تشییع قرن؛ روایت بدرقه‌ای که جهان را در تهران گرد هم آورد

حضور گسترده سران، مقام‌ها و هیئت‌های بلندپایه از کشورهای مختلف در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب، تنها یک حضور تشریفاتی نبود؛ بلکه بازتابی از جایگاه و تأثیرگذاری شخصیتی بود که فراتر از مرزهای ایران شناخته می‌شد.در همین زمینه، ایتن لوینز، روزنامه‌نگار و تحلیلگر آمریکایی، نوشت: «به معنای واقعی کلمه، تقریباً تمام جهان برای مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای در تهران حضور دارد.» او از حضور نمایندگانی از روسیه، چین، عربستان سعودی، قطر، صربستان، هر دو کره، ونزوئلا، گواتمالا، گرجستان، ارمنستان و کشورهای متعدد دیگر یاد کرد و این اجتماع را کم‌نظیر توصیف کرد و نوشت:کشورهایی از همه قاره‌ها و با پیروان همه ادیان گرد هم آمده‌اند تا در برابر امپریالیسم آمریکا متحد شوند.این روایت بدرقه، یادآور پیام همین آیه است که در کنار پیکر رهبر شهید، نصب شده بود؛ اینکه قیام خالصانه برای خدا، می‌تواند عزت، نفوذ و اثرگذاری‌ای پدید آورد که فراتر از مرزها، دل‌های بسیاری را به احترام وادارد.﴿قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ﴾«بگو: شما را تنها به یک چیز اندرز می‌دهم؛ اینکه دو دو و یک‌یک برای خدا قیام کنید.» (سبأ، ۴۶)همان آیه‌ای که امام خمینی(ره) نیز نخستین منشور سیاسی خود را با آن آغاز کردند؛ گویی پیام آن، از آغاز نهضت تا تشییع قرن، همچنان زنده و الهام‌بخش باقی مانده است.
۲ MB
۲ MB
12:17 - 13 تیر 1405




6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه سادات‌
@fatemehosadat13 تیر 1405
عزت واقعی را نمی‌توان با قدرت مادی به دست آورد؛ اخلاص، خدمت و ایستادگی است که احترام ملت‌ها را برمی‌انگیزد.

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه سادات‌
@fatemehosadat13 تیر 1405
تشییع یک رهبر، گاهی به صحنه‌ای برای نمایش احترام و روابط میان ملت‌ها تبدیل می‌شود؛ این لحظات در حافظه تاریخ ماندگار خواهند شد.

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه سادات‌
@fatemehosadat13 تیر 1405
حضور هیئت‌های متعدد از کشورهای مختلف نشان داد که شخصیت‌های اثرگذار، فراتر از مرزهای جغرافیایی مورد توجه و احترام قرار می‌گیرند.

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه سادات‌
@fatemehosadat13 تیر 1405
وقتی شخصیت، اخلاص و خدمت ماندگار باشد، احترام دیگران نیز محدود به زمان حیات نخواهد بود و در بدرقه او نیز جلوه‌گر می‌شود.

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه سادات‌
@fatemehosadat13 تیر 1405
وقتی انسان خالصانه برای خدا قدم بردارد، پاداش او تنها در آخرت نیست؛ خداوند عزت، محبوبیت و ماندگاری نام نیک را نیز در دل‌های مردم جهان قرار می‌دهد.

در پاسخ به
با عرض تسلیت به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) و تسلیت به تمام آزادگان جهان شهادت قائد امت اسلامی جهان را تسلیت عرض میکنم :وقتی رهبر یک جامعه بزرگ منش باشد مردمی بزرگ منش تربیت میکندخدایا این راه امام عزیز را از ما دریغ نفرما و ما را در راه خود شهید بگردان