نیازمند همکاری بین‌بخشی برای تحقق برنامه‌های بهداشتی و درمانی هستیم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با توجه به این که اقدامات موجود در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی فرابخشی است برای تحقق و موفقیت آن نیازمند همکاری بین‌بخشی هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از تنگستان، سعید کشمیری صبح امروز در آئین معارفه سرپرستان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان و بیمارستان امام حسین(ع) اهرم اظهار داشت: یکی از رویکردهای جدی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تامین کادر متخصص مورد نیاز برای بیمارستان‌های موجود در سطح این استان است.  وی افزود: در این راستا سعی شده تا ضمن بسترسازی برای حضور پزشکان متخصص در استان بوشهر و ایجاد شرایط برای ماندگاری این پزشکان، توزیع عادلانه با توجه به نیازهای هر شهرستان انجام شود. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس نگاه‌های کلان‌محور دانشگاه، شهرستان تنگستان نیازمند داشتن پزشکانی متخصص است که با پیگیری‌های انجام شده و گرفتن مجوزهای لازم، به زودی شاهد استقرار متخصصان جدیدی در سطح این شهرستان خواهیم بود. کشمیری عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای توسعه بیمارستان امام حسین(ع) شهر اهرم تمهیدات مناسبی به خرج داده و با توسعه 4 هزار متری فضای فیزیکی این بیمارستان، به زودی تجهیزات بیمارستانی در آن مستقر و نصب می‌شود که در افزایش شاخص‌های درمانی این بیمارستان می‌تواند تاثیرگذار باشد.  وی بیان کرد: با توجه به این که اقدامات موجود در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی فرابخشی است برای تحقق و موفقیت آن نیازمند همکاری بین‌بخشی هستیم.
در این آیین ضمن تقدیر از زنده‌بودی و بحرالعلوم، مقدس به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان و ملکی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان امام حسین(ع) شهر اهرم معرفی شدند انتهای پیام/40/3347.
کشمیری بوشهر
QRCode 13960711000418
10:51 - 11 مهر 1396

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