آمار فعالیت کاربران در ۳ سکوی داخلی شنبه منتشر می‌شود

اولین شماره از گزارش‌های «رادار فضای مجازی» که در آن به جزئیاتی از میزان بازدید، موضوعات پرمخاطب، علاقات کاربران و . . . در 3 سکوی داخلی پرداخته شده، شنبه منتشر خواهد شد.
گروه علم و پیشرفت، گزارش‌های «رادار فضای مجازی» که در آن داده‌های دقیق از مهم‌ترین روندهای محتوایی در سکوهای داخلی مورد ارزیابی قرار گرفته است، از این پس به صورت منظم توسط پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی فضای مجازی، منتشر می‌شود.در این گزارش‌ها که توسط مرکز پایش و فراداده مرکز ملی فضای مجازی تهیه و تدوین شده است، مقایسه‌ای از روندهای محتوایی، بازدیدها و ترندهای سکوهای داخلی منتشر خواهد شد.مرکز پایش و فراداده مرکز ملی فضای مجازی، این گزارش‌ها را با بهره‌گیری از روش‌های تحلیل داده و ظرفیت متخصصان این حوزه، با هدف شناسایی محورهای اصلی جریان‌های اطلاعاتی و داده‌های ملی در مسیر ارتقای حکمرانی هوشمند و قانونمند فضای مجازی تهیه کرده است.در گزارش اول که روز شنبه منتشر خواهد شد، ارزیابی روندهای مختلف در 3 سکوی داخلی تحلیل‌داده شده و این گزارش مبتنی بر چهار محور اقتصادی، نظامی-امنیتی، سیاسی-دیپلماتیک و فرهنگی-اجتماعی تهیه و در آن، داده‌های ریز از میزان بازدید، موضوعات پرمخاطب، علاقات کاربران و . . . در دسترس کاربران قرار می گیرد.
18:03 - 28 مرداد 1405
علم و پیشرفت
ارتباطات و فناوری اطلاعات





1 پاسخ

@Alirezarezaei1228 مرداد 1405
در پاسخ به @atefegharibi
اینکه بانک ها و نهادهای رسمیاسپانسر و تولید کننده محتوادر سکوهای غیرمجاز خارجی هستند!عجیب نیست؟چرا یک عده با حمایت مالیاز تولید محتوا در اینستا و یوتوبمی خواهند مردم وابسته به سکوی آمریکایی باشند؟!