شهادت دختری که اینستاگرام باعث خودزنی او شد

دختری که از دو سکوی متا و یوتیوب به علت اعتیادآور بودن شکایت کرده، شهادت داد که این شبکه‌های اجتماعی کار او را به خودزنی کشاندند.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از وال استریت ژورنال، زنی جوان اهل ایالت کالیفرنیای آمریکا که علیه شبکه‌های اجتماعی شرکت متا و نیز یوتیوب در دادگاهی در کالیفرنیا طرح شکایت کرده، دیروز پنج‌شنبه در دادگاه شهادت داد استفاده از شبکه‌های اجتماعی در دوران کودکی، زندگی‌اش را به‌گونه‌ای تحت تأثیر قرار داده که اکنون نمی‌تواند بدون آن‌ها زندگی کند. او که در دادگاه با نام Kaley G.M. شناخته می‌شود و اکنون ۲۰ ساله است، به هیئت منصفه گفت که استفادهٔ وسواسی‌اش از یوتیوب از حدود ۶ سالگی و از اینستاگرام از سن ۹ سالگی باعث شد که علاقه‌اش به مدرسه، خواب، روابط اجتماعی حضوری و ارتباط با خانواده‌اش به‌طور قابل‌توجهی کاهش یابد. به گفتهٔ او، تأثیرات روانی استفادهٔ بیش از حد از این سکوها چنان شدید بود که باعث شد احساس اضطراب، افسردگی و ناامنی در مورد ظاهر خود پیدا کند، و حتی در سن ۱۰ سالگی برای مقابله با افسردگی شروع به آسیب‌رساندن به بدنش و خودزنی کند، هرچند او گفت که هرگز اقدام به خودکشی نکرده است. وقتی وکیل او از او پرسید چرا وقتی مادرش تلفن همراهش را از او می‌گرفت، آن‌قدر به بازپس‌گیری‌اش نیاز داشت، این زن پاسخ داد: چون بدون آن احساس می‌کردم بخش بزرگی از وجودم از دست رفته است، و اگر آن را نداشتم، چیزی را از دست می‌دادم، و این مرا به وحشت می‌انداخت.او گفت حتی اکنون به عنوان یک بزرگسال هم نمی‌تواند شبکه‌های اجتماعی را کنار بگذارد و افزود: به‌رغم آزار و اذیت‌های آنلاین و موارد توهین‌آمیزی که در این سکوها دیده، استفاده از شبکه‌های اجتماعی را قطع نکرده زیرا احساس می‌کرد نیاز به تأیید شدن در آنها و ارتباط اجتماعی دارد.
وی ادعا کرده که متا و گوگل از ویژگی‌های سکوهای خود برای افزایش زمان استفادهٔ کاربران، به ویژه کودکان، برای افزایش سود خود استفاده می‌کنند، در حالی که از پیامدهای منفی آن بر سلامت روانی افراد آگاه بوده‌اند. این دادگاه یکی از اولین پرونده‌های مهم در نوع خود است که نحوهٔ طراحی و عملکرد شبکه‌های اجتماعی و تأثیر آن بر کودکان و نوجوانان را مورد بررسی قرار می‌دهد و می‌تواند بر سرنوشت هزاران پروندهٔ مشابه در آینده تاثیر داشته باشد. شرکت‌های Meta و Google این ادعاها را رد کرده‌اند و گفته‌اند شواهد ارائه‌شده در این پرونده از ادعاهای خواهان حمایت نمی‌کند و ابزار حفاظتی مانند کنترل نظرات و محدودیت‌های زمانی برای کاربران در نظر گرفته شده است.پیش از این شکایاتی از شرکت‌های هوش مصنوعی به علت ترغیب نوجوانان به خودکشی در دادگاه‌های آمریکایی مطرح شده بود.#اینستاگرام #اعتیاد #متا #آمریکا
----------------آخرین رویدادهای مهم فناوری را در صفحه اصلی علم و پیشرفت بخوانید.
10:02 - 8 اسفند 1404
علم و پیشرفت
ارتباطات و فناوری اطلاعات
علم و فناوری

4 بازنشر9 واکنش
1٫5M بازدید



13 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌رسول سعیدنژاد‌
@RasoolSaeedNejad8 اسفند 1404
در پاسخ به
تیتر خیلی عجیب بود!

