پایان جنگ همراه با عزت خواهد بود

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با بیان اینکه جنگ هنوز تمام نشده است، گفت: پایان جنگ برای ایران همراه با عزت و شرافت خواهد بود.
سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در آیین رونمایی از الواح ثبت‌شده آثار ملموس و ناملموس جنگ تحمیلی رمضان و تجلیل از خانواده شهدا، طی سخنانی اظهار داشت: تمام دست‌آورد‌های امروز جمهوری اسلامی ایران مدیون شهداست؛ امنیت و پیروزی که به آن می‌بالیم، همگی از شهداست که قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند؛ لذا تمام شهدا در این عزت و سربلندی نقش دارند.رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با تأکید بر اینکه جنگ هنوز تمام نشده و ما در وسط جنگ هستیم، ادامه داد: دو ارتش بزرگ دنیا طی یک سال، دو بار به جمهوری اسلامی ایران حمله کردند و خوشبختانه مردم ایران ایستادگی کردند؛ لذا هرچه داریم از مردم است و تا زمانی که این مردم پشتیبان کشور هستند، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. سردار کارگر با تأکید براینکه باید به این مردم افتخار کنیم، ادامه داد: علیرغم مشکلاتی که در اقتصاد داریم، مردم ایستاده‌اند؛ در تبلیغات دشمن ادعا می‌شد که توان نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از بین رفته است، اما علیرغم ضرباتی که دشمن وارد کرد، هنوز دست برتر را نیرو‌های جمهوری اسلامی ایران دارند و دشمن درخواست داده که این جنگ به پایان برسد، و پایان جنگ نیز برای ایران همراه با عزت و شرافت خواهد بود.رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، وحدت را دست‌آورد مهم جنگ تحمیلی سوم علیه کشورمان دانست و تاکید کرد: از اول انقلاب تا به امروز هیچ‌گاه چنین وحدتی نداشته‌ایم و همانطوری که رهبر شهید فرموده بودند که اگر اتفاقی رقم بخورد، «خدا مردم را مبعوث می‌کند»؛ واقعا بعثت مردم رقم خورد.
وی با بیان اینکه در اتفاقات اخیر قلب مردم در دست خدا بود، به این جمله امام شهید مبنی بر اینکه «خرمشهر‌ها در پیش است»، اشاره کرد و افزود: منظور رهبر شهید از خرمشهر‌ها همین اتفاقات بود؛ اگر امروز در دنیا قوی و مستقل هستیم، باید هزینه آن که مقاومت و ایستادگی است را بپردازیم.
۳۷ MB
سردار کارگر با اشاره به اقتدار و ایستادگی نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: دشمن سال‌هاست در جنگ رسانه‌ای و تبلیغاتی علیه نیرو‌های مسلح ما تبلیغ ضعف می‌کند؛ درحالی که اگر قوی و قدرتمند نبودیم، به ما حمله نمی‌شد. قطعا بعد از این جمهوری اسلامی ایران قوی و قدرتمندتر خواهد شد و آینده جمهوری اسلامی ایران قوی و درخشان خواهد بود.رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت تاکید کرد: همانطور که در سال ۱۳۶۱ تمام مردم از اقشار و گرایش‌های مختلف آمدند و پیروز شدیم، امروز نیز با حضور مقتدرانه تمام اقشار مردم پیروز میدان خواهیم بود.به گزارش دفاع‌پرس، آیین رونمایی از الواح ثبت شده آثار ملموس و ناملموس جنگ تحمیلی رمضان و تجلیل از خانواده معظم شهدا، صبح امروز (یکشنبه) با حضور «سیدرضا صالحی‌امیری» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، «علی دارابی» معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، «علی‌اصغر جعفری» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و جمعی از خانواده معزز شهدا در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
14:04 - 3 خرداد 1405

4 بازنشر8 واکنش
57٫4k بازدید




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا زیگلری‌
@AlirezaZieglari2 ساعت پیش
در پاسخ به
سردار کارگر! شما نظامی هستید و قطعا حفظ ایران دغدغه شماست! اما جا دارد بگویم ما دو دشمن بزرگ متحد متلاشی کننده ایران در داخل داریم! اولی بحران جمعیت و دومی وضع نابسامان نظام تعلیم و تربیت است! این دو را دست کم نباید گرفت! برنامه و کار گروهی و ..‌.، می خواهند! و الا ...!

@user17091004258371630461 ساعت پیش
در پاسخ به
عزت الهی نصیب شما باد

@user17091008561556986521 ساعت پیش
در پاسخ به
یعنی مذاکره با آمریکا و انتقام نگرفتن و معامله کردن تنگه هرمز و وعده دادن مذاکره روی هسته ای میشه عزت و شرافت؟!!

تصویر نمایه‌ی ‌مجید دهبان‌
@majiddehban41 دقیقه پیش
در پاسخ به
بالاخره متوجه نشدی منظور از آیین رونمایی از الواح ثبت شده آثار ملموس و ناملموس جنگ تحمیلی رمضان چی بود؟ فقط رونمایی از چند تا عکس مردمی بود؟