هدف‌گذاری قلعه‌نویی برای بازیکنان در جام جهانی

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: امیر خان مدام در جلسات می‌گوید نه یک مرحله که باید دو مرحله در جام جهانی صعود کنیم و افتخارآفرین باشیم.
۷۲ MB
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیرحسین حسین‌زاده در حاشیه تمرین تیم ملی در ترکیه اظهار داشت: از ۲۵ روز پیش تمرینات را از تهران شروع کردیم و کل تیم از نظر فیزیکی و بدنی در حال پیشرفت هستند و ۲ هفته در ترکیه اردو داریم و بعد از آن راهی آمریکا می‌شویم.وی در مورد حضور بازیکنان جوان در تیم ملی گفت: من دیگر جوان نیستم ۲۵- ۲۶ساله هستم و امیر خان همیشه نگاه ویژه‌ای به جوانان دارد از قدیم در استقلال و سپاهان همیشه به جوانان بها می‌داده و اکنون در تیم ملی هم امیرحسین و کسری ۱۸ و ۱۹ساله به جمع ما اضافه شدند.
وی در خصوص اعتماد کادر فنی به خودش گفت: همیشه هر جا بودم تلاش کردم با تمام توان کار کنم و بهترین عملکردم را داشته باشم و امیدوارم بتوانم در جام جهانی بازی کنم و مردم و کادر فنی را سربلند کنم.حسین‌زاده در خصوص انگیزه بازیکنان گفت: خیلی از بازیکنان در تیم ملی اولین جام جهانی‌شان هست از جمله خودم این دوره شانس داریم که دو مرحله از گروهمان صعود کنیم. تمام بازیکنان برای این هدف مصمم هستند.
وی در مورد مشکل ویزا برای بازیکنان گفت: واقعیت این است که از روز اولی که برای ویزا رفتیم برای من مهم نبود زیرا در حیطه کاری بازیکنان نیست و این کار فیفاست و فیفا عدالت را رعایت می‌کند. امیدوارم فیفا ویزای همه را بگیرد و موظف است که ویزای بازیکنان و کادر فنی را بگیرد. بازیکنان استرسی برای ویزا ندارند و این به کشورمان یا بازیکنان ما بستگی ندارد.حسین‌زاده در خصوص صعود تیم ملی از گروه گفت: واقعیت این است که بازیکنان خیلی مصمم هستند و به نظرم با گروهی که داریم انگیزه صعود داریم و امیر خان مدام در جلسات می‌گوید نه یک مرحله که باید دو مرحله در جام جهانی صعود کنیم و افتخارآفرین باشیم. #تیم_ملی #ایران #حسین_زاده #جام_جهانی
19:36 - 30 اردیبهشت 1405
ورزش
فوتبال ایران

2 بازنشر1 واکنش
46٫7k بازدید



6 پاسخ

@Alirezarezaei1230 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
اگرهمه مردم وحدت داشته باشند حول تیم ملی فوتبال پیروز خواهم بوداینترنشنال اما می خواهد اختلاف و دشمنی بیاندازد.

@Alirezarezaei1230 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
سرود تیم ملی برای جام جهانیشایسته نبودمقداری ضعیف بودخواهشا یک یا چند شعر و سرود در شان نیم ملی ایران تهیه شود.

تصویر نمایه‌ی ‌حامد‌
@hamed_am30 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
ایران باید با امیدواری و تلاش مجاهدانه در جام جهانی حاضر شوند.بازیکنان بدانند هر عمل آنها چه خوب ، چه بد در پیشگاه الهی نتیجه چند برابری دارد.بسیار هوشیار باشید و به نماز و اهل بیت توسل کنید.ان شا الله پیروز باشید.

تصویر نمایه‌ی ‌اخبار کاراته ایران‌
@Ikf_news30 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌اخبار کاراته ایران‌
اخبار کاراته ایران

@Ikf_news  •  30 اردیبهشت 1405

دومین مرحله لیگ کاراته وان ایران برگزار می شود

دومین مرحله لیگ کاراته وان کشور در بخش کنترلی «یادواره شهدای شجره طیبه میناب» تیرماه به میزبانی استان همدان برگزار می شود.

نمایش گزارش


@user17778449071430 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
ماکه هیچی نمی شویم .چون دیگر فوتبال نداریم.اقلا این پیرو پتال ها را بریزید بیرون تا چهارتا جوان بازی کنند دلمان نسوزد.خیلی عقب افتادگی می خواهد که دوباره حاج صفوی ورضاییان وجهانبخش در تیم ملی هستندواحتمال زیاد بازی می کنند.