در بازار نفت، دیگر کسی به «چوپان دروغگو» اعتماد ندارد

با تمدید ضرب‌الاجل دروغین ترامپ تا ۶ آوریل، بازارها واکنش مثبتی نشان نداده‌اند و تنش در بازار اوراق خزانه داری، اختلال در ترانزیت تنگه هرمز و گسترش گزینه های نظامی، تصویر پیچیدهای از تداوم بحران ترسیم می‌کند.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ در حالی که مذاکرات دروغین ترامپ برای کسب فرصت بیشتر برای آمریکا تا ششم آوریل تمدید شده، فعالان بازار این گام را نشانه کاهش اعتماد ارزیابی می‌کنند. فشار هم‌اکنون در چند جبهه خود را نشان می‌دهد.نشانه‌های تنش در بازار اوراق خزانه‌داری ایالات متحده با حجم ۳۰ تریلیون دلار آشکار شده است.تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز کماکان با اختلال همراه است.گزینه‌های نظامی در حال گسترش بوده و اعزام تا ۱۰ هزار نیروی اضافی در دست بررسی قرار دارد.در چنین فضایی، بازارها به‌جای واکنش مبتنی بر آرامش، رویکرد محتاطانه‌ای در پیش گرفته‌اند.
شرکت تحلیل داده‌های کالایی کپلر (Kpler) اعلام کرده است که بازار‌ها به ترامپ اعتماد ندارند.#اوراق_خزانه_آمریکا#افزایش_بدهی_آمریکا#تنگه_هرمز
14:09 - 8 فروردین 1405

1 إعادة النشر2 التفاعل
158٫4k من المشاهدات


3 الإجابة

‌Mahor ماهور کمالی‌ صورة الملف الشخصي
@mahoor2000منذ 10 ساعات
تعليقًا على
بقول نماینده عزیز ما تنگه هرمز را همچنان بسته نگه می داریم اما تنگه ترامپ را باز می کنیم

@Ahlhashemمنذ 10 ساعات
تعليقًا على
خواهش میکنم در انتخاب تیترهای خبری دقت کنید واژه چوپان دروغگو یک واژه شیطانی هستشغل تمام انبیاء خدایی چوپانی بوده شیطان و یهود با وارد کردن این واژه به ادبیات ما در ضمیر ناخودآگاه ما جا انداختن که انبیاء خدایی دروغگو هستند

@user1709100086090894719منذ 10 ساعات
تعليقًا على
این ترامپ دیوانه دست چوپان دروغگو ما رو از پشت بسته