هدف‌گذاری برای حضور ۱۰۰ هزار نفر در رزمایش جان‌فدا لرستان

جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: هدف‌گذاری انجام‌شده برای رزمایش جان فدا در ۶ آبان‌ماه حضور حداقل ۱۰۰ هزارنفری مردم در خیابان‌ها است.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، بازوند؛ جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان امروز صبح در شورای اداری لرستان در سالن آمفی‌تئاتر استانداری با اشاره به اهداف دشمن در جنگ‌های اخیر اظهار کرد: دشمن با وجود برخورداری از امکانات و طراحی راهبردهای نظامی، به دنبال وادار کردن ایران به تسلیم، تجزیه کشور، از بین بردن توان دفاعی، موشکی و هسته‌ای و منزوی کردن ایران در منطقه بود، اما حضور مردم در صحنه، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.وی با بیان اینکه دشمن پس از ناکامی در جنگ سخت، راهبرد خود را تغییر داده است، افزود: ایجاد تفرقه، دوقطبی‌سازی در جامعه و ناکارآمد جلوه دادن نظام از جمله اهدافی است که دشمن دنبال می‌کند تا با فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها، زمینه فروپاشی از درون را فراهم کند.جانشین فرمانده سپاه لرستان با تأکید بر نقش حضور مردم در تأمین امنیت کشور تصریح کرد: حضور مردم در خیابان‌ها طی ماه‌های گذشته، نقشه‌های دشمن را با شکست مواجه کرده است و تداوم این حضور می‌تواند امنیت کشور و استان را تقویت کند.بازوند با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری رزمایش «جان‌فدا» در استان‌های کشور بیان کرد: این رزمایش بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، به‌تدریج در استان‌های مختلف برگزار می‌شود و برای اجرای آن در لرستان نیز جلسات هماهنگی با استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شده است.وی ادامه داد: مقرر شده است این رزمایش ۶ آبان ماه در مرکز استان و شهرستان‌های لرستان برگزار شود و سهم هر شهرستان برای مشارکت در آن مشخص و به مسئولان مربوطه ابلاغ شده است.
جانشین فرمانده سپاه لرستان‌گفت: هدف‌گذاری انجام‌شده، حضور حداقل ۱۰۰ هزار نفری مردم در این رزمایش است.جانشین فرمانده سپاه لرستان با اشاره به تدوین شیوه‌نامه اجرایی این رزمایش گفت: برای اجرای برنامه، کمیته‌های مختلفی در حوزه‌های اطلاع‌رسانی و تبلیغات، فضاسازی محیطی، فرهنگی و تولید محتوا، پشتیبانی و خدمات‌رسانی، مشارکت اقشار و سازمان‌های مردم‌نهاد، امور بانوان، امنیت، اجرا و سازماندهی پیش‌بینی شده است.بازوند افزود: مسئولیت کمیته‌ها میان مدیران دستگاه‌های اجرایی، معاونان استاندار و مسئولان سپاه تقسیم شده و کمیته امنیت نیز با همکاری فرماندهی انتظامی استان فعالیت خواهد کرد.وی با تأکید بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مردمی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با هم‌افزایی مدیران، فرمانداران، فرماندهان سپاه شهرستان‌ها و اقشار مختلف بسیج، زمینه حضور گسترده مردم در این رزمایش فراهم شود.بمنظور دسترسی پایدار به اخبار و مطالب ما، آخرین نسخه اپلیکیشن خبرگزاری فارس را می‌توانید از اینجا و در فروشگاه‌های «کافه بازار» و «مایکت» دانلود و نصب کنید.#رزمایش_جان_فدا
09:02 - 29 مهر 1405
جامعه
نظامی و امنیتی
لرستان

2 بازنشر
7448 بازدید