دانشمند! برجام رو ترامپ یک بار پاره کرد دوباره پاره میکردمگر دو بار وسط مذاکره حمله نکرد؟ . . .
این خبر حذف شده است.
@Mh_kt29 اردیبهشت 1405در پاسخ به ودانشمند! برجام رو ترامپ یک بار پاره کرد دوباره پاره میکردمگر دو بار وسط مذاکره حمله نکرد؟ . . .
@ewEwew29 اردیبهشت 1405در پاسخ به وبنبست و توجیه فکری برای خودت درست نکن! زمان بایدن میتونستن با تصویب در کنگره، خروج ترامپ رو خیلی سخت کنن. اگه ایران زمینه شراکت اقتصادی آمریکا رو در ایران فراهم میکرد. همون زمان نزدیک به دوره دوم ترامپ میتونستن با خود ترامپ هم ارتباط برقرار کنن و نظرش رو جلب کنن. کلی کار میشد کرد!
@Mh_kt29 اردیبهشت 1405در پاسخ به وبرادر عزیز و بزرگوارایران بارها و بارها از زمان هاشمی برای این تئوری قدم برداشت و هر بار همون کنگره قوانین محدودتری برای مشارکت اقتصادی شرکتهای بزرگ آمریکایی وضع کردخیال خامه که کنگره با این ابزارهای به اصطلاح اقتصادی به ایران پوئن بدهزبان کنگره فقط زبان زوره
@ewEwew29 اردیبهشت 1405در پاسخ به واصلی ترین پارامتر بین الملل، قدرت است! کسی این رو ندونه اصلا نباید باهاش بحث کرد. به هرحال یکی از ایدهها همون مشارکت اقتصادی امریکا بود و اگر هیچ راهی نبود، پیش رفتن در این مسیر که از 20 سال قبل همه میدونستن تهش جنگ است، کار درستی نبوده دیگه!
@Mh_kt29 اردیبهشت 1405در پاسخ به وو نظرتون در مورد طرح تجزیه ایران که از اوایل دهه 70 میلادی کلید خورده،یعنی زمانی که اصطلاحا ایران ژاندارم منطقه بوده! گاو شیرده بود، کیس د اَس بود وقتی تو دنیا کیس د اَس نداشتیم! چیه؟ اون موقع هم ایران تو این مسیر بود؟
@ewEwew29 اردیبهشت 1405در پاسخ به وکشور بدون مشکل که نداریم، خیلی کشورها ممکن هست برای ما برنامه داشته باشن، این وظیفه ما و هنر سیاست است که از این چالشها عبور کنیم. الان صاف با کله رفتیم وسط جنگ و دقیقا شرایطی رو فراهم کردیم که به اون چیزها فکر کنن.
@Mh_kt29 اردیبهشت 1405در پاسخ به ودیگه چکار باید میکردیم که نکردیم؟ تو برجام همه چیز رو دادیم رفت!چی شد؟ مساله فراتر از این حرفاستمساله جای جغرافیای ایران هست که به نوعی تنها کلید کنترل جهان با نظم فعلی تا 100 سال آیندهستو این به راحتی اجازه نمیدن دوشیده شنو این رو اونا مطالعه کردن و به خوبی میدونن و چاره رو تو تجزیه دیدن
@ewEwew29 اردیبهشت 1405در پاسخ به ونه من نمیپذیرم که هدفشون فقط تجزیه باشه از ابتدا یا ایران اینقدر اهمیت داشته باشه، در برجام با بچه طرف نیستی که وسط طناب رو بگیری و غنیسازی کنی و همینجوری جلو بری و هر موقع لازم شد سریع شیفت بدی به سمت تست اتمی! اونا این چیزا رو دقیق میدونن و از یه حدی به بعد اسرائیل ریسک حمله مستقیم رو پذیرفت.
@Mh_kt29 اردیبهشت 1405در پاسخ به وو قضیه پذیرش من و شما نیستقضیه تاریخهاسنادهچند نقطه تو دنیا اهمیت راهبردی دارنیکیش ایرانهنگو که نمیدونی ایران "پل پیروزی" تو جنگ دول اروپایی دوم معروف شده به جنگ جهانی دوم، نام گرفتبه قیمت کشته شدن نصف مردم کشورت از قحطی ساختگی و برای نظامیان طرف پیروز جنگ کذایی
@ewEwew29 اردیبهشت 1405در پاسخ به وآقا ول کن این چیزا رو دیگه! هزاران اتفاق از جنگهای جهانی تابحال رخ داده، ژآپن و آلمان اشغال شدن، و ...همه کارشون حل شد و ایران اونجا گیر کرده؟ این صحبتها یعنی شما نمیتونی با واقعیتهای الان دنیا کنار بیایی! دقیقا مشکل اصلی ایران در حال حاضر همینه.