مددکاران در خط مقدم خدمات‌رسانی به مددجویان قرار دارند

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت: مددکاران در خط مقدم خدمات‌رسانی به مددجویان کمیته امداد قرار دارند که باید با شناخت و ارائه اطلاعات دقیق از خانواده‌های تحت حمایت به حوزه‌های خدمات‌رسان، زمینه توانمند سازی آنها را فراهم آورند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، احمد لطفی پیش از ظهر امروز در همایش تجلیل از مددکاران کمیته امداد استان بوشهر، استقرار نظام مددکاری را مهم‌ترین تغییر در ساختار کمیته امداد دانست و اظهار داشت: حوزه تخصصی مددکاری خانواده، وظیفه شناسایی و ارجاع کل افراد خانواده‌ی مددجو را به عهده دارد و تمام خدمات کمیته امداد به مددجویان با نگاه و تشخیص این مددکاران انجام می‌شود. وی با اشاره به رسالت و مسئولیت سنگین مددکاران، افزود: مددکاران خط مقدم خدمات‌دهی  کمیته امداد را بر عهده دارند و اساس کار مددکار در ارتباط با خانواده‌ها و توانمندسازی آنهاست به گونه‌ای که با همه افراد از کوچک و بزرگ با سواد و بی‌سواد و بیکار در ارتباط است و باید آنها را شناسایی و نیاز سنجی کند تا متناسب با شرح حال آنان خدمات‌رسانی شود. لطفی با بیان این که امروز جنس فقر و فقرزدایی با گذشته کاملا متفاوت است، تصریح کرد: مشکلات امروزی مددجویان تنها معیشت نیست بلکه مشکلات اجتماعی، خانواده‌ای، اشتغال و مسکن هم به آنها اضافه شده که تنها با رویکرد جدید مددکارمحوری، می‌توان تا حدودی از این مشکلات کاست. وی بیان کرد: مددکاران به عنوان نقطه وصل تمام فعالیت‌های امداد محسوب می‌شوند که باید به عنوان یکی از حوزه‌های کلیدی مورد توجه جدی قرار گیرند.
لطفی با بیان این که آشنایی با بعضی از آسیب‏‌های اجتماعی مهمترین فعالیت مددکار خانواده است، اظهار داشت: بررسی محتوایی مشکلات دختران بازمانده از ازدواج، اعتیاد، طلاق و آماده شدن برای شناورسازی فقر از دیگر وظایف مددکاران امداد است مدیرکل کمیته امداد استان بوشهرافزود: مددکاران باید در کنار شناخت و داشتن اطلاعات کامل و دقیق از شرایط خانواده‌های مددجو، بر وضعیت و شرایط این افراد اشرافیت لازم را داشته باشند تا ارائه خدمات به خوبی صورت گیرد. وی تصریح کرد: یک مددکار خوب باید دقیقا وقتی تاریخ ورود هر خانواده را یادداشت می‌کند، تاریخ خروج آن را هم مشخص کند تا هر چه زودتر توانمند شود. وی خطاب به مددکاران حاضر در جلسه گفت: شما باید به این باور برسید که یک خانواده نباید مادام‌العمر تحت حمایت کمیته امداد قرار گیرد و هنر یک مددکار این است که علاوه بر احساء نیازهای افراد، از آنان استعدادسنجی کند تا با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود میان خانواده‌ها، بتواند در جهت توانمندساختن آنها استفاده کرد. لطفی تعداد مددکاران شاغل در کمیته امداد استان بوشهر را یک‌صد نفر اعلام کرد و گفت: این افراد وظیفه تحقیق و بررسی وضعیت خانواده‌ها و نیازسنجی مختلف آنان از جمله نیازهای اقتصادی، فرهنگی، درمان، مسکن، تحصیلی و سایر خدمات مورد نیاز مددجویان را بر عهده دارند که باید به واحدهای خدمات‌دهی مربوطه معرفی شوند. انتهای پیام/40/3347.
لطفی
14:56 - 29 فروردین 1396

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