نحوه دریافت تیک تأیید در پیامرسان‌های داخلی

در پی بازگشت مرحله‌ای ارتباطات کشور قرار است بعد از امکان ارسال پیام فرد به فرد در پیام‌رسان‌های ایرانی، کانال‌های دارای تیک آبی بتوانند برای مخاطبان‌شان پیام ارسال کنند. در ادامه روند دریافت این تیک را شرح داده‌ایم.
به گزارش خبرنگار علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، شرایط قطعی و اختلال در اینترنت ایجاد شد. این اختلال به دلیل حفظ جان شهروندان و جلوگیری از افزایش خشونت‌ها سازمان‌یافته عناصر دست‌نشانده کشورهای غربی در کشور از شب پنجشنبه ۱۸ دی ماه اتفاق افتاد و به تدریج با کنترل شرایط، دستگیری عناصر و اعضای این گروه ها و بازگشت آرامش به کشور دسترسی‌ به ارتباطات به صورت مرحله به مرحله در جریان است. در ابتدا ارسال پیامک توسط اپراتورها فعال شد و شب گذشته نیز ارسال پیام فرد به فرد در همه پیام‌رسان‌های ایرانی به حالت عادی بازگشت و قرار است فعلا امکان ارسال پیام برای کانال‌هایی فراهم شود که تیک احراز هویت دارند.نشان تایید یا (verified badge) معروف به تیک آبی، علامتی است که در کنار نام کانال نمایش داده می‌شود و بدین معنی است که این کانال متعلق به یک شخصیت مشهور و شناخته شده، یک شرکت یا سازمان با گستره خدمات در سطح ملی، یا یک برند یا نام تجاری معتبر است هدف از اعطای نشان، تایید احراز هویت مالک کانال است تا عموم کاربران بتوانند این کانال‌ها را پیدا کنند و از سوء استفاده از نام و برند این افراد یا ارگان‌ها جلوگیری شود. در ادامه این گزارش روند دریافت تیک احراز هویت در پیامرسان‌های داخلی را برایتان شرح می‌دهیم.
پیام‌رسان بلهدر پیامرسان بله متقاضیان می‌توانند از طریق بازو یا ربات پشتیبانی @supportbot اقدام کنند.کار با بات رو آغاز کنید و شروع رو بزنید.از بین گزینه‌ها، «دریافت تیک رسمی» رو انتخاب کنیدشرایط را مطالعه کنید و اگر شرایطش را دارید روی «پذیرش شرایط و ادامهٔ ثبت» بزنید.در مرحله آخر درخواست را در نامه‌ای رسمی در قالب تصویر یا فایل PDF ارسال کنیدلازم به ذکر است که نامه‌تان باید روی سربرگ سازمان یا شرکت یا مؤسسهٔ مدنظرباشد شمارهٔ نامه داشته باشه و خطاب به «مدیر پیام‌رسان‌ بانکی بله» باشد. همچنین، مهر و امضای اشخاص صاحب‌امضا و شرح درخواست هم لازمه استبعد از بررسی درخواست‌تان بر اساس استاندارد‌های جاری پیام‌رسان نتیجه را به شما اطلاع می‌دهند.همچنین از این ربات می‌توانید سایر سوالات مربوط به پیام‌رسان را بپرسید.پیام‌رسان ایتاپیام‌رسان ایتا هم در حال فراهم کردن زیرساخت‌هایش برای فعال‌سازی مجدد کانال‌های احراز هویت شده است. اما فعلا عنوان کرده است که به دلیل اختلال در عملکرد اپراتورهای احراز هویت، در حال حاضر احراز هویت جدیدی در این برنامه انجام نمی‌شود.پیام‌رسان سروش پلاسبرای دریافت تیک احراز هویت در این پیامرسان لازم است که یک نامه با سربرگ رسمی بنویسید و در آن مشخصات کامل کانال و مدیر آن را عنوان کنید و به آدرس پشتیبانی این پیام‌رسان به نشانی https://splus.ir/soroushplus/232 ارسال کنید و مراحل احراز هویت و دریافت تیک انجام می‌شود. هزینه این مراحل رایگان است.
آی‌گپدر پیامرسان آی‌گپ تیک آبی یا تایید رسمی فقط به کانال‌ها و بات‌ها (با شناسه منحصر بفرد) اعطا می‌شود. کانال‌ها یا بات باید دارای بیوگرافی (توضیح یا درباره) به همراه عکس پروفایل باشند و در بخش معرفی کانال یا بات، راه‌های ارتباط با پدید آورنده و یا بهره بردار، به جهت ارتباط مستقیم موجود باشد. همچنین کانال باید حداقل دارای ۵۰۰ عضو و ۱۰۰ محتوای منتشر شده در حوزه فعالیت خود داشته باشد. در این صورت با ارسال یک نامه رسمی و طی مراحل می‌توانند تیک آبی دریافت کنند.#پیامرسان#تیک_آبی#تیک_احراز_هویت
19:26 - 28 دی 1404
علم و پیشرفت
ارتباطات و فناوری اطلاعات

6 بازنشر53 واکنش
194٫4k بازدید



40 پاسخ

@koreshimali28 دی 1404
در پاسخ به
مردم استقبال نمیکنن از این اپلیکیشن ها با‌ چه زبونی بگن؟!

تصویر نمایه‌ی ‌سیماایران | SimaIran‌
@SATELLITE28 دی 1404
در پاسخ به
عاطفه دروغگو نمیخوایم نمیخوایم

تصویر نمایه‌ی ‌🍃،AMIR 🍂‌
@Peter28 دی 1404
در پاسخ به
گوگل قطع شد که! بابا جمع کنید این قطره قطره بازیا رو. اینترنت رو وصل کنید دیگه. همه چی ارومه دنبال چی هستید

@user17686572249928 دی 1404
در پاسخ به
این چه مسخره بازی اخه، نت کوفتی رو باز کنین بخدا حق الناس گردنتون هست پزشکیان ک خود معاویه اس واسمون نهج البلاغه میکنه اما فقط ظلم میکنه مگه میشه تو عصر هوش مصنوعی ما دغدغه امون نت باشه پععععععععععععع

تصویر نمایه‌ی ‌عبدالله آقاجانی‌
@HajAbdollah28 دی 1404
در پاسخ به
تو فارس چطوریه؟

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی۲‌
در پاسخ به
امیدوار!مردم یا قاچاقچی ها؟؟فقط داخل مایکت، ایتا را ۳۲ میلیون نصب کردند.

تصویر نمایه‌ی ‌Artin‌
@user17687433546128 دی 1404
در پاسخ به
کدوم آدمی آخه می افته دنباله تیک آبی این برنامه های بدرد نخور

@user17684927497328 دی 1404
در پاسخ به
اینترنت بین‌المللی رو وصل کنید .خستمون کردید

تصویر نمایه‌ی ‌9**1531‌
@Tohidpanahi28 دی 1404
در پاسخ به
کار خوبیه و حتما متقاضی زیاد داره

@Javad990028 دی 1404
در پاسخ به
9**5006

@Javad9900  •  27 دی 1404

مطالبه

ضرر فعالان تلگرام در پی حمایت از پلتفرم‌های داخلی؛ آیا این انصاف است؟

انتقاد به رویه تبعیض‌آمیز بین کانال‌های فعال در تلگرام و کانال‌های مورد تأیید در پیام‌رسان‌های داخلی؛ این رویه باعث نابودی زحمات و سرمایه‌گذاری‌های مالی و زمانی فعالان تلگرامی شده است. سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا این رفتار که منجر به جذب مجانی اعضا برای برخی کانال‌ها در ایتا و روبیکا شده، با اصول انصاف سازگار است؟

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Mrmontaghed28 دی 1404
در پاسخ به
تمام این حرفها یعنی اینکه دندون تیز کردن اینترنت رو ملی کنن#اینترنت_بین_الملل #اینترنت #اینترنت_را_وصل_کنید #اینترنت_آزاد

تصویر نمایه‌ی ‌سیدمحمد موسوی هاشمی‌
@Mohammad_C13728 دی 1404
در پاسخ به
بمیرمم از پیامرسان داخل استفاده نمیکنم، ترجیحم ایمیل هست

@user17525310795728 دی 1404
در پاسخ به
پیام رسان های رانتی

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا اکبری‌
@mosut28 دی 1404
در پاسخ به
ای کاش همه جا احراز هویت وجود داشتتا امنیت و اخلاق تا خد زیادی تضمین بشه

@Alborz199228 دی 1404
در پاسخ به
حسین کاظمی دور رنگ داشبورد قدیم شاسی خورده

تصویر نمایه‌ی ‌MIOKOU‌
@MIOKOU28 دی 1404
در پاسخ به
کد فعالسازی برنامه های داخلی برای پیش شماره کشورای دیگه فعاله !؟