داعش به زباله‌دان تاریخ پیوست

نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: خوشبختانه داعش را که آمریکا طراحی کرده بود به زباله‌دان تاریخ پیوست، داعشی که هیچ گاه به کسی رحم نکرده و فجیع‌ترین جنایات را مرتکب شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، حجت‌الاسلام نجف قلی‌زاده سرائی امشب در نخستین یادواره شهدای شهر قوشچی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم بخش انزل و «محسن حججی»که در حسینیه قوشچی برگزار شد، اظهار داشت: بی‌شک پشتوانه دفاع مقدس، عاشورا بوده که درس عظمت و عزت را به همگان داد. وی تصریح کرد: از سوی دیگر انقلاب اسلامی برگرفته از انقلاب حسینی بوده و عاشورا مکتب عزت و سرافرازی است و علاوه بر آن، هشت سال دفاع مقدس الگوی خود را از عاشورا گرفته است. این جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی و در غرب ایران برای دفاع از دین مبین اسلام،در مقابل دشمن تا دندان مسلح، با سرفرازی جان خود را فدا کردند، بیان کرد: در این دوران رزمندگان اسلام توانستند تبلور غیرت را در تمامی عالم به رخ دنیا کشند. وی با تاکید بر اینکه نمادهای دفاع مقدس، شهیدان باکری و امینی بودند افزود: بی‌تردید شهدای انقلاب اسلامی با تمامی وجود جان خود را فدای اسلام کرده و در سرمای زیر صفر درجه و در گرمای بیش از 55 درجه و در اوج قدرت با دشمن جنگیدند. سرائی با ابراز تاسف از اینکه در دوران جنگ تحمیلی کشورهای اروپایی سلاح‌های شیمیایی به صدام فروختند گفت: این در حالی است که با وجود استفاده بعثی‌ها از سلاح‎های شیمیایی، رزمندگان اسلام هیچ زمان منطقه را ترک نکرده و با تمامی وجود با دشمن مقابله کردند.
وی اظهار داشت: بنابراین صدام با تشویق و حمایت کشورهای استکباری و در راس آن آمریکا، به ایران حمله کرده و جنگ نابرابر را شکل دادند و علاوه بر آن صدها تن از مردان و زنان بیگناه را به وسیله بمباران به خاک و خون کشیدند نماینده ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی بیان کرد: امام خمینی(ره) بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در رابطه با دوران دفاع مقدس فرمود، ما در جنگ، پرده از چهره تزویر و زور جهان‌خواران کنار زده چون کسانی خواهان نشان دادن چهره مهربان از استکبار جهانی بودند. وی با تاکید بر اینکه ملت ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس ثابت کرد که باید روی پای خود بایستد افزود: بی تردید ملت ایران مظلومیت خویش را در جنگ به اثبات رسانده و ابهت شرق و غرب را در هم شکست. سرائی در ادامه با اشاره به شکست گروه تروریستی داعش در منطقه، اظهار داشت: خوشبختانه داعش را که آمریکا طراحی کرده بود به زباله‌دان تاریخ پیوست، داعشی که هیچ گاه به کسی رحم نکرده و فجیع‌ترین جنایات را مرتکب شد. انتهای پیام/1011/3/ب.
داعش
QRCode 13960706001203
22:28 - 6 مهر 1396

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