توجه داشته باشم و تلاش کنم تا دیوان عالی جرأت تغییر این موضوع بسیار صحیح را نداشته باشد. ما سیاستی برای ارائه حداقل امکانات از میان حداقل‌ها را داریم - سیاستی که مؤثر است، باعث بازدارندگی می‌شود و باید ادامه یابد.پیشتر جنبش جهاد اسلامی فلسطین اظهارات ایتمار بن گویر که خواستار اعدام اسرای فلسطینی با شلیک گلوله به سر آن‌ها شده بود، شدیدا محکوم کرد.
این جنبش در بیانیه‌ای تاکید کرد که این اظهارات بیانگر ذهنیت جنایتکارانه و نفرت‌انگیز مبتنی بر خونریزی است. سیاست‌های بن گویر در قبال اسرای فلسطینی، محروم کردن آن‌ها از آب و غذا و دارو، بکارگیری انواع شکنجه‌های وحشیانه در حق آنان در کنار مسلح‌سازی علنی شهرک‌نشینان و تشویق به قتل و کشتار فلسطینیان و مصادره اراضی آنان، لکه ننگی بر پیشانی تمامی حامیان و عادی‌کنندگان روابط با این رژیم اشغالگر و کسانی است که در برابر جنایات آن سکوت کرده‌اند.پیشتر تحقیقات انجام شده توسط یک روزنامه عبری نشان داد که یک چهارم اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به بیماری پوستی جرب (گال) مبتلا شده‌اند.مدیریت زندان‌های رژیم صهیونیستی اذعان کرده بود که طی ماه‌های اخیر یک چهارم اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به بیماری جرب مبتلا شده‌اند.در سایه شکایت‌های متعدد اسیران از ضعف مراقبت‌های پزشکی و ازدحام شدید در زندان‌های رژیم صهیونیستی، برخی سازمان‌های حقوقی به دلیل گسترش شدید بیماری جرب در میان اسیران درخواستی را به رژیم صهیونیستی برای بررسی این موضوع ارائه دادند، به ویژه که مدیریت زندان‌های رژیم صهیونیستی تدابیر لازم را برای جلوگیری از شیوع این بیماری اتخاذ نمی‌کند.
در حال حاضر ۲۳ هزار اسیر در زندان‌های رژیم صهیونیستی هستند که تعداد آنها ۶۰ درصد بیشتر از تعداد استاندارد است.سازمان‌های حقوقی در درخواست خود اعلام کردند، دیدار اسیران بیمار با وکلای مدافعشان لغو شده و حضور آنها در جلسات به تعویق افتاده است، در حالی که هیچ توجیه پزشکی برای این اقداماتی که نقض حقوق اسیران است، وجود ندارد.یک اسیر فلسطینی که اخیرا آزاد شده است، در مصاحبه با روزنامه هاآرتص گفت: زمانی که ما خواهان درمان شدیم، آنها به ما گفتند که ما تروریست هستیم و باید بمیریم.از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، سازمان‌های حقوقی در فلسطین اشغالی و همچنین نهادهای بین‌المللی درباره وخامت اوضاع در زندان‌های رژیم صهیونیستی به ویژه در زندان بدنام «سدی تیمان» در جنوب فلسطین اشغالی هشدار داده‌اند.
#رژیم_صهیونیستی #اسیران_فلسطینی#اسرائیل #بن_گویربا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
12:17 - 17 جولای 2025




21 پاسخ

@user170909999612253557517 جولای 2025
در پاسخ به
زمان موشک باران ایران کدوم قبرستون بودی از ترس چپیده بودی تو طویله دنبال سوراخ موش میگشتی مگه نه که الان بلبل زبون شدی مرد بودی اون موقع مثل ایرانی ها که تو خیابون بودند با دست پهپاد ها وموشک هارو نشون میدادند بهم تو هم همینکارو میکردی هنر کردی مردمی رو گرسنه نگه داشتید.در رو یک پاشنه نمیچرخه

تصویر نمایه‌ی ‌9**8423‌
@Mizan17 جولای 2025
در پاسخ به
ان شاءالله بزودی عاقبت ظلم و جنایت چندین ساله نحستان را خواهید چشید.«وَ سَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَب یَنْقَلِبُونَ؛به زودى آنها که ستم کردند خواهند دانست که بازگشتشان به کجا است و سرنوشتشان چگونه است ؟!» (شعراء/۲۲۷)

