انگیزه‌هایی برای تضعیف آثار دوران دفاع مقدس و حذف آن از کتاب‌های درسی وجود دارد

امام جمعه کاکی گفت: همان انگیزه‌هایی که به کشورهای اسلامی فشار می‌آورند تا موضوعات جهاد و شهادت را از کتابهای درسی حذف کنند در داخل نیز استمرار پیدا می‌کنند و خود را به صورت خرده سیاست‌های فرهنگی نشان می‌دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، حجت‌السلام محمد محمدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهر کاکی شهرستان خورموج استان بوشهر اظهار داشت: از ملت حماسه‌‏ساز ایران اسلامى و علی الخصوص شهرستان دشتی و شهر کاکی که  با حضور حداکثرى در انتخابات پرشور اردیبهشت در  پاسخگویى به منویات و انتظارات مقام معظم رهبرى شرکت کردند قدردانی می‌کنم. وی افزود: به منتخبین شوراهای اسلامی شهر کاکی تبریک می‌گویم و در دیدارهایی که با تک تک منتخبین شورای شهر کاکی پس از انتخابات داشتم به آنها گفتم که برنامه جامع توسعه شهر تصویب کنند و علاوه بر اینکه از سوال کردن مردم نگران نباشید حتی مردم را به مطالبه‌کردن و سوال‌کردن از مسئولین وادار کننند. امام جمعه کاکی افزود: از هیات‌های اجرایی، نظارت، نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و دادگستری که در برگزاری انتخابات حضور داشتند نیز تشکر می‌کنم. وی با تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم  شب‌های خاطره دفاع مقدس عنوان کرد: معظم‌له از آثار دفاع مقدس آن دوران را صحنه «توکل عملی به خدا» و «نهراسیدن از قدرتها» و «فائق آمدن بر موانع به واسطه این توکل عملی» دانستند .  محمدی ادامه داد: انتقال خاطرات دفاع مقدس به جامعه، یک صدقه و حسنه و یک انفاق بزرگ معنوی است و راهیان نور نیز از جمله این صدقات و حسنات است که البته انگیزه‌هایی هم برای تضعیف آثار و درس‌های دوران دفاع مقدس وجود دارد.
امام جمعه کاکی یادآور شد: همان انگیزه‌هایی که به کشورهای اسلامی فشار می‌آورند تا موضوعات جهاد و شهادت را از کتابهای درسی حذف کنند در داخل نیز استمرار پیدا می‌کنند و خود را به صورت خرده سیاست‌های فرهنگی نشان می‌دهند وی در تحلیل اولین سفر رئیس جمهور آمریکا به عربستان و سپس اسرائیل، گفت: در حالی‌که انتخابات با این عظمت و نمایش دموکراسی واقعی برگزاری کردیم، ائتلاف عربی بر ضد ایران و قرارداد تسلیحات امریکا با گاو شیرده خود عربستان ، پیام‌هایی برای ما دارد که مسوولین باید دقت کنند. محمدی یادآور شد: مثلث شوم صهیونیسم، ارتجاع عربى و شیطان بزرگ در نمایش فریب سران مرتجع عرب و ائتلاف علیه مقاومت اسلامى و ملت و کشور ایران در این سفر به خوبی دیده شد و مسوولین کشور با این پشتوانه عظیم مردمی و با هوشمندى مضاعف در شرایط پیچ تاریخى‏ و عزت و اقتدار، نظام و کرامت امت را حفظ و با صلابت برخورد کنند . وی اهانت و بازداشت شیخ عیسى قاسم را سبب جریح‌دار شدن دل امت اسلام دانشت و گفت: سکوت در برابر جنایات آل‌خلیفه بى‌‏آبرویى مدافعین دروغین حقوق بشر است.  در پایان نمازگزاران در حمایت از مردم مظلوم بحرین و شیخ عیسی قاسم راهپیمایی کردند. انتهای پیام/ 40/ 3347.
محمدی امام جمعه  کاکی
14:30 - 5 خرداد 1396

1 بازنشر
9 بازدید




1 پاسخ