صعود بلژیک با اشتباه بزرگ داور

کارشناس داوری خبرگزاری فارس از اشتباه داوری مهم در بازی بلژیک-سنگال‌ گفت.
1 MB
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، حیدر سلیمانی، کارشناس داوری فارس قضاوت دو داوری بازی‌های بامدادی را بررسی کرد.صعود بلژیک با اشتباه داور در بازی بلژیک و سنگال مارتینز داور هندوراسی دقیقه ۱۲۰ یک پنالتی جنجالی اعلام کرد که اشتباه بود و با وجود بازبینی از طریق VAR تیم داور مرتکب اشتباه شد. مدافع سنگال عمل زدن و یا پشت‌پازدن را انجام نداد بلکه مهاجم بلژیکی بود که توانست با زیرکی پای خودش را به رقیب درگیر بدهد و از داور پنالتی بگیرد و این یک برخورد فوتبالی بود و اعتراض تیم سنگال حتی بعد از بازی هم به همین دلیل بود.این بازی با نتیجه ۳ بر ۲ به پایان رسید درحالی‌که غنا ۲ بر صفر تا دقیقه ۸۵ از حریف پیش بود.
اخراج‌ درست بازیکن آمریکاییدر دیدار آمریکا و بوسنی، آمریکا یک اخراجی داشت و دو گلش مردود شد.گل اول آمریکا دقیقه ۳۱ توسط بالوگان به‌درستی آفساید اعلام شد و مهاجم آمریکایی در حین دریافت توپ چند سانتیمتر در آفساید قرار داشت. VAR به‌درستی گل را مردود اعلام کرد.دقیقه ۶۱ بالوگان، مهاجم آمریکا به دلیل خطای شدید به‌درستی توسط کلاوس داور برزیلی اخراج شد و با کف استوک، پشت پای بازیکن بوسنی را لگد کرد که اتاق VAR به داور بازی اطلاع داد تا صحنه را بازبینی کند.سرمربی آمریکا پس از بازی اعتقاد داشت این صحنه کارت قرمز نداشته است.
گل دقیقه ۷۸ پولشیچ هم به درستی آفساید اعلام شد و کمک داور دوم به درستی پرچم را بالا برد.#جام_جهانی #بلژیک #آمریکا
3 MB
10:21 - 11 تیر 1405



4 Replies

@Alireza8711 تیر 1405
Replying to
با سلام و احتراملطفا در صورت امکان از پویش زیر حمایت کنید تا شاید بخشی از وظیفه نظارتی که امام سید مجتبی خامنه‌ای بر عهده ما گذاشتند را انجام داده باشیم یاعلیhttps://farsnews.ir/Alireza87/1781968540950823723
A
Ali

@Alireza87  •  30 خرداد 1405

اولتیماتوم به اسرائیل و آمریکا در برابر نقض تفاهم‌نامه
Demand

اولتیماتوم به اسرائیل و آمریکا در برابر نقض تفاهم‌نامه

با سلام و احترام با توجه به مجموع اطلاعاتی که پیرامون بندهای تفاهم‌نامه منعقد شده میان رئیس جمهوران ایران و آمریکا وجود دارد و سوالات پیش آمده، و با توجه به نقض مکرر تفاهم‌نامه توسط دشمن، از تیم مذاکره کننده و مسولان آن، تقاضا داریم موارد زیر را انجام دهند تا شاهد رفع نگرانی‌های مردم و همدلی روزافزون مردم با مسولان باشیم: ۱. تعیین حدود و مرزهای نقض هر یک از بندهای تفاهم نامه. ۲. تعیین زمان‌بندی پاسخ به هر یک از نقض‌های انجام شده. ۳. تعیین سطح پاسخ متناسب با هر نقض عهد دشمن. ۴. تعیین حدود و مرزهای از بین رفتن کامل تفاهم‌نامه. به آمریکا و اسرائیل در برابر نقض تفاهم اولتیماتوم بدهید و اجازه ندهید بصورت نامحدود بتوانند هم در تفاهم نامه بمانند و ادعا کنند تفاهم نقض نشده و هم از طرفی موارد متعددی از تفاهم نامه را نقض کنند و آنچنان هزینه‌ای ندهند پیروزی ایران عزیز و شکست دشمنانش را از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم.

1000
Follow up from the relevant official
10,000
Follow-up from the highest authority

Profile picture of ‌منتظر ظهور (𝓞𝔍𝓞)‌
@webrefer11 تیر 1405

احسنت به این دقت!

بازیکن سنگال اصلا نگاهش هم به بازیکن بلژیک و پای او نبوده. و این بازیکن بلژیک بوده که پایش را در مسیر ضربه قرار داده و نه اینکه بازیکن سنگال به پای او ضربه زده باشه.

Profile picture of ‌علیرضا‌
Replying to
پنالتی درست بود شما به پای چپ مهاجم و پای راست مدافع خوب دقت کنید

@user17688530697411 تیر 1405
Replying to
ضمن سلام و عرض احترام. ساق بازیکن Belgium اول با پا و در ادامه با دست بازیکن سنگال مورد برخورد واقع شد.