واکنش هوشمندانه به سلبریتی‌سازی سیاسی «معصومه ابتکار»‌

افکارعمومی و اعضای ستاد پزشکیان به موضوع سلبریتی‌سازی سیاسی که یکی از اعضای جریان اصلاحات در خصوص دختر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب مطرح کرده بود،‌ واکنش منفی و هوشمندانه‌ای نشان دادند.
اتفاقاتی در حوزه خبری و رسانه‌ای پیرامون رئیس جمهور منتخب در حال رخ دادن است که به نظر می‌رسد حواشی است که ممکن است دولت آینده را در رسیدگی به مطالبات مردم و اهداف اصلی آن دور کند و این موارد باید مدیریت شود.در همین راستا پیشنهادات عجیب و غریبی مطرح می‌شود که دامن زدن به حواشی آن ممکن است دولت را از ریل‌گذاری اصلی خود دور کند. در همین راستا موضوع «دختر اول»‌ ذیل موضوع «بانوی اول»‌ که در فضای سیاسی کشور مبنا و جایگاهی ندارد توسط برخی افراد در جریان اصلاحات مطرح شده است.
در همین رابطه،‌ «معصومه ابتکار»‌ معاون امور زنان و خانواده دولت روحانی در صفحه ایکس خود نوشت:‌ «با احترام به شخصیت مستقل و حق انتخاب خانم زهرا پزشکیان، نظر به "مادری" ای که در این ایام در حق پدر کردند و به یاد مادرش فاطمه و به پاس وجود دختران و جوانان عزیز ایران، چه خوب است عنوان و مسئولیت دختر اول را بپذیرند و همان وظائف First Lady را داشته باشند.»
این موضوع توسط برخی کاربران منتسب به جریان اصلاحات نیز دنبال شد و از سوی دیگر باعث انتقاد افکارعمومی در فضای مجازی شد که این مسئله را سلبریتی بازی سیاسی دانستند. همین موضوع باعث حواشی و چالش سیاسی بین منتقدان و درخواست کنندگان شد. موضوعی که با واکنش ضدانقلاب برای تخریب فضای سیاسی کشورمان نیز همراه شد.
تا اینکه «محمد جواد آذری جهرمی»‌ وزیر پیشین ارتباطات و عضو ستاد مسعود پزشکیان در توئیتی در پاسخ به این خواسته‌ها نوشت:‌ «دکتر پزشکیان به صحنه آمدند و مردم او را انتخاب کردند تا بساط «اول» شناختنها را برچینند. همه دختران ایران، «دختر اول» خواهند بود. برتری نزد خدا به تقوای بیشتر است…»
با این حال فضای کشور با دولت جدید مطالبات و خواسته‌های واقعی دارد که دولت باید به آن‌ها رسیدگی کند و این موارد غیر واقعی و فانتزی‌های سیاسی که جایگاهی در ساختار سیاسی کشور ندارد بیشتر از آنکه مشکلاتی را رفع کند حاشیه‌سازی برای دولت است که باید از آن اجتناب شود.
15:54 - 18 تیر 1403





29 پاسخ

@user17138980995118 تیر 1403
معصومه ابتکار بس کن تو را خدا این اراجیف را👊👊👊. پناه بر خدا و مهدی فاطمه زهرا از شر افراطیون

@ehsan_bayat18 تیر 1403
در پاسخ به
آقای پزشکیان مبدا اسیر حواشی این اصلاح طلبان تندرو بشی. ما تا وقتی مطالبات واقعی و نه کاذب مردم رو انجام بدی ازت حمایت می کنیم.

@ehsan_bayat18 تیر 1403
در پاسخ به
مشی دکتر پزشکیان این نیست خانم ابتکار متوجه باش.

@user1708764385618 تیر 1403
در پاسخ به
معصومه ابتکار بهتر ه زبان به کام بگیری نیازی به اظهار نظر تو نداریم با چه زبانی بگیم صداتو نشنویم بس کن صبر ما هم حدی دارد

تصویر نمایه‌ی ‌محسن فیضی‌
@Hajmohsen18 تیر 1403
در پاسخ به
بدور از حاشیه ها و ...ایشان هم مطابق قانون و عرف وظایفی را می بایستی انجام دهد که در زمان خود و بدور از حاشیه ها، به بهترین نحو انجام خواهد داد ان شاء اللهموضوع رفع مشکلات مردم و کشور است نه فانتزی های ساختگی!

