6 بهمن 1404

اقدام ناشیانه اینترنشنال برای سفیدشویی جنایات اسرائیل

اینترنشنال در کنار دیگر بازوهای رسانه‌ای «غربی-عبری» ماموریت دارند تا با ایجاد «آلودگی اطلاعاتی»، توجه جامعه جهانی را منحرف کنند. این رسانه‌ها تلاش می‌کنند تا با بزرگ‌نمایی بی‌ضابطه حوادث ایران، از سنگینی فشار مطالبات جهانی علیه رژیم صهیونیستی بکاهند.
تمام زورشون رو بزنن و ساده لوح های داخل رو هم همراه کنن، باز هم غده سرطانی و کودک کش منطقه نابود میشه. آمریکا هم از منطقه هزاران ساله ما گورش رو گم میکنه.
14:46 - 6 بهمن 1404

36 واکنش
5521 بازدید


1 پاسخ

در پاسخ به و
اینها هدفشون از راه انداختن این فتنه به کمک پسر ملعون شاه ، ایجاد یک عدد بزرگ از کشته سازی در مقابل نسلکشی صهیونیست ها بود تا هم دنیا باهاشون بر علیه ایران همراه بشه و هم جنایت های اسرائیل یادشون بره ... اسرائیل بعد از 2 سال بمباران غزه 70هزار انسان بیگناه رو کشت ولی اینجا توی یک روز36هزارنفر؟؟