ارتباطات رهبر معظم انقلاب در امور جنگی و اداره امور کشور برقرار است

شرایط جنگی باعث شده ارتباط عمومی ایشان صرفاً از طریق بیانیه‌ها و اطلاعیه‌ها باشد، اما رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله آقا سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای ارتباطاتی در محیط کاری کشور برقرار کرده‌اند و این ارتباطات ادامه دارد.
علی خضریان در برنامه سیاست خارجی، در مورد نحوه تعامل رهبر معظم انقلاب با ارکان مختلف نظامی، اجرایی و حکومتی:🔸 شرایط جنگی باعث شده ارتباط عمومی ایشان صرفاً از طریق بیانیه‌ها و اطلاعیه‌ها باشد، اما رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله آقا سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای ارتباطاتی در محیط کاری کشور برقرار کرده‌اند و این ارتباطات ادامه دارد.🔸در موضوع معیشت مردم و همچنین موضوعات دفاعی، ارتباطات مستقیمی با برخی اعضای هیأت دولت برقرار شده و سفارشاتی در حوزه معیشت و نیز در ارتباط با بودجه‌های نظامی و مسائل مختلفی که باید به عنوان فرمانده کل قوا و رهبر انقلاب مدیریت می‌شد، مطرح شده است. این اقدامات به صورت روزانه در حال انجام است و ایشان علاوه بر مسائل جنگ، امور جاری کشور را نیز پیگیری می‌کنند.🔸در کنار مسائل کلان کشوری، در برخی موضوعات جزئی نیز ارتباطاتی برقرار شده است. برای مثال، برخی از علما در روزهای اخیر دیدارهایی داشته‌اند و پس از آن، سلام و تشکر ایشان از علما به دلیل ایستادگی‌ها و نقش‌آفرینی در هدایت مردم در طول جنگ ابلاغ شده است.
۹ MB
23:05 - 10 فروردین 1405
سیاست
امام و رهبری
خط رهبری

1 بازنشر9 واکنش
143٫8k بازدید



6 پاسخ

@user17694407225511 فروردین 1405
در پاسخ به
آقا این حرفها یعنی چی؟ چه نیازی به گفتن جزئیات این مسایل هست؟ چرا دشمن رو دست کم میگیرید؟

@user1772348500111 فروردین 1405
در پاسخ به
بابت صحبت های غلطی که داشتند جالبه که هنوز هم بهشون تریبون داده میشه

@user17686708382511 فروردین 1405
در پاسخ به
سلامت باشند ان شاا...

@user170910040184662131711 فروردین 1405
در پاسخ به
خدا ایشون رو حفظ کنه ولی الآن چه وقت بیان این جزئیات و خط دادن به زاغ زن های موساده؟موقعیت نشناسی هم حدی داره!در خوشبینانه ترین حالت فقط دنبال اینن که بگن وصلن و اطلاعات دارن!

تصویر نمایه‌ی ‌احمد شاهانی‌
@iran12311 فروردین 1405
در پاسخ به
از هر آنکس که به فکر این مملکته و دستی بر آتش مدیریت رسانه ها داره عاجزانه و ملتماسانه درخواست میکنم علاوه بر پاک کردن این خبر (هرچند که دیره)، حداقل تا پایان این جنگ، آقای خضریان رو ممنوع‌المصاحبه کنه.تاریخ معاصر اثبات کرده که سکوت ایشون منفعت بیشتری برای ایران داره

@user170910066532128340011 فروردین 1405
در پاسخ به
خضريان سلطان تحليل سياسي نظامي مسخره و ابگوشتي هستن ايشون و معلوم نيسا امثال اين اقا كي مسئوليت اين حرفاي بي سروته رو قبول ميكنه و سعي ميكنه كمتر حرف بزنه