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@user42789321596417 جولای 2025
در پاسخ به
مرگ بر رژیم صهیونیستی لعین شیطان نجس العین اکبر آمریکا ی منفور جنایت کار جهان خوار بزرگترین شیطان جهان لعنت الله علیه و رژیم نحس نجس احمق صهیونی حرا م زا ده باند وحشی خبیث جنایت کار هار نجس العین کودک کش منحوس ملعون کافرنحس ترین نحس نجس جهاناللهم فضاعف علیهم اللعن منک و العذاب الالیم

@Mr677517 جولای 2025
در پاسخ به
مردک احمق، به جهنمی بودنش افتخار میکنه

تصویر نمایه‌ی ‌《فانوس》 کنشگر، فعال رسانه‌
@Lantern17 جولای 2025
در پاسخ به
🔥🎯 رسوایی صهیونیسم در برابر وجدان بشری🔻 وقتی بن‌گویر با افتخار از محروم‌سازی اسیران فلسطینی از غذا، دارو و حتی هوای پاک سخن می‌گوید، باید فهمید با رژیمی مواجه‌ایم که دیگر نقاب از چهره برداشته و با افتخار از جنایت دفاع می‌کند. صهیونیسم امروز نه‌فقط اشغالگر، بلکه شکنجه‌گر، نسل‌کش و دشمن انسانیت اس…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌فرزندایران‌
@user170910010628864522217 جولای 2025
در پاسخ به
منم خوشحالم و افتخار میکنم که موشک های ایرانی خانه ها، برج ها ، مراکز حساس ، ......همه همه خراب کرده . و با چشم خودم دیدم شما هم میتوانید مثل خانه های غزه . خانه خراب بشین . خوشحال هستم از ترس در سوراخ موش چپیده بودینخوشحالم کشوری هست که شما را مجازات کند . افتخار میکنم به ایران قوی و سربلند …نمایش بیشتر

@user17160234419117 جولای 2025
در پاسخ به
بیچاره نجس، شیطان در روح تو حلول کرده‌. روزی مرگ تو می رسه و برای هر قطره خونی که از بندگان خدا ریختی، باید همیشه در دوزخ وحشتناک سوزانده و خاکستر شوی. اون موقع می قهمی دو روز پست و مقام دنیا، ارزش سوزانده شدن برای همیشه را داشت؟

@user17084438504917 جولای 2025
در پاسخ به
لعنت و نفرین ابدی خداوند بر تو و ایادی جنایتکارت، ان‌شاءالله نسل و ذریه‌ات ریشه کن بشه

تصویر نمایه‌ی ‌عباس باقری‌
@user17080357296317 جولای 2025
در پاسخ به
نیازی نبود حرام زادگیتو مجدد یاداوری کنیدنیا متوجه هستن

@user17507939421817 جولای 2025
در پاسخ به
صد رحمت به کفتار.

@beh5317 جولای 2025
در پاسخ به
اینان پرچمدار دموکراسی غرب و حق آزادی و حقوق بشر غربی هستند

@user170910004061883748917 جولای 2025
در پاسخ به
انشالله خداوند در مکانی همین دنیا در قعر گندابی گرفتارت کند سوسک و موش تناول کنی زنده بمانی

@user17228430822017 جولای 2025
در پاسخ به
قوم شروری که روزش بدون جنگ و خون ریزی و جنایت شب نمی شود!!!

@MOHAMMADAMINZOLFAGHARI17 جولای 2025
در پاسخ به
حرومزاده تر از اسرائیل آدم نمیتونه پیدا کنه. خدا ریشه این این وحشی ها و حامیانش رو از کره زمین بسوزونه به حق آقا امام زمان(عج)🤲

@user170910007753492752917 جولای 2025
در پاسخ به
بن گویر پدرسگ وحشی خونخوار خدا لعنتت کنه خییییلی دلم میخواد بشه تو را گرفت و انداخت وسط مردم غزه تا بلایی که دوست دارن به سر تو بیارن دلشون کمی آروم بگیره

@Sarbaze_agha11317 جولای 2025
در پاسخ به
دیدن نحوه عذاب کشیدن این جماعت تو جهنم دیدن داره خدا جای حق نشسته میفرماید گمان نکنید اگر به انها مهلت میدهیم به نفع انهاست بلکه بار عذابشون بیشتر میشه

تصویر نمایه‌ی ‌ابوالفضل عزیزی‌
@user17255635785617 جولای 2025
در پاسخ به
عجب صبری خدا دارد.....

تصویر نمایه‌ی ‌سینا تکرو‌
@user17475922279017 جولای 2025
در پاسخ به
خواهد آمد روزی نه چندان دور به دست همین مظلومان به فلاکت خواهی افتاد صدام یادتون هست؟؟؟؟