رویداد فرهنگی هنری «اردستان سرای من‌» در گذر فرهنگی چهارباغ عباسی اصفهان برگزار می‌شود

فرماندار اردستان گفت: رویداد فرهنگی هنری «اردستان سرای من‌» با هدف معرفی شهرستان اردستان و هنرمندان این شهرستان در گذر فرهنگی چهارباغ عباسی و مجتمع سوره اصفهان برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردستان، سید محمدهادی احمدی‌طبا، فرماندار اردستان صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: هنرمندان بسیار خوبی در حوزه هنرهای تجسمی در شهرستان اردستان وجود دارند که شامل عکس، نقاشی، سیاه‌قلم و نقاشی برجسته است و طی دو سال گذشته هنرمندان اردستان تعداد چهار نگارخانه در شهرستان برگزار کردند.وی با اشاره به ضرورت حمایت از هنرمندان شهرستان، افزود: برای اینکه فعالیت‌های هنری هنرمندان شهرستان بیشتر دیده شود تصمیم گرفتیم که این اقدامات را در قالب رویداد اردستان سرای من‌ در شهر اصفهان به نمایش بگذاریم.احمدی‌طبا خاطرنشان کرد: برنامه اردستان سرای من‌ یک رویداد سه روزه بوده که از دهم شهرویور ماه در گذر فرهنگی چهارباغ و مجتمع هنری سوره اصفهان برگزار می‌شود همچنین رونمایی از یک اثر هنری فوق‌العاده زیبا کار هنرمند شهرستانی انجام می‌شود که دارای ارزش بسیاری است.فرماندار اردستان ضمن گرامیداشت هفته دولت، یاد و خاطره شهدای دولت رجایی، باهنر و شهید رئیسی، تصریح کرد: حدود ۱۰۰ پروژه در هفته دولت سال جاری با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به‌بهره‌برداری خواهد رسید همچنین تعدادی پروژه کلنگ‌زنی نیز خواهیم داشت.وی ادامه داد: در حوزه بخشداری مرکزی تعداد ۲۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان افتتاح می‌شود ‌که با همکاری دهیاران، شورای روستا و اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری از طریق ارزش افزوده است.

وعده نهضت آسفالت در شهرستان اردستان محقق شد

احمدی‌طبا بیان کرد: در حوزه راهداری تعداد ۱۳ پروژه با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان به‌بهره‌برداری می‌رسد که آسفالت جاده‌های روستایی از شاخص‌ترین اقدامات بوده و بیش از ۱۶۰ کیلومتر جاده‌های روستایی آسفالت شده که وعده نهضت آسفالت در این شهرستان محقق شده است‌.فرماندار اردستان با بیان اینکه مخابرات ۱۳ پروژه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی دارد، اضافه کرد: در شبکه بهداشت و درمان پروژه پانسیون پزشکان شهرستان با اعتبار چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به‌بهره‌برداری خواهد رسید.وی با اشاره به افتتاح ۱۳ پروژه خدماتی امور برق با اعتبار بیش از یک میلیارد تومانی در هفته دولت، خاطرنشان کرد: شهرداری اردستان پنج پروژه دارد و کلنگ‌زنی شهربازی نیز در هفته دولت سال جاری انجام می‌شود که سرمایه‌گذار آماده شده و مصوبات گرفته شده و حدود ۶۵ میلیارد تومان اعتبار پروژه‌های شهرداری در هفته دولت است.

پروژه ۱۴ واحدی مسکن مددجویان کمیته امداد در زواره تحویل داده می‌شود

احمدی‌طبا تصریح کرد: کمیته امداد دو پروژه شاخص دارد که یکی از آنان پروژه ۱۴ واحدی مسکن مددجویان کمیته امداد در زواره است که با حمایت خیران مسکن ساز شهرستان تکمیل شده و حدود ۱۱ میلیارد تومان هزینه این‌ پروژه‌ها بوده است.فرماندار اردستان با بیان اینکه صمت پنج پروژه شاخص با ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد، یادآور شد: نیروگاه خورشیدی پنج مگاواتی کارخانه سیمان، کلنگ‌زنی مجموعه کارخانه تولید آجر به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کارخانه‌های تولید آجر در استان، طرح توسعه کارخانه ترشی سنت و افتتاح مجموعه کارخانه لوله در باقرآباد از جمله پروژه صمت در شهرستان اردستان است.وی بیان کرد: جهاد کشاورزی حدود ۳۷۰ میلیارد تومان پروژه‌ در حوزه‌های مختلف گلخانه و خوراک دام و طیور وجود دارد و یکی از پروژه‌های راکد شهرستان بعد از پنج سال با پیگیری‌هایی که در دولت شهید رئیسی انجام شد به چرخه برمی‌گردد و ۱۵ نفر مشغول به کار می‌شوند.#اردستان #فرهنگ #هنر #دولت #شهید_جمهور
09:27 - 7 شهریور 1403

1 بازنشر
721 بازدید


1 پاسخ