اعزام دختران دانشآموز به کربلای ایران آغاز شد
رئیس ستاد راهیان نور کشور گفت: با همکاری مشترک ارگانهایی همچون آموزشوپرورش، سپاه پاسداران، بسیج و سایر نهادهای ذیربط اعزام دختران دانشآموز از امروز به غرب و شمال غرب کشور آغاز شد.
سردار علی فضلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص اعزام کاروانهای راهیان نور از سراسر کشