چه می‌کنند امشب سلیمانی‌ها برای ایران!

امشب از به میدان آمدن موشک پیشرفته «حاج‌قاسم» در مقابله با دشمن صهیونی_آمریکایی گفتند؛ بیشتر دل‌تنگ حاجی شدیم که خبر شهادت سردار غلامرضا سلیمانی هم آمد؛ چه جان‌فشانی می‌کنند امشب سلیمانی‌ها برای ایران!
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، چه چهارشنبه آخر سالی شد؛ خبر دادند که حاج‌قاسم عزیز آن بزرگ‌مرد مکتب مقاومت هم به میدان مبارزه آمده است. حاجی جان چقدر دلمان برایتان تنگ شده است. نامتان لرزه بر تن این کودک کش‌های صهیونیستی می‌اندازد. یکی از آن نگاه‌هایتان کار را تمام می‌کند. هر چه کردید شما و فرزندان ایران!
امروز در میدان جنگ رمضان مدافعان وطن با عملیاتی غافلگیرانه برای اولین بار از موشک پیشرفته «حاج قاسم» استفاده کردند و در این حملات مقرها و پایگاه‌هایی در چهار کشور منطقه که مبدا حملات اخیر به ایران بود هدف قرار گرفت.

حاج قاسم از همه بهتر منطقه را می‌شناسند

چه انتخاب خوبی؛ حاج‌قاسم از همه بهتر منطقه را می‌شناسند و با زد و بندهای دشمن در این حوالی آشناست. حاجی سربازانت می‌گویند محل‌هایی در بیت شمیش، تل‌آویو و قدس اشغالی و همچنین پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در العدید، علی السالم، فجیره، شیخ عیسی و اربیل مورد اصابت قرار گرفته است. دعایشان کن؛ رفقایت امشب در منطقه با آتش خشم و انتقام چهارشنبه‌سوری راه انداخته‌اند. راستی سردار این شاگرد رسانه هم خیلی وقت است دلش شهادت می‌خواهد.

تا پای جان پرچم‌دار وطنیم

در این حوالی بغض دلتنگی برای حاج‌قاسم یک طرف که گفتند سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید؛ چه می‌کنند امشب سلیمانی‌ها در مکتب شهادت، چه می‌کنند این سربازان ایران‌زمین برای دفاع از وطن؛ از رفتن شما در چهارشنبه آخر سال دلمان آتش‌گرفته است اما خیالتان راحت تا پای جای برای پرچم‌داری و عزت این وطن از پای نخواهیم نشست.

یادتان هست به یزد آمدید؟

حاج غلامرضا یادتان هست چندی پیش برای افتتاح پاتوق دختران به یزد آمدید و به سردار زارع کمالی گفتید این طرح باید گسترده شود، حالا یزدی‌ها نمی‌گذارند حرف سردار سلیمانی زمین بماند و این شب و روزها تمام کوچه و خیابان، میدان و محله‌های یزد پاتوق دختران انقلاب و ایران شده است؛ ١٧ شبانه روز است بچه‌های حسینیه ایران دورهم جمع می‌شوند و باید ببینید که چه میدان مبارزه‌ای راه انداخته‌اند. سردار خداقوت؛ شهادتان مبارک.

موج انتقام خون با رمز علمدار کربلا

و حالا موج ۶۰ عملیات وعده صادق ۴ در انتقام از خون سرلشکر پاسدار، شهید غلامرضا سلیمانی، فرمانده دلاور سازمان بسیج مستضعفین با حمله به کانون‌های تهاجم به ایران در پایگاه‌های منطقه‌ای آمریکا و سرزمین‌های اشغالی در قالب عملیاتی ترکیبی و تاثیرمحور، با رمز یا قمر بنی هاشم به اجرا درآمد.️به فضل الهی در این عملیات موشکی و پهپادی پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در الازرق، العدید، اَلظَفره، علی‌السّالم و اَلخَرْج با سامانه‌های برد بلند و میان برد و سوخت جامد و مایع «عماد»، «قیام»، «ذوالفقار»، «دزفول» و موشک‌های «کروز» و پهپادهای انهدامی و ️مرکز پشتیبانی و سوخت‌رسانی هوایی «اشدود» و مرکز پشتیبانی صنایع نظامی و تسلیحاتی «رافائل» با سامانه‌های «عماد» و «قدر» هدف قرار گرفتند و آتش چهارشنبه‌سوری ایرانی‌ها امسال چه دشمن‌سوز شده است.#ایران #شهید #شهادت #حاج_قاسم #شهید_سلیمانی #جنگ_رمضان #یزد
00:42 - 27 اسفند 1404
حماسه و مقاومت
یزد

7 بازنشر24 واکنش
250٫8k بازدید




3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد احمدی‌
@MA141827 اسفند 1404
سردار سفر به خیر💔سلام ما رو به آقای شهیدمون برسون🌷به امید دیدار😭

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi27 اسفند 1404
در پاسخ به @fatemehsharifir
🌱حمایت از حضور عاشقان مبارزه با صهیونیست ها در میادین رزمhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1772656157387516902🌱حمایت از دادگاهی نمودن رضا ربع پهلوی در دادگاه های بین المللیhttps://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1768512766837940597
تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
عمار مهدوی

@Ammarmahdavi  •  13 اسفند 1404

مطالبه

جوانان مشتاق مبارزه با اسراییل هستند

با توجه به ترور ناجوانمردانه رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و مردم بیگناه توسط اسراییل غاصب و آمریکای جنایتکار ، جوانان و مردم تقاضا دارند اجازه حضور مستقیم در نبرد بر علیه صهیونیست ها و آمریکا را بدهند و آنها را سازماندهی و تجهیز کنند.

دولت ، نیروهای مسلح

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول