5 خرداد 1405

چرا پزشکیان از زاکانی تقدیر کرد؟

عضو شورای شهر تهران با اشاره به تقدیر اخیر دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور از شهردار تهران، ابعاد اقدامات مدیریت شهری در دوران جنگ اخیر و بازسازی سریع پایتخت را تشریح کرد.
دو تصمیم غلط این روزهای دولت که ایران را در این #جنگ بسیار آسیب پذیر خواهد کرد:1- #گران سازی انرژی و ادامه دادن به سیاست های نئولیبرال مثل گرانی ارز در سال گذشته.2-آزادسازی سطح دسترسی دشمن به اذهان همه ملت #ایران با برقرار کردن اینترنت آمریکایی!اولی، #اقتصاد کشور را با گرانی و تورم بیشتر ویران و #مردم را ناراضی و دلسرد می کند.دومی، هزاران اکانت آماده و جمعیت #سلیبریتی تطمیع شده و شبکه طراحی شده دشمن در اینستاگرام، تلگرام، ایکس و ... را روانه بازی با افکار عمومی، #تفرقه، ایجاد #اغتشاش و بر هم زدن نظم عمومی خواهد کرد.هر دو این ها همزمان در جنگ نظامی، اقتصادی و سیاسی دشمن کمک حال #ترامپ خواهند بود.
22:17 - 5 خرداد 1405

29 واکنش
4012 بازدید



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فرزاد خیری‌
@f2972172345k5 خرداد 1405
در پاسخ به و
دولت هیچ دخالتی نداره شهید رئیسی مرحوم گفت ۴ درصد از کل در آمد کشور را به من میدن .کشور ایران با حاکمیتی پر از سوال اداره می‌شود پژشیکان استیفا بده تا اصفهان به دزدی هایش آدام بدهد تبعيض در بین استان را بگویید...!! فرقش اندازه مجتهد تا قوات دارد در کشور

@MoHsEn110685 خرداد 1405
در پاسخ به و
تصمیم غلط سومش ترویج ولنگاری در جامعه و در پی اون از بین بردن بنیان خانواده