ستارهای که سوارکار ماند و ۹۷ میلیون دلار به جیب زد
ستاره ۳۷ ساله بسکتبال آمریکا با امضای قرارداد سه ساله و ۹۷ میلیون دلاری، به حضور خود در کلیولند کاوالیرز ادامه داد تا «سوارکار» ۹۷ میلیون دلاری NBA لقب بگیرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،جیمز هاردن، ستاره ۱۱ دوره آلاستار NBA، برای ادامه حضور در کلیولند کاوالیرز (سوارکاران) به توافق رسید و قراردادی سهساله به ارزش ۹۷ میلیون دلار امضا خواهد کرد. این توافق در ۲۰ اوت گزارش شد. این قرارداد شامل آپشن بازیکن برای فصل ۲۰۲۸-۲۹ و بند «تریـد کیکر» است. هاردن پیش از این برای فصل آینده گزینه ۴۲.۳ میلیون دلاری قرارداد قبلی خود را رد کرده بود تا بتواند قرارداد بلندمدتتری با کلیولند ببندد. هاردن در فوریه گذشته از لسآنجلس کلیپرز به کلیولند منتقل شد و در ۲۶ بازی فصل عادی برای کاوالیرز، میانگین ۲۰.۵ امتیاز و ۷.۷ پاس گل ثبت کرد. او در پلیآف نیز میانگین ۱۹.۷ امتیاز داشت و به کلیولند در رسیدن به فینال کنفرانس شرق کمک کرد.
این قرارداد در حالی نهایی شد که کلیولند برای تقویت ترکیب خود در تابستان، پیتون واتسون را نیز از دنور جذب کرده است. هاردن که امروز ۳۷ ساله میشود، حالا قرار است بخش مهمی از پروژه جدید کاوالیرز برای رقابت در شرق NBA باشد. #جیمز_هاردن #NBA 11:09 - 4 شهریور 1405