روایت آدم‌هایی که درد مردم را درد خودشان دانستند

گاهی یک ویزیت رایگان، فقط درمان یک بیمار نیست؛ بازگرداندن امید به خانواده‌ای است که سال‌ها از خدمات تخصصی محروم بوده است. گروه جهادی «شهید فلاح» از سال ۱۴۰۰ با حضور در روستاهای کم‌برخوردار محمودآباد، تلاش کرده است ثابت کند خدمت صادقانه می‌تواند فاصله میان محرومیت و امید را کوتاه‌تر کند.
به گزارش روابط عمومی بسیج سازندگی استان مازندران، محبوبه توان، مسئول گروه جهادی «شهید فلاح» بسیج جامعه پزشکی شهرستان محمودآباد، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه از سال ۱۴۰۰ تاکنون، اظهار کرد: این گروه جهادی با تکیه بر روحیه خدمت‌رسانی، فعالیت‌های خود را در حوزه‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی و رایانه‌ای گسترش داده و تلاش کرده است خدمات تخصصی را به صورت رایگان در اختیار اقشار محروم و نیازمند قرار دهد.وی با اشاره به ارائه مشاوره‌های رایگان در حوزه‌های تغذیه، روان‌شناسی و مامایی افزود: رویکرد اصلی گروه، پیشگیری از بیماری‌ها و کاهش هزینه‌های درمان برای خانواده‌هاست. همچنین حمایت از «مرکز نفس» با هدف پیشگیری از سقط جنین و حفظ جمعیت، از دیگر برنامه‌های این گروه در سال‌های اخیر بوده است.خانم توان یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های گروه جهادی شهید فلاح را شبکه‌سازی میان پزشکان متخصص و نیروهای داوطلب دانست و گفت: با همراهی پزشکان، ویزیت‌های رایگان تخصصی در روستاهای کم‌برخوردار شهرستان برگزار شده و بسیاری از خانواده‌ها بدون پرداخت هزینه از خدمات درمانی بهره‌مند شده‌اند.وی با اشاره به فعالیت‌های این گروه در شرایط بحرانی تصریح کرد: حتی در ایام ماه مبارک رمضان و همزمان با حضور مهاجران و خانواده‌های آسیب‌دیده از مناطق درگیر حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا، با برگزاری ویزیت‌های آنلاین، امکان دریافت مشاوره و خدمات تخصصی رایگان برای نیازمندان فراهم شد تا هیچ فردی به دلیل شرایط خاص از دسترسی به خدمات درمانی محروم نماند.مسئول گروه جهادی شهید فلاح تأکید کرد: فعالیت جهادی تنها به درمان محدود نمی‌شود، بلکه هدف آن ایجاد فرهنگ پیشگیری، افزایش آگاهی عمومی و همراهی با مردم در سخت‌ترین شرایط است.
وی در پایان با بیان اینکه خدمت جهادی علاوه بر رفع مشکلات مردم، موجب آرامش روحی و رشد معنوی خدمت‌گزاران نیز می‌شود، از جوانان دعوت کرد با حضور در عرصه‌های جهادی، تجربه ارزشمند خدمت به مردم را کسب کنند و در مسیر ساختن جامعه‌ای سالم‌تر و توانمندتر نقش‌آفرین باشند.
21:57 - 5 تیر 1405
استان ها
مازندران

1 بازنشر1 واکنش
38٫1k بازدید