هیچ‌گونه رهاسازی پساب غیرمجاز پذیرفته نیست

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ایوان ضمن تأکید بر اینکه حفاظت از منابع آب زیرزمینی و سطحی خط قرمز این مجموعه است، گفت: هیچ‌گونه رهاسازی پساب غیرمجاز که منجر به آلودگی منابع آبی و تهدید سلامت عمومی شود، پذیرفته نیست و با متخلفان قاطعانه برخورد خواهد شد.
فرهاد افشاری رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایوان، صبح دوشنبه ۱۰ فروردین‌ماه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام از بازدیدهای میدانی مستمر و نظارت دقیق کارشناسان این اداره بر عملکرد تصفیه‌خانه‌های کشتارگاه و فاضلاب شهر ایوان در راستای پیشگیری از آلودگی منابع آب خبر داد و گفت: در چارچوب وظایف سازمانی و پایش فعالیت‌های آلاینده، بازدیدهای دوره‌ای و سرزده از سیستم‌های تصفیه فاضلاب کشتارگاه و تصفیه‌خانه فاضلاب شهری با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.وی هدف از این بازدیدها را ارزیابی دقیق فرآیند تصفیه فاضلاب، کنترل خروجی پساب‌ها، بررسی ظرفیت حوضچه‌ها، اطمینان از صحت کارکرد تجهیزات فنی و سیستم‌های پایش لحظه‌ای عنوان کرد و افزود: نمونه‌برداری‌های مستمر برای حصول اطمینان از انطباق خروجی‌ها با استانداردهای زیست‌محیطی انجام می‌شود.رئیس اداره حفاظت محیط زیست ایوان با اشاره به اهمیت مدیریت روان‌آب‌ها در شرایط ناپایداری جوی و بارش‌های فصلی، خواستار اتخاذ تمهیدات لازم توسط مدیران واحدها برای جلوگیری از رهاسازی پساب‌های تصفیه‌نشده به محیط پیرامون و رودخانه‌ها شد و ادامه داد: کنترل سرریزهای احتمالی ناشی از بارندگی در واحدهای صنعتی یکی از بخش‌های مهم این پایش‌ها است.افشاری خاطرنشان کرد: حفاظت از منابع آب زیرزمینی و سطحی خط قرمز محیط زیست ایوان است و با هرگونه رهاسازی غیرمجاز پساب که منجر به آلودگی منابع آبی و تهدید سلامت عمومی شود، مطابق با قوانین و مقررات با شدت برخورد خواهد شد.
وی ضمن قدردانی از واحدهای صنعتی متعهد، از تمامی فعالان اقتصادی شهرستان ایوان درخواست کرد تا با ارتقای سیستم‌های تصفیه و اجرای نظارت خودکنترلی، در حفظ و حراست از محیط زیست و منابع آبی شهرستان پیش‌گام باشند.#محیط_زیست #ایوان #تصفیه_فاضلاب #حفاظت_از_منابع_آب #آلودگی_آب #کشتارگاه #مدیریت_روان_آب #سلامت_عمومی #فعالان_اقتصادیاخبار دست اول استان ایلام را اینجا بخوانید
09:10 - 10 فروردین 1405
جامعه
محیط زیست
ایلام

1 بازنشر
20٫9k بازدید