مهاجم ناکام پرسپولیس در عراق پولدار شد

مهاجم اسبق پرسپولیس گرانترین بازیکن لیگ عراق شد.
خبرنگار ورزشی فارس، شرزود تمیروف، مهاجم سابق پرسپولیس طبق گزارش امروز(چهارشنبه) سایت الکره العراقیه گرانترین بازیکن لیگ ستارگان عراق معرفی شد. تمیروف در فصل گذشته لیگ عراق در 32 بازی 28 گل به ثمر رساند تا آقای گل این لیگ شناخته شود.
مهاجم ازبکستانی زمستان 1400 به پرسپولیس آمد ولی نتوانست بدرخشد و در 11 بازی تنها یک گل زد و از سرخ پوشان جدا شد و به پیکان ملحق شد. تمیروف حضور موفقی در لیگ ایران نداشت ولی با انتقال به لیگ عراق و تیم اربیل به یک ماشین گلزنی تمام عیار تبدیل شد. تمیروف ماه گذشته به تیم زاخو ملحق شد.
سایت الکره العراقیه فاش می‌کند که قرارداد زاخو با تمیروف 1.2 میلیون دلار است و از این حیث گرانترین بازیکن لیگ ستارگان شد. طبق اعلام رسانه عراقی، این بزرگترین قرارداد فوتبالی تمیروف به شمار می‌آید. #پرسپولیس #تمیروف
10:43 - 11 شهریور 1405
ورزش
فوتبال جهان

1 بازنشر
47٫7k بازدید




2 پاسخ

@user17538884393111 شهریور 1405
در پاسخ به @davoodigdery
ماست چقدر گرون شده

تصویر نمایه‌ی ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer11 شهریور 1405

حل این معادله ساده است.

رفته بین یک عده بازیکن متعصب و مجبور شده بازی خودش را بکنه