ایرانیان مبدع دولت در دنیا هستند

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در آیین آغاز رسمی اردوهای آماده‌سازی تیم ملی مهارت ایران گفت: ایرانیان مبدع دولت مدرن در جهان هستند.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز در مراسم آغاز رسمی اردوهای آماده‌سازی تیم ملی مهارت ایران برای اعزام به مسابقات جهانی مهارت شانگهای ۲۰۲۶ گفت: همانگونه که گفته‌اند، هنر نزد ایرانیان است و بس و ایرانیان در طول تاریخ مبدع دولت مدرن بودند و امروز هم ایرانیان با ایستادگی خود در مقابل تجاوز آمریکا و اسرائیل به دنیا اعلام کردند که نه ظلم می‌پذیرند و نه زیر ظلم می‌روند. میدری وزیر تعاون همچنین گفت: ایرانیان همچنین اولین بار در دنیا شلوار را تولید کردند، همچنین هنرهایی مانند فرش، لباس‌های سوزن دوزی و کاشی از ابداعات ایرانیان در طول تاریخ بوده است. وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی همچنین با ذکر خاطره از یکی از استادان خود گفت: ایشان که تحصیل کرده دانشگاه آکسفورد بودند، یک بار گفت، می‌دانی من چرا بعد از تحصیل در آکسفورد به ایران برگشتم، چون زمانی که اعزام می‌شدم، پای پله هواپیما یک نفر از وزارت علوم برای بدرقه ما آمده بود و به ما گفت: حواستان باشد که از کجا می‌روید و بعد از تحصیل باید برگردید و به کشور خود خدمت کنید. وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی همچنین خطاب به مهارت آموزان اعزامی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای گفت: امیدواریم بتوانید مدال‌های رنگارنگ کسب کنید و مهارت ایرانیان را به دنیا نشان دهید، همانطور که تختی علاوه بر هنر کشتی ایرانی، توانست منش پهلوانی را به دنیا نشان دهد.
میدری همچنین گفت: ارزش تکنسین‌ها در دنیا بسیار بالا است، همانگونه که برق از دانشگاه نیامد و توسط تکنسین‌ها به دنیا معرفی شد، تلگرام هم توسط تکنسین‌ها معرفی شد. ماشین بخار اولین بار توسط تکنیسین‌ها به دنیا معرفی شد که بعد از قدرت بخار که توانست در دیگ را حرکت دهد، به فکر تکنسین‌ها رسید که این قدرت بخار می‌تواند ماشین را هم حرکت دهد، به گونه‌ای که قطارهای بخار هم توسط تکنسین‌ها به دنیا معرفی شد.اما فناوری ایکس ری از دانشگاه معرفی شد.وی گفت :تکنولوژی امروز دنیا حاصل ذره ذره نوآوری نیروهای فنی و دانشمندان است که به مرور تجمیع شده و تبدیل به فناوری روز دنیا شده است. به گفته وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ما در جهان تنها کشوری هستیم که ایستاده است که رابطه کشورها به صورت عادلانه باشد که نه به کسی ظلم کنیم و نه زیر ظلم برویم. به گفته میدری، اینکه اروپایی‌ها با آمریکا و اسرائیل در این جنگ اخیر همراهی نکردند، حاصل دیپلماسی رسانه‌های ایران بود.وزیر تعاون خطاب به هنرآموزان اعزامی به شانگهای گفت شماها حامل عزت ایران هستید و باید نمایانگر مهارت ایرانی و فرهنگ ایرانی باشید. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در این مراسم پوستر تیم ملی مهارت برای اعزام به مسابقات جهانی شانگهای در ۴۸مین دوره مسابقات رونمایی شد.
امسال از بین ۴۵ نفر برگزیده مسابقات ملی مهارت در سطح کشور قرار است طی مسابقات متعدد در نهایت ۲۲ نفر در قالب ۲۰ رشته فنی و مهارتی به مسابقات جهانی شانگهای اعزام شوند. در حاشیه این مراسم علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با خبرنگار فارس در مورد بحث افزایش حقوق هیات علمی دانشگاه‌ها و کمبود بودجه گفت: ما هیچگونه کمبود بودجه نداریم و باید حقوق استادان دانشگاه و معلمان هرچی بیشتر افزایش یابد همانطور که در روایات ما گفته می‌شود باید دهان معلمان را پر از زر و سیم کنیم.
11:49 - 1 ژوئن 2026
اقتصاد
اقتصاد کلان
تعاون و اشتغال

3 بازنشر
1877 بازدید



1 پاسخ

@user1778170387211 ژوئن 2026
در پاسخ به
رتبه ازادی اقتصاد ما از بین 156 کشور ،شده 156 !!! بسته ترین اقتصاد ،دولتی انحصاری رفاقتی ! که حتی در کره شمالی و شوروی سابق و چین زمان مائو هم قفل بوده ! این مرحله !!! افتخار داره !?