تلاش ترامپ برای خروج آبرومندانه از جنگ

ترامپ به دنبال این است که به صورت آبرومند از این جنگ خارج شود، لذا یا طراحیش این است که بخواهد یک تهاجم بزرگ‌تر را انجام بدهد و یا ما را به یک نقطه ضعفی برساند تا در میز مذاکره بتواند امتیاز بگیرد.
علی خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:🔹ترامپ به دنبال این است که به صورت آبرومند از این جنگ خارج شود، لذا یا طراحیش این است که بخواهد یک تهاجم بزرگ‌تر را انجام بدهد و یا ما را به یک نقطه ضعفی برساند تا در میز مذاکره بتواند امتیاز بگیرد. در هر دو این راهبردها تاکنون شکست خورده است.🔹جمهوری اسلامی ایران ضمن اینکه در پاسخ به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا، پایگاه‌های نظامی آن در اردن را مورد هدف قرار داد. در حوزه پدافندی نیز توانسته با بکارگیری سامانه پدافندی نوین و یکپارچه، مانع نفوذ دشمن شود.
۳ MB
01:37 - 22 خرداد 1405
سیاست
نظامی و امنیتی
تحلیل و نظر

3 بازنشر10 واکنش
64٫7k بازدید



11 پاسخ

@user1769835702817 روز پیش
در پاسخ به
اين حرف ها چيه! قبل از هر امضايي شرايط به استحضار مردم برسد و نظر بخواهيد. اكنون بايد عربستان و تركيه و قطر و امارات از متن مطلع باشند بلكه مداخله كنند ولي مردمي كه اصل ماجرا هستند و در تعيين سرنوشت خود بايد مشاركت كنند به حكم قانون اساسي نامحرم. عجب. مجلس هم تعطيل و كار دست چند مشاور رييس.

@user1769835702817 روز پیش
در پاسخ به
تعديل هسته اي وسطح٣درصدراپذيرفتيد،به جاي عوارض كه بارحقوقي مناسب داردگفته ايدهزينه تامين امنيت ومحيط زيست كه بارضعيف تردارد،خسارت هم باشكلاتي رضايت داديد،تنگه آزاديادرنهايت ذكرنظارت،ورودآمريكابه اقتصاد،دوري دوباره از شرق،تفكيك جبهه مقاومت،عدم خروج آمريكاازمنطقه،...منتظرحمله به زودي و تجزيه باشيد.

@user1708416375526 روز پیش
در پاسخ به
حتما سرمایه های غرب در ایران در این مورد بهش کمک می کنند فکر می کنید چرا رهبر و سرداران و دانشمندان و بچه های مظلوم و ... را به شهادت می رسونه ولی با افراد خاصی کاری ندارد اتفاقا این افراد خاص دورهمی هم میگیرند

@MAHDI13806 روز پیش
در پاسخ به
آمریکا باید با خفت و خواری منطقه را ترک کند.هیچ تعهد اتمی،محدودیت برد موشکی و منطقه مقاومت نباید بدهیمباید تسلیحات اتمی آمریکا زن هم داشته باشیم آیه واعدو لهم مستطتم بالقوه یادآوری می گردد.آنها هنوز میناب را به گردن نگرفته اند.

تصویر نمایه‌ی ‌سید هدایت الله موسوی‌
@hedayat6 روز پیش
در پاسخ به
برادر عزیزترامپ اصلا قصد خروج از جنگ را ندارد . فقط فهمید دستاوردهایش را از طریق نظامی نمی تواند به دست اورد و از طریق مذاکره این دستاوردها را بدون پرداخت هزینه به دست می اورد لذا نوع جنگیدنش رو تغییر داده است.

در پاسخ به
سید مجید یه چیزی میدونست گفت مردم خیابان را رها نکنید تا دستور رهبری

@user1768166486586 روز پیش
در پاسخ به
آقای خصریان شما نماینده مردم این مملکت شدین که کارهای خیلی مهمتر بکنین به نمایندگی از ما یقه اون مسئولی که کارشو درست انجام نمیده بگیرین نه اینکه تو خیابون و تلویزیون سخنرانی کنین از آرزوهاتون حرف بزنین!اونی الان تصمیم گیرندس باید حرف بزنه ببینیم چه خوابی برامون دیدن نه شماها که از هیچی خبر ندارین

تصویر نمایه‌ی ‌فرزند جنوب‌
@user1777496390216 روز پیش
در پاسخ به
ترامپ دنبال ابرو نیست اون دنبال امتیاز ۹۹ و ۹ دهم درصد و بلکه بیشتر اما نمیتواند ، مگر اینکه ما بش بدیم اگر مقاومت کنیم دمش میندازه رو کولش و گم و گور میشه

@user1777981524746 روز پیش
در پاسخ به
اون وقت اگر دوباره ترامپ حمله کرد آن وقت تکلیف چیست جناب خضریان؟؟اگر یادتان باشد امثال جنابعالی در زمستان سال گذشته هم میگفتید ترامپ حمله نخواهد کرد ...