عوض نخست: هیر با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب، ظرفیت تبدیل شدن به قطب کروکت کشور را دارد

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به برگزاری ششمین دوره مسابقات آزاد کروکت کشور (جام صفوی) در شهر هیر، این شهر را یکی از مستعدترین مناطق کشور برای توسعه رشته کروکت دانست و گفت: با بهره‌مندی از چمن طبیعی استاندارد، زیرساخت‌های مناسب و حمایت مسئولان محلی، هیر ظرفیت تبدیل شدن به قطب کروکت کشور و میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی را دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان استان اردبیل، عوض نخست در جریان بازدید از ششمین دوره مسابقات آزاد کروکت کشور (جام صفوی) اظهار کرد: این رقابت‌ها با حضور نزدیک به ۲۰۰ ورزشکار از ۱۷ استان کشور در شهر هیر برگزار می‌شود و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت که برگزاری آن، گام مهمی در توسعه ورزش همگانی، افزایش نشاط اجتماعی و معرفی ظرفیت‌های ورزشی استان اردبیل به شمار می‌رود.
وی با بیان اینکه کروکت از جمله رشته‌های ورزشی خانواده‌محور و کم‌هزینه است، افزود: این رشته علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، نقش مؤثری در تقویت تمرکز، برنامه‌ریزی ذهنی، افزایش دقت و ارتقای توانایی‌های فکری ورزشکاران دارد و به همین دلیل توسعه آن در سطح استان و کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با دعوت از علاقه‌مندان برای حضور در این رشته ورزشی گفت: اداره‌کل ورزش و جوانان استان، هیئت گلف و انجمن کروکت استان آمادگی کامل دارند تا بستر لازم برای آموزش، استعدادیابی و توسعه این رشته را فراهم کنند و امیدواریم با استقبال بیشتر مردم، شاهد گسترش کروکت در نقاط مختلف استان باشیم.
نخست با تأکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر شهر هیر برای میزبانی رویدادهای بزرگ ورزشی خاطرنشان کرد: وجود چمن طبیعی استاندارد، شرایط آب‌وهوایی مناسب، زیرساخت‌های ورزشی مطلوب و همراهی مسئولان محلی، هیر را به یکی از بهترین گزینه‌های کشور برای برگزاری مسابقات کروکت تبدیل کرده است و با تکمیل زیرساخت‌ها، این شهر می‌تواند به قطب کروکت ایران و میزبان رقابت‌های ملی و بین‌المللی تبدیل شود.
وی در پایان از همکاری بخشداری هیر، شهرداری، شورای اسلامی شهر، اداره ورزش و جوانان شهرستان اردبیل، هیئت گلف استان، انجمن کروکت و تمامی عوامل اجرایی در برگزاری این مسابقات قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد این رقابت‌ها در بالاترین سطح کیفی برگزار و زمینه‌ساز توسعه هرچه بیشتر ورزش کروکت در کشور شود.
14:50 - 10 تیر 1405

20٫3k بازدید