رسیدن انقلاب جهانی بدون فتح قدس امکان ندارد

امام‌جمعه نطنز گفت: رسیدن انقلاب جهانی بدون فتح قدس امکان ندارد و این را همه بدانند مسئله فلسطین از دستور کار نظام جمهوری اسلامی خارج نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز، حجت‌الاسلام محمد یعقوبی، امام‌جمعه نطنز ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه نطنز با گرامیداشت روز جهانی قدس، اظهار کرد: رسیدن به انقلاب جهانی بدون فتح قدس امکان ندارد و رهبری در سال ۹۴ فرمودند که این را همه بدانند مسئله فلسطین از دستور کار نظام جمهوری اسلامی خارج نخواهد شد.وی افزود: دادگاه کیفری بین‌المللی که مسؤول محاکمه سه جرم است جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و پاک‌سازی نژادی یعنی نسل‌کشی است، در موضوع غزه تابه‌حال هیچ صدایی از آن شنیده نشده است و سکوت دولت‌های غربی و هم‌پیمانان آمریکا خشم مردم آزاده جهان را برانگیخته است.یعقوبی تصریح کرد: ایدئولوژی ملی گرایی یعنی ناسیونالیسم عربی شکست‌خورده بود و این ایدئولوژی به ایدئولوژی مبارزه در حول محور اسلام تمام برنامه‌های صهیونیسم را به هم‌ریخت، نقشه از نیل تا فرات تبدیل به حصارهای بلند و آهنین به دور خود شده است و در جنگ نامتقارن اراده‌ها هستند که باهم می‌جنگند هر اراده‌ای غلبه پیدا کرد پیروز خواهد شد.امام جمعه نطنز ادامه داد: در آینده نه‌چندان دور اراده مقاومت و رزمندگان حماس پیروز خواهد شد و غده سرطانی رژیم صهیونیستی را برای همیشه ریشه‌کن خواهد کرد.وی با محکوم کردن شهادت سرداران ایران در سفارت ایران در دمشق و حمله کورکورانه تروریست‌ها در چابهار، گفت: به دشمنان منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای و گروهک‌های تروریستی و اشرار مسلح اجیرشده توسط سرویس‌های جاسوسی آنان هشدار می‌دهیم امنیت ملی و آرامش مردم در هر نقطه از ایران عزیز خط قرمز حافظان امنیت در جای‌جای میهن اسلامی بوده و با هرگونه عامل و عنصر تهدیدگر این عرصه، قاطعانه برخورد خواهد شد.
یعقوبی با تقدیر از حرکت خانواده مرحومه نسرین فخارپور نطنزی در اهدای عضو پس از مرگ مغزی، اذعان کرد: اهدای اعضای بدن «نسرین فخارپور نطنزی» ۴۳ ساله که در اثر تصادف مرگ مغزی شده بود، به چند نفر جان دوباره بخشید، این تصمیم بزرگ ارزشمند است و باید به فرهنگ تبدیل شود.#نطنز #لشکرقدس
14:18 - 17 فروردین 1403





1 پاسخ