@user17090999867525532478 اسفند 1404
در پاسخ به
روان مردم برایتان مهم نیست بااین تیتر زدنتان

@HASSAN_B8 اسفند 1404
در پاسخ به
اون تیتر زدن یعنی فریب مخاطب برای ترغیب او به اینکه مخاطب خبر را بخواند و بازدید خبر بالا برود.میدانستید که اوایل انقلاب بعضی روزنامه‌ها نیز از این تکنیک استفاده میکردند و امام خمینی (ره) نسبت به آن تذکر داده بودند؟ این کار کار درستی نیست.جدیدا بعضی خبرنگاران فارس از حرفه‌ای گری فاصله گرفتند.

@user170790420278 اسفند 1404
مطالبه

مدیریت عادلانه مصرف آب را جایگزین قطع شبانه کنید

در حال حاضر با توجه به کاهش فشار آب و قطعی آن از چند ماه گذشته تا کنون،آن دسته از کسانی که منبع آب نداشتند و هزینه‌ی نصب آن را داشتند،منبع گذاشتند و از تبعات قطعی آب و کم فشاری آن نجات پیدا کردند. آن دسته هم که منبع داشتند که اصلا متوجه این قضیه نشده اند. ولی در مقابل کسانی که از پس هزینه‌ی نصب و خرید منبع برنمی‌آمدند و نتوانستند منبع آب نصب کنند، آب یک روز در میان از ۸ شب تا ۷ صبح قطع می‌شود. به عبارت دقیقتر در واقع این قشر کم درآمد جامعه است که تبعات کم آبی شهر تهران را متحمل شده و باید با فشار کم و قطعی آب حتی در سحر های ماه مبارک رمضان کنار بیایید. آیا این منصفانه است!؟ آیا قشر مرفه و متوسط بالای جامعه نباید سهمی در صرفه جویی مصرف آب ایفا کنند. آیا مشکل کمبود آب شهر تهران را باید قشر کم درآمد جامعه حل کنند!؟ آیا نباید یک رهکار عادلانه تر برای حل این مشکل پیدا کنید . تا ساکنین مرفه و پر درآمد جامعه که ساکن مجتمع ها و آپارتمان ها و خانه های لوکس تهران هستند هم سهمی در صرفه جویی آب داشته باشند؟

0
100
گزارش از مطالبه

@MMM20018 اسفند 1404
در پاسخ به
مطالبه

شبکه‌های تخصصی در صداوسیما راه‌اندازی شود

شبکه های تخصصی نظیر شبکه هنر شبکه گردشگری شبکه اقتصاد شبکه دانستنی‌ها شبکه نظامی شبکه تاریخ شبکه علوم شبکه صنایع و کشاورزی و.... می‌تواند هم به رشد فکری افراد جامعه کمک کند و در زمینه های مختلف هم برنامه‌های تخصصی و پر محتوا تولید شود، هم مخاطبان صداو سیما بیشتر می‌شوند.

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@user17091000230352343178 اسفند 1404
تیترت خیلی با خبر هم خونی داره!

تصویر نمایه‌ی ‌گنجشک درنده‌
@Gonjeshk_darandeh8 اسفند 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌گنجشک درنده‌
گنجشک درنده

@Gonjeshk_darandeh  •  6 اسفند 1404

جلوگیری از شستشوی مغزی دانش آموزان در مدارس توسط بعضی از معلمان
مطالبه

مطالبه صیانت از هویت انقلابی در مدارس و برخورد با جریان‌های تحریف‌گر

ریاست محترم وزارت آموزش و پرورش با سلام و احترام یکی از وظایف بنیادین وزارت آموزش و پرورش، صیانت از سلامت فکری، اعتقادی و فرهنگی دانش‌آموزان است. متأسفانه گزارش‌هایی از برخی مدارس کشور دریافت شده که در آن شماری از معلمان، به‌جای ایفای نقش آموزشی و تربیتی در چارچوب ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران، با طرح و القای مطالبی نظیر «دوران پهلوی بهتر بوده» یا تحریف تاریخ معاصر، موجب شبهه‌افکنی و سردرگمی فکری در میان دانش‌آموزان می‌شوند. این رفتارها در تضاد آشکار با مسئولیت حرفه‌ای معلم و با اصول تربیت اسلامی و ملی است و عملاً به نوعی شست‌وشوی ذهنی علیه ارزش‌هایی تبدیل شده که همین نظام از محل بیت‌المال برای حفظ و ترویج آنها به این افراد حقوق و امکانات پرداخت می‌کند. لذا از وزارت محترم آموزش و پرورش انتظار می‌رود با جدیت و فوریت اقدامات زیر را در دستور کار قرار دهد: 1. رصد سیستماتیک محتوای آموزشی و گفتار معلمان در کلاس‌های درس از طریق بازرسی‌های تخصصی و کارگروه‌های فرهنگی. 2. غربالگری اعتقادی و حرفه‌ای معلمان در دوره‌های ارزیابی سالانه، با تمرکز بر میزان پایبندی به ارزش‌های انقلاب، ولایت فقیه و اصول قانون اساسی. 3. تشکیل کمیته حقیقت‌یاب جهت بررسی گزارش‌های مردمی، از جمله مواردی که والدین یا دانش‌آموزان نسبت به رفتارهای مغایر با مبانی نظام اعتراض دارند. 4. ارتقای آموزش‌های ضمن خدمت برای تقویت معرفت دینی، سیاسی و انقلابی معلمان در کنار توانمندی‌های علمی. 5. اعلام شفاف نتایج اقدامات و برخورد جدی با معلمان خاطی و اطمینان‌بخشی نسبت به سلامت محیط‌های آموزشی کشور. بی‌تردید آموزش و پرورش سنگر نخست تربیت نسل آینده انقلاب است و کوچک‌ترین اهمال در این حوزه می‌تواند به آسیب‌های عمیق فرهنگی و هویتی برای نسل‌های بعدی منجر شود.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی کاربر
@M_khorshidi8 اسفند 1404
در پاسخ به
دوستان از تيترش ايراد گرفته بودند...من كاري به تيتر ندارم ببينيم چي نوشته و چي داره ميگه...شبكه هاي اجتماعي ولنگاري باعث ريشه خيلي مشكلات و مسائل در جامعه ميشود...با استفاده از شبكه هاي اجتماعي تنهاتر ميشن و كارهاي عجيب غريب كه مطابق كشور و اخلاقيات آدم نيست

تصویر نمایه‌ی ‌فرزند ایران‌
@FarzandIrann8 اسفند 1404
چه مزخرفاتی...ادم داریم به خاطر توجه نشدن از سمت نامادریش خودکشی میکنه،دیگه اینکه شبکه اجتماعی باعث خود زنی بشه اصلا مهم نیستالان قدیم نیست که بزرگواران شک نکنید اخرالزمانهجنگه روح و جسمه ،جنگ صبر و بی طاقتیهجنگ ایمان و کفر درونیههم نشین شیطان میخواید راه باز و لذت ها کثیرنمیخواید ،ذغالی اغ ک…نمایش بیشتر

@user17091008080790674008 اسفند 1404
در پاسخ به
احسان موحدی خجالت بکش، تعداد وبو اینقدر ارزش نداره که از لغت شهادت استفاده کردی

@user17091004927772283569 اسفند 1404
در پاسخ به
اگر عمدا تیتر فربینده زده اید،‌به تعداد کسانی که وقت شان بخاطر این خواندن این خبر تلف شده، حق الناس بر گردن شماست،‌ سریعا تیتر را اصلاح کنید و با وقت و روان مردم بازی نکنید،‌اگر متوجه حق الناس هستید

@user17091004927772283569 اسفند 1404
در پاسخ به
اگر عمدا تیتر فربینده زده اید،‌به تعداد کسانی که وقت شان بخاطر این خواندن این خبر تلف شده، حق الناس بر گردن شماست،‌ سریعا تیتر را اصلاح کنید و با وقت و روان مردم بازی نکنید،‌اگر متوجه حق الناس هستید