@post2718 تیر 1403
در پاسخ به
باز این جماعت بازیهای مسخره رو شروع کردند ، بابا قراره شما مشکلات اقتصادی مردم رو حل کنید ، دست بردارید از این چرندیات که پشیزی برای مردم ارزش نداره ، دختر اول و بانوی اول و این مسخره بازیها چیه آخه و چه مشکلی از مردم حل میکنه ، کار بلد نیستید مردم رو با این اراجیف سرگرم می کنید؟

@ehsan_bayat18 تیر 1403
در پاسخ به
این امثال ابتکار کی بازنشست می شن؟ تا کی مردم باید این ها را تحمل کنن؟ تا کی؟

@Mmmmkkkktttt18 تیر 1403
در پاسخ به
بانواول مادران شهدا هستن دختران شایسته فقط و فقط دختران شهدا هستن که در راه ایران جان فشانی و از خود گذشتگی کردندواما دختر پزشکیان برای ایران هنوز هیچ نکرده جز همکاری باهمسرش

تصویر نمایه‌ی ‌محمد میرزایی‌
@mohammad135018 تیر 1403
در پاسخ به
این صحبت خانم ابتکار فقط برازنده اذری جهرمی ست

در پاسخ به
واکنش هوشمندانه چه کسی؟یکی یه حرف بی ربطی میزنه، از خودشون؟ جواب بی ربطی هم در انظار گرفته؟! در جلسات داخلی باهم این مطالب رو بگن و بشنوند...شخصیت سازی آقای جهرمی برای....؟ فیلم بازی میکنن...

در پاسخ به
شروع شد.دیگه هر روز از این داستان‌ها خواهیم داشت

تصویر نمایه‌ی ‌ایـران زیبــــا‌
@amir6794018 تیر 1403
در پاسخ به
جل الخااق.. ما با این جماعت چاپلوس و متملق چکار کنیم خدایا!!!!!!

@parsiran18 تیر 1403
در پاسخ به
m
mahdi

@parsiran  •  14 تیر 1403

مطالبه

تخلف ایران خودرو در تحویل پژو پارس ثبت‌نامی تابستان ۱۴۰۳

دو سال پیش در قرعه‌کشی پژو پارس شرکت کردیم، تا الان قیمت‌ها را افزایش دادند و همین که نوبت به ما رسید، خودروی پژو پارس را تحویل نمی‌دهند و جایگزین کردند. بنده اگر از ابتدا می دانستم در خودروهای سایپا شرکت می کردم نه ایرانخودرو، حالا تکلیف بنده و امثال بنده چیست که نه قیمت خودرو، نه مدل خودرو، نه نوع خودرو و... را نمی دانیم چیست؟ چرا باید به زور از خودروهای دیگر پیشنهاد شده ایرانخودرو انتخاب کنیم؟ چرا خودروی انتخابی خودمان را نمی‌توانیم تحویل بگیریم. هیچ کجا این رفتار اتفاق نمی‌افتد ... تازه فهمیدند پژو پارس استاندارد نیست!؟ مگر با ایرانخودرو قرارداد داریم که حتما باید یک ماشین دیگر از این شرکت بگیریم؟! من می خواهم یا پژو پارس تحویل بگیرم و یا تیبا. چرا باید دو سال صبر کنیم، آخر قیمت‌ها دو برابر شود؟ حالا هم اصلا ماشین ثبت‌نامی را تحویل مشتریان نمی‌دهند.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌جاده مارپیچ‌
@WavyRoad18 تیر 1403
در پاسخ به
امیدوارم اقای دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور ایران صرفا روی مسائل حل مشکلات مردم تمرکز کنند نه مسائل حاشیه ای#رئیس_جمهور

تصویر نمایه‌ی ‌ادیب ظاهری عبده وند‌
@AdibZaheri18 تیر 1403
برخی سروران به جای پرداختن به اصل و ارائه راهکارهای مناسب جهت حل مسائل مهم مملکت، جامعه را درگیر حاشیه های کم اهمیت و فانتزی می کنند! دغدغه های ایشان حتما همین است و درد و مسئله مهمتری سراغ ندارند!لابد بعد از طرح موضوع دختر اول، موضوعاتی مثل داماد اول و عروس اول و نوه اول و ... هم مطرح خواهند شد 🙈

@user17078464903718 تیر 1403
در پاسخ به
بانوی اول دربار فقط یانگوم🤣🤣