مربی ارزان جانشین کی‌روش شد

فدراسیون فوتبال غنا بعد از درخواست نجومی کی‌روش قید این مربی پرتغالی را زد و به سراغ یک مربی ارزان قیمت داخلی رفت.
خبرنگار ورزشی فارس، سایت ghanasportspage غنا امروز(پنجشنبه) خبر داد که فدراسیون فوتبال این کشور با دزموند اوفی، مربی غنایی برای جانشینی کارلوس کی‌روش پرتغالی به توافق نهایی رسید.کی‌روش بعد از تنها 4 ماه مربیگری در غنا از این تیم رفتنی شد.
پیش از این رسانه‌های غنا از درخواست نجومی کارلوس کی‌روش با دستمزد سالیانه 2 میلیون دلاری برای تمدید قراردادش خبر داده بودند که فدراسیون غنا این درخواست را قبول نکرد تا مرد پرتغالی رفتنی شود.
حالا سایت آفریقایی می‌نویسد که دزموند اوفی یک «گزینه کاملا اقتصادی» برای غنا به شمار می‌آید و دستمزدی که او خواهد گرفت «خیلی پایین‌تر از دستمزد کارلوس کی‌روش» خواهد بود.دستمزدی که کی‌روش از غنا خواسته بود بیشترین دستمزد مربیان تیم‌های ملی قاره آفریقا به شمار می‌آمد.#غنا#کی‌روش#ارزان
12:53 - 5 شهریور 1405
ورزش
فوتبال ایران
فوتبال جهان




2 پاسخ

@user170910048051822323110 ساعت پیش
در پاسخ به
بجاش جایگزینش تو ایران ارزون نیست🤔

تصویر نمایه‌ی ‌رضا رحمانی‌
@rahmani14038 ساعت پیش
در پاسخ به
بیاد ایران.... اینجا چیزی که تو فوتبال زیاده قرارداد بی حساب و کتابه ، بویژه که مدیران فدراسیون فعلی علاقه وافری به ایشان دارند!