عاقبت مدیری که سیل را مسخره کرد!

«کدام سیل، نه بابا، سیلی در کار نیست، «آب‌گرفتگیِ جُزئی» است؛ ماشین‌های کارتُنی را آب بُرده، نه ماشین آهنی مردم»؛ این تنها بخشی از گفت‌وگوی مدیر بحران شهرداری مشهد با یکی از خبرنگاران است؛ سیل خیالی مدیر بحران که جان ۱۲ شهروند مشهدی را گرفت و تعدادی را هم مفقود کرد.
گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس؛ چهارشنبه، ۲۶ اردیبهشت ماه بود که در کسری از ثانیه، بخشی از خیابان‌های مشهد از منطقه سیدی تا میدان انقلاب و شهر‌ها و روستا‌های خراسان رضوی به رغم پیش‌بینی‌های هواشناسی و صدور هشدار نارنجی زیر آب رفت؛ تلخ‌تر از وقوع سیل، بی‌مدیریتی برخی از مدیران بحران مشهد است که در ماجرای سیل مشهود بود.در ویدئویی که به نقل از یکی از رسانه‌ها منتشر شد؛ کلیدری، رئیس گروه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری مشهد با یکی از خبرنگاران گفت‌وگویی کرده است؛ در بخشی از این مصاحبه، آقای کلیدری درباره بارندگی که منجر به سیل در مشهد شد با حالت تمسخر پاسخ می‌دهد: کدام سیل، نه بابا، سیلی در کار نیست، «آب‌گرفتگیِ جُزئی» است؛ ماشین‌های کارتُنی را آب بُرده، نه ماشین آهنی مردم. این لحن در حالی است که سیل خیالی آقای کلیدری، جان ۱۲ شهروند را گرفت و تعدادی را هم مفقود کرد.ساعاتی پس از این گفت وگو، جنجال‌هایی بسیاری در شبکه‌های مجازی و سپس در رسانه‌های رسمی کشور ایجاد شد و پس از آن هم استاندار خراسان رضوی، مدیر بحران شهرداری مشهد را در پی ایجاد حواشی‌های ناراحت‌کننده عزل کرد.این نوع لحن و رفتار‌های صحنه گریز در بحران‌ها و حوادث، نخستین باری نیست که از برخی از مسئولان سر‌زده است؛ نمونه بارز آن را در دولت‌های قبلی در استان گلستان به یا‌د‌آورید، سیلی که آمد و مسئولی که در سفر‌ خارجی به سر می‌برد!در سال ۱۳۹۸، مناف هاشمی به عنوان استاندار گلستان زمانی که بارش ۳۰۰ میلی‌متری شهر‌های گنبدکاووس، آق قلا، بندر ترکمن و گمیشان را زیر آب برد به یکی از کشور‌های اطراف سفر کرده بود، پس از آن هم معاون اول رئیس جمهور وی را از این سمت عزل کرد.
مدیری که بعد‌ها در دولت حسن روحانی از سوی پیروز حناچی شهردار تهران به عنوان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران منصوب شد.اما این همه ماجرا نیست؛ هستند مدیرانی که جان خود را برای جان بخشیدن به دیگران فدا می‌کنند. ‌امیری رئیس بحران استان کهگیلویه و بویراحمد، بیست و هفتم فروردین ماه سال ۱۳۹۶هنگام اعزام برای نجات کوهنوردان دنا، بالگرد سر او را به دلیل شیب زیاد کوه قطع می‌کند و جانش را از دست می‌دهد.#مدیر_بحران_مشهد #سیل_مشهد #عزل_مدیر_بحران #مناف_هاشمی
11:08 - 29 اردیبهشت 1403

3 بازنشر12 واکنش
12٫7k بازدید



11 پاسخ

@user17138980995129 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
امان از مدیران بیسواد جاهل😔😔😥. پناه بر خدا

@user17138980995129 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
حالا خوب کاری کردی زندگی مردم را بیچاره کردی؟؟؟😥😥😥پناه بر خدا

@user170910037920764297029 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
مدیران بخشی از بدنه ی مردم هستند.ای کاش درد دردمندان را می فهمیدیم و همه با هر نگاه و رویکردی برای کاستن آن میکوشیدیم.ای کاش همه خود را می ساختیم و دست در دست هم کشور را آبادتر از قبل می کردیم.

@user17082827671929 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
😳😳😳

@morteza11129 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
پست جدید گرفته؟؟

@user17078877397529 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
چند روز دیگه که آبا از آسیاب افتاد یه جای دیگه بهش پست بالاتر میدن

@mhsfisher29 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
باید طناب بندازن گردنش توی شهرها بچرخونن...اینجوری حساب کار دست آدمایی که مسئولن یا میخوان مسئول بشن میاد...

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا محمدی‌
@Alirezamohammadi7129 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
این مدیر نالایق بابت اهمال کاری و آسیب به مردم باید دادگاهی و محاکمه شود

@user170909999312920399429 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
یه سوال، در مورد ثوابق آ. سید مناف هاشمی، فرمودید که از سوی حناچی به عنوان معاون حمل و نقل شهرداری تهران منصوب شد. چرا ادامه ش رو نفرمودید که توسط آ. دکتر زاکانی به عنوان مشاور در امور توسعه منابع مالی پایدار و در ادامه رئیس هیئت مدیره مترو منصوب شدند؟چرا اینقدر سیاست زده و قبیله گرا نقد میکنید؟