سند تازه منتشر شده از نامه سرلشکر موسوی

نامه‌ای منسوب به شهید امیر سید عبدالرحیم موسوی از سال ۶۷ منتشر شده که در آن آمادگی خود را برای هرگونه عملیات در مقابل آمریکا اعلام می‌کند.
گروه فرهنگ_حماسه و مقاومت: ‌نامه‌ای منسوب به شهید امیر سید عبدالرحیم موسوی از سال ۶۷ منتشر شده که در آن آمادگی خود را برای هرگونه عملیات در مقابل آمریکا اعلام می‌کند.در این نامه آمده است: موضوع: ستوان یکم توپخانه عبدالرحیم موسویبه استحضار می‌رساند باتوجه‌به تداوم شدت‌گرفتن شرارت‌های دولت متجاوز آمریکا بر علیه انقلاب اسلامی ایران افسر یاد شده ذوق آمادگی کامل خود را جهت هرگونه عملیات انتحاری بر علیه آمریکای جهان‌خوار در صورت نیاز ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام داشته است مراتب استحضار به عرض می‌رسد.
پاراف نامه به شرح زیر است: بسمه تعالی جناب سروان موسویمن به شما افتخار می‌کنم و مطمئن هستم با وجود افسران و نیروهای مؤمن و مخلص و ایثارگر مثل شما موفقیت و پیروزی در جنگ تحمیلی با ما و شکست با دشمنان بعثی و پشتیبانان آنها خواهد بود.سرهنگ پرویز صادقیپایان پیام/#جنگ_رمضان
23:40 - 24 فروردین 1405



13 Replies

Profile picture of ‌Kappa‌
Replying to
بزرگمرد:)

Replying to
دشمنان بعثی!!!شیشه میزنی

Replying to
چه بزرگانی داشتیم. قهرمانان تاریخ چنین کسانی هستند. او از بزرگ ترین سرداران تاریخ ایران و اسلام است.

Profile picture of ‌جان فدای ایران‌
Replying to
♥️♥️🇮🇷🇮🇷♥️♥️

Replying to
منسوب، نه منصوب!!

Replying to
خیلی ممنونم از انتشار برگ زرینی از تاریخ رشیدمردانی که مدالی جز شهادت برازنده‌شان نبوده و نخواهد بود. داخل پارانتز اگر امکان ویرایش دارید کلمه ( منصوب) را به (منسوب) تغییر بدید

Replying to and
م
محمد حسن کوثری

@kowsari  •  12 فروردین 1405

خروج فوری ایران از معاهده NPT
Demand

خروج فوری ایران از معاهده NPT

به نام خدا الَّذِينَ عَاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَهُمْ لَا يَتَّقُونَ، فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ، وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيَانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلَىٰ سَوَاءٍ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْخَائِنِينَ همان کسانی که از ایشان پیمان گرفتی، ولی هر بار پیمان خود را می شکنند و هیچ پروا نمی کنند. پس اگر در جنگ بر آنان دست یافتی با {تاختن بر} آنان کسانی را که پشت سر آنهایند متفرق ساز، باشد که عبرت گیرند. و هرگاه از قومی بیم خیانت {در پیمان} داشتی، {تو هم} به گونه ای برابر پیمانشان را لغو کن، چرا که خداوند خائنان را دوست ندارد. (آیات 56 – 58 سوره انفال) مردم ایران با توجه به اظهارات خصمانه و غیرمسئولانه رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، که در آن شیطان بزرگ آمریکا و رژیم کودک کش صیهونی اسرائیل را به استفاده از سلاح هسته‌ای علیه حقوق و تأسیسات هسته ای ایران تشویق کرده است، از نهادهای تصمیم‌ساز و مجلس شورای اسلامی ایران درخواست خروج فوری ایران از معاهده NPT را دارند. ما بر این باوریم تداوم همکاری با آژانسی که هیچگاه توانایی لازم از ممانعت و محکومیت اقدامات جنایکارانه و خطرناک دشمنان مان را ندارد؛ نه هوشمندانه است و نه عاقلانه. و بایستی یادآور شد که خروج از NPT به معنای دنبال کردن سلاح هسته‌ای نیست زیرا ما مردمان ایران زمین پیرو اعتقادات مذهبی مان و فرمایشات رهبر شهیدمان هیچگاه دنبال سلاح هسته ای نبودیم، بلکه هدف جلوگیری از جاسوسی‌های آمریکا و اسرائیل تحت پوشش بازرسان آژانس است. مردم ایران تا زمانی که آژانس از حقوق فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای ایران به طور کامل و بی‌قید و شرط حمایت نکند، خواهان عدم همکاری با آژانس بین المللی اتمی هستند. امید است این مطالبه به حق و قانونی ما مردم ایران هر چه زودتر مورد توجه و اجرا بگردد.

خبرگزاری مجلس شورای اسلامی, وزارت امور خارجه, مجمع تشخیص مصلحت نظام, مجلس شورای اسلامی, هیئت دولت

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

Profile picture of ‌سيد میر‌
Replying to and

عدم تمدید مهلت دو هفته ای در مذاکرات

Demand

عدم تمدید مهلت دو هفته‌ای در مذاکرات

با توجه به پیام اخیر امام سید مجتبی خامنه ای که فرمودند: «مسلّماً فریادهای شما در میادین، در نتیجه‌ مذاکرات مؤثر است.» ما ملت ایران درخواست عدم تمدید مهلت دوهفته ایی مذاکرات را داریم، زیرا همان گونه که در جنگ دوازده روزه، دشمن از پنجره زمانی جهت تجدید قوا، برنامه ریزی ترور رهبر و فرماندهان استفاده کرد و بعد اعتراف کرد،مذاکره یک فریب بود، این بار هم احتمال می رود دشمن با خرید زمان به بهانه های مختلف ،اهداف زیر را دنبال کند: ۱- مذاکره بصورت تک بندی و احاله پذیرش نتایج به کنگره آمریکا ۲-فراخ کردن میدان مذاکره و تمرکز زدایی از خواسته های ایران ۳-روایت سازی از جنگ به نفع خود با استفاده از امپراطوری رسانه ای و آماده سازی افکار جهانی برای خروج کم هزینه از جنگ در صورت عدم دستیابی به اهداف ۴-تغییر ساختار تیم مذاکره کننده ایرانی با انجام ترورهای هدفمند لذا درخواست عدم تمدید مهلت دوهفته ایی مذاکرات را در هر صورت داریم و بصورت جدی خواستاریم که تیم دیپلماسی هرگونه بهانه برای تمدید مهلت دو هفته‌ای را حتی از کشور میزبان نپذیردو راه تنفس مصنوعی به دشمن را ببندند. "مطالبه مردم" در خیابان با پشتوانه اراده ملی ،پشتیبان تیم مذاکره کننده است.

وزارت امور خارجه

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

از منظر مذهب شیعه اثنی عشری عملیات انتحاری حرام و گناه انتحار یکسان با گناه خودکشی است.از جان‌گذشتگی و جان فدایی کاملا با انتحار متفاوت است.در جان فدایی و سایر موارد احتمال کشته شدن بدست دشمن هست ولی در انتحار کشته شدن توسط خود قطعی است.دو مشکل هست :۱.مرگ مستقیما بدست خود۲.قطعیت مرگ

Profile picture of ‌سيد میر‌
Replying to
نباید حزب الله را تنها بگذاریم
Demand

لزوم حمایت همه جانبه از حزب الله لبنان

با توجه به همه دسیسه های قبلی رژیم اسرائیل که در آتش بس های قبلی خودش با جبهه های مختلف مقاومت فقط بدنبال انشقاق و تفکیک جبهه ها و سبک کردن آتش بر سر خودش بوده ، بطور مثال وقتی با لبنان آتش بس بر قرار شد، حماس و غزه را تنها گیر آوردند و حمایت حزب الله از غزه را با آتش بس یکطرفه کم کردند و تمرکز خودشان را روی غزه بیشتر کردند، نباید اجازه دهیم اینبار همین بلا را بر سر حزب الله بیاورند و زمان آتش بس با ایران تمام زور خودشان را متمرکز بر حزب الله لبنان کنند. این انواع آتش بس های تاکتیکی رژیم صهیونی نباید تکرار شود. این فریب آتش بس را اگر کنترل نکنیم ، حزب الله را که بخاطر سبک کردن آتش جبهه بر ایران وارد معرکه شد را با رژیم صهیونیستی و آمریکا تنها گذاشته ایم و این اوج نامردی است .

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی, فرماندهی قرارگاه خاتم, جبهه مقاومت, جمهوری اسلامی ایران

100
Claim report
1000
Follow up from the relevant official

Profile picture of ‌203***8‌
لعنت بر صهیون داخلی که علیرغم نظر امام (ره) راه تسلط بر تنگه هرمز را سد کردند ....

Replying to
درود خدا بر شهید سردار موسوی. یه سوال برام ایجاد شد ،چرا در مطلبش نوشته : دشمنان بعثی؟ مگه زمان جنگ ایران و عراق نوشته این متن رو؟

Replying to
سلامافسر فوق نه افسر ذوق