پشت پرده حضور افراد مسلح در حوادث اخیر

یکی از عناصر رسانه‌ای رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که عوامل خارجی سیا و موساد افراد مسلح را به حوادث تزریق کردند.
گروه فارس پلاس: یکی از عوامل کانال 14 رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که بازیگران خارجی (بخوانید عوامل سیا و موساد) معترضان را با سلاح گرم مسلح می‌کنند که دلیل کشته شدن صدها نفر از پرسنل حکومت ایران است.
در همین راستا «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه کشورمان طی پیامی با اشاره به اعتراف این فرد صهیونیست نوشت: «اسرائیل همیشه تلاش کرده است آمریکا را به نیابت از خودش به جنگ‌ بکشاند. اما این بار، به شکلی شگفت‌انگیز، بخش پنهان حرف خود را با صدای بلند می‌گوید. حالا که خیابان‌های ما خون‌آلود شده است، اسرائیل آشکارا با افتخار می‌گوید که معترضان را با سلاح جنگی مسلح کرده و این دلیل صدها کشته است.» عراقچی افزود:« رئیس‌جمهور آمریکا اکنون دیگر باید بداند که برای توقف خونریزی به کجا باید مراجعه کند»
اهداف رژیم صهیونیستی از وارد کردن افراد مسلح خود بالا بردن سطح خشونت و خونریزی در حد صدها شهید بوده است که در این زمینه یکی از عناصر رسانه‌ای این رژیم به این موضوع معترف شده است.
بر اساس تحلیلی که عراقچی نیز به آن تاکید می‌کند، رژیم صهیونی در این حیطه سعی کرد تا سطح خشونت را با تزریق عوامل خود بالا برده و با بهم ریختن نظم امنیتی کشور آمریکا را مجاب به مداخله در امور کشورمان کند.
رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه به خوبی متوجه شد که نمی‌تواند در مقابل ایران ایستادگی کند و از تقویت نظامی ایران در هراس است.این رژیم نه از روی تهدید بلکه از منظر دکترین هژمونیک خود یعنی عدم حضور قدرت نظامی همسطح و بالاتر از خود در خاورمیانه رفتار می‌کند و در این حیطه سعی دارد با کشاندن پای آمریکا به اهداف خود دست یابد. این در شرایطی است که در جنگ ۱۲ روزه آمریکا نیز به طور محدود به میدان آمد و بعد از هدف قرار گرفتن یکی از پایگاه خود در منطقه سعی کرد جنگ را به پایان برساند.
با دنبال کردن صفحه فارس پلاس، از به‌روزترین تحلیل‌ها در حوزه سیاست داخلی و خارجی باخبر شوید.
21:00 - 24 دی 1404

6 إعادة النشر50 التفاعل
902٫6k من المشاهدات


68 الإجابة

@Behzad_Behzadian24 دی 1404
تعليقًا على
حمایت کنید:نیروهای امنیت‌ کشورمان را به بالاترین سطح تجهیزات نظامی مجهز کنیدhttps://farsnews.ir/Behzad_Behzadian/1768167911970955237

تجهیز نیروهای امنیت در بالاترین سطح جهانی

يطلب

نیروهای امنیت‌ کشورمان را به بالاترین سطح تجهیزات نظامی مجهز کنید

با توجه به جنگ اغتشاش آشوبگران ملاحظه می‌شود نیروهای انتظامی و بسیج‌، از امکانات مناسب در شان و جایگاه محافظان امنیت برخوردار نیستند، یا اجازه‌ی استفاده از تجهیزات را ندارد، از این رو، در چند روز گذشته متاسفانه شاهد شهادت مدافعان‌مان بودیم. لذا لازم است قدرت و جایگاه پلیس و بسیج ترمیم و افزایش پیدا کند. لازمه‌ تصویب چند لایحه‌ی حمایتی از پلیس و بسیج در مجلس، به صورت فوری و جدی ، احساس می‌شود

آقای قالیباف، آقای رادان

10٬000
50٬000

‌از هیروشیما تا میناب‌ صورة الملف الشخصي
@NightMan24 دی 1404
تعليقًا على
يطلب

ایجاد پارازیت در شبکه‌های ماهواره‌ای

با توجه به اتکای شدید شرایط جنگی و بحرانی به سیاستهای روایتی و رسانه‌ای ، لازم است که مصلحت موقتی شامل ایجاد پارازیت در امواج ماهواره‌ای دشمنان مسلم ایران مانند اینترنشنال ایجاد کرد. علاوه بر واجب بودن قطع اینترنت جهانی، تقریبا به همان اهمیت لازم است تا شبکه‌های تروریستی و ضدایرانی را با پارازیت یا روش‌های جدید دیگری، مختل نمود.

مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، فعالین فضای مجازی ، سازمان تنظیم مقررات ، وزارت کشور ، شورای نگهبان، مرکز تحقیقات مخابرات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

1000
10٬000

‌به تو از دور سلام‌ صورة الملف الشخصي
@BeToAzDoorSalaam24 دی 1404
تعليقًا على
فکر کن یه عده جدی‌جدی به این رژیم منحوس دل بستن که بیاد و نجاتشون بده :)

‌a.p‌ صورة الملف الشخصي
@a_persian24 دی 1404
تعليقًا على
‌a.p‌ صورة الملف الشخصي
a.p

@a_persian  •  23 دی 1404

اخراج سفیر انگلیس

يطلب

اخراج سفیر انگلیس

با توجه به رویکرد وزارت خارجه انگلیس در حمایت از حمله نظامی به ایران و همچنین حمایت از تروریست های اغتشاشات اخیر و توهین به ملت بزرگ ایران در تماس وزیر محترم امور خارجه، درخواست پاسخ مناسب و بازدارنده دربرابر این عامل ناامنی در خاک ایران را داریم، در گام اول اخراج سفیر انگلیس از خاک مقدس ایران، حداقل واکنش مورد انتظار از مسئولین محترم است.

وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی، وزارت کشور، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، محمد باقر قالیباف

1000
10٬000

‌حسین کاظمی۲‌ صورة الملف الشخصي
وقتی این حملات تروریستی شد و پهلوی دلقک هم تروریست،‌ پس برخورد با این بی شرف خائن حتمی است جمهوری اسلامی نشان داده در این زمینه مماشاتی نمیکنه

@user17682916764524 دی 1404
لعنت بر ال جهود. از ** پست ترن اینها. حیف هیتلر نسلشونو منقرض نکرد

‌9**1958‌ صورة الملف الشخصي
@ZahraIran24 دی 1404
تعليقًا على
‌9**1958‌ صورة الملف الشخصي
9**1958

@ZahraIran  •  24 دی 1404

يطلب

برای بسته شدن شبکه‌های ماهواره‌ای ضدایرانی اقدام شود

ما مردم ایران خواستار مسدودسازی تمامی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان هستیم که توسط دشمنان این سرزمین راه‌اندازی و اداره می‌شوند و با انتشار اخبار دروغ، جعلی و فراخوان‌های ضدایرانی، منجر به جریحه دار شدن و گمراهی عده‌ای از جوانان و مردم می‌شوند. برای حفظ امنیت اجتماعی، اطلاعاتی و ملی، اقدام فوری به بسته‌شدن شبکه‌های ماهواره‌ای مانند اینترنشنال بی‌بی‌سی فارسی و سایر اینگونه کانال‌ها ضروری است.

ریاست قوه قضاییه ، مجلس شوورای اسلامی ، فرماندهی انتظامی کل کشور

1000
10٬000

‌محدثه تمسکنی‌ صورة الملف الشخصي
@Hoshywar24 دی 1404
تعليقًا على
با عرض تسلیت اینترنت رو وصل نمیکنن؟

‌امید اردوئی‌ صورة الملف الشخصي
@omidarsalan24 دی 1404
تعليقًا على
دفعه بعد کل دنیا بیان پذیرفته نیست. ما پدافند ناقص بود. الان وحشیه. در حالت تعادلیم.

‌فرید کیومرثیان‌ صورة الملف الشخصي
@Kiumarseyan24 دی 1404
تعليقًا على
خدا لعنتشون کنه و باید گسترده تر فکر ریشه کن سازی حداقل حضور مجدد جانی های بالفطره و از یک جا دو بار نیش نخوریم باشیم و اصلاحات اساسی معیشتی و مالی سازمان و همه

@user17567101249824 دی 1404
تعليقًا على
نت را آزاد کنید بنده سواد آکادمیک دارم انتقال پول از آن ور آب با مشکل مواجهه شده

‌سلام . تبدیل هستم‌ صورة الملف الشخصي
@user17683465231324 دی 1404
تعليقًا على
عجب ... حالا کِی اینترنت رو وصل میکنن ؟

تعليقًا على
https://www.aparat.com/v/ipesphoاز کجا آورده‌اید؟ "دکتر محمدرضا عاصی"

@Asqar_j24 دی 1404
تعليقًا على
بد جوری قیمتا گرونه بد جوری به خدا

@soheilt24 دی 1404
تعليقًا على
تدبیر برای جدا کردن صف اعتراض از اغتشاش
اقتراحات

تدبیر برای جدا کردن صف اعتراض از اغتشاش

درخواست از مسئولین برای حفظ امنیت و جداسازی مردم از آشوبگران ما، شهروندان دغدغه‌مند ایران زمین، با نگرانی فراوان شاهد وقایع اخیر بوده‌ایم و بر این باوریم که حفظ امنیت و آرامش جامعه، وظیفه‌ی اصلی مسئولین است. از سوی دیگر، بر این باوریم که تفکیک و جداسازی مردم از آشوبگران و تروریست‌ها، گامی ضروری در راستای حفظ ثبات و جلوگیری از هرگونه سوء استفاده است. لذا، از مسئولین محترم تقاضا داریم: ایجاد مکان‌های امن: فراهم آوردن مکان‌های امن و قابل اعتماد برای شهروندان تا بتوانند با خیال راحت در فعالیت‌های مدنی شرکت کنند و نظرات خود را بیان نمایند. شناسایی دقیق افراد:شناسایی دقیق و هوشمندانه افراد با رعایت کامل حقوق حریم خصوصی، به منظور جلوگیری از اعمال غیرقانونی و سوء استفاده‌ها. حضور فعال مسئولان: حضور مسئولین در میان مردم و تعامل مستقیم با آن‌ها، به منظور ایجاد حس اعتماد و صمیمیت و کاهش فاصله بین دولت و ملت. ما، امضاکنندگان این طومار، خواستار اجرای این موارد هستیم تا زمینه برای ایجاد فضایی آرام و امن برای تمامی شهروندان ایران فراهم گردد.

رئیس جمهور، سردار رادان فرماندهی محترم نیروی انتظامی کل کشور، وزیر کشور، رئیس مجلس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی

1000
10٬000

@Gh802024 دی 1404
تعليقًا على
نگران نباشید اینترنت وصل میشه دیگه خیلی طول بکشه دو هفته شما که به اقتصاد اعتراض دارید پول اینترنت استارلینگ از کجا جور کردید

‌حسین‌ صورة الملف الشخصي
@hosseinnnnn24 دی 1404
تعليقًا على
‌حسین‌ صورة الملف الشخصي
حسین

@hosseinnnnn  •  24 دی 1404

لزوم دستگیری شعار دهنده ها در زمان افت اغتشاشاتخوشبختانه با جان فدایی نیروهای امنیتی و راهپیمایی با شکوه مردمی در روزهای گذشته عملیات تروریستی و اغتشاشات به شدت کاهش یافته است. اما متاسفانه عده ای معدود در هر محله ای که تعدادشان به انگشتان یک دست نمی رسد هم با صداهای گوش خراش ضمن بر هم زدن آسایش…
أظهر المزيد

إظهار هذا الموضوع


تعليقًا على
م

@user1709101231232001644  •  9 دی 1404

يطلب

تحکیم بازدارندگی

با توجه به تشدید تهدیدات علیه امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و ضرورت ارتقای همه‌ جانبه توان بازدارندگی ،ساخت سلاح هسته‌ای و افزایش برد موشک ها به ۱۳ هزار کیلومتر بسیار لازم و ضروری می باشد. این گام سرنوشت‌ساز، ضامن بقا و امنیت ملی در برابر تهدیدات موجود و آینده خواهد بود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شورای عالی امنیت ملی، رهبری، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

1000
10٬000