ناامنی آسمان ایران برای جنگنده‌های آمریکایی اسرائیلی

سامانه‌های بومی پدافند هوایی کشورمان نه تنها پهپادها و موشک‌های کروز، بلکه جنگنده‌های رادارگریز و پیشرفته آمریکایی-اسرائیلی را نیز در فهرست اهداف خود ثبت کرده‌اند.
گروه فارس پلاس: ایران توانسته با تقویت سیستم پدافندی خود آسمان خود را برای جنگنده‌های دشمن ناامن کند. در آخرین تفوق پدافندی ایران بر جنگنده‌های دشمن، روز یکشنبه دوم فروردین ماه سال جدید یک فروند جنگنده F-15 متجاوز دشمن در آسمان سواحل جنوبی کشور و حوالی جزیره هرمز پس از رهگیری و با شلیک موشک، مورد هدف سامانه‌های زمین به هوای نیروی پدافند پیشرفته هوایی ارتش قرار گرفت.تاکنون جنگنده‌های اف ۱۵، اف ۳۵ و اف ۱۶ در آسمان ایران مورد اصابت قرار گرفته‌اند.
پیشتر جنگنده‌های مورد هدف قرار گرفته دشمن آمریکایی صهیونیستی در جنگ تحمیلی اخیر ۶ فروند بود که با این اقدام پدافند کشورمان در مجموع ۷ فروند جنگنده دشمن در خاک ایران رهگیری و هدف قرار گرفته شده‌اند.این در حالی است که در سه هفته نخست جنگ بیش از ۲۰۰ فروند هواگرد شامل پهپاد، موشک کروز، سوخت‌رسان و... نیز رهگیری و منهدم شده‌ است.اغلب این موارد با سامانه پدافند پیشرفته بومی مورد هدف قرار گرفته‌اند که از توانایی نظامی ایران در آسمان و در برابر فناوری‌های روز دشمن حکایت دارد.
دشمن این توانایی کشورمان را با پوست و استخوان درک و دریافت کرده و همین امر باعث کمتر شدن برخی حملات هوایی و هم‌چنین ترس و واهمه دشمن از آسمان کشورمان شده که تا حدودی خود را در کاستن از این حملات نشان داده است.افزایش کمی و کیفی آمار هواگردهای منهدم‌شده دشمن ـ از جنگنده‌های نسل چهارم و پنجم تا دارایی‌های حیاتی مانند سوخت‌رسان و موشک‌های کروز ـ نشان می‌دهد که پدافند هوایی ایران از مرحله «دفاع نقطه‌ای» به الگوی «ردیابی، رهگیری و انهدام در لایه‌های میانی و بلند» عبور کرده است. نکته مهم‌تر، اتکای تمام این موفقیت‌ها به سامانه‌های بومی و پیشرفته‌ای است که توانسته‌اند فناوری‌های روز دشمن را در عمل خنثی کنند. این روند، پیامی فراتر از میدان نبرد دارد: آسمان ایران برای هر نوع پرنده متجاوز، صرف‌نظر از امتیازات فنی آن، به فضایی ناامن و مرگبار تبدیل شده و قدرت بازدارندگی هوایی کشور را به سطحی از «هزینه‌زایی غیرقابل جبران» برای مهاجمان ارتقا داده است.
با دنبال کردن صفحه فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی باخبر شوید.
08:29 - 3 فروردین 1405
فارس پلاس




5 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Dr Rd‌
@Dr_Rd3 فروردین 1405
طی سه هفته دویست عددده تا عقبیم از میانگین روزی ده عدد 😄

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر عادل شیرازی‌
@Adel_Shirazy3 فروردین 1405
در پاسخ به
ضعف های اف ۱۶ و احتمالا شکار این جنگنده به صورت گسترده به زودی ...https://farsnews.ir/Adel_Shirazy/1774250763129695879
تصویر نمایه‌ی ‌دکتر عادل شیرازی‌
دکتر عادل شیرازی

@Adel_Shirazy  •  3 فروردین 1405

اف-۱۶ : افسانه‌ای ماندگار اما فرسوده کالبدشکافی از ضعف‌ها و محدودیت‌ها

اف-۱۶ فایتینگ فالکن، پر تیراژترین جنگنده چندمنظوره غربی، دهه‌هاست به‌عنوان ستون اصلی نیروی هوایی بیش از ۲۵ کشور به پرواز درمی‌آید. با این حال، پشت سر این شهرت عظیم، مجموعه‌ای از ضعف‌های ساختاری، فنی و امنیتی نهفته است که از دید گزارشگران نظامی، بازنگری‌های عملیاتی و تحلیل‌گران امنیتی، امروز بیش از ه…
نمایش بیشتر

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌حق پژوه‌
@ommateemam3 فروردین 1405
چالش هوایی آمریکا و اسرائیل منحوس و جنایتکار مقدمه فرسایش و نابودی آنهاست....

تصویر نمایه‌ی ‌امیرحسین رحیمی‌
@amirhossein_rahimi3 فروردین 1405
در پاسخ به
.مردم بدانید که...شایعه هلاکت نتانیاهو؛ یک تاکتیک فریب جنگی و رسانه ای بوداین روزها شایعاتی درباره به هلاکت رسیدن نتانیاهو و اعضای کابینه‌اش در فضای مجازی منتشر می‌شد که قطعا یک تاکتیک فریب جنگی و رسانه ای بود و مهمترین هدفش، کاهش حضور مردم در تجمعات شبانه بوده و می‌باشد.👈 در ادامه این یادد…نمایش بیشتر

شایعه هلاکت نتانیاهو؛ یک تاکتیک فریب جنگی و رسانه ای بود

این روزها شایعاتی درباره به هلاکت رسیدن نتانیاهو و اعضای کابینه‌اش در فضای مجازی منتشر می‌شد که قطعا یک تاکتیک فریب جنگی و رسانه ای بود و مهمترین هدفش، کاهش حضور مردم در تجمعات شبانه بوده و می‌باشد.

نمایش گزارش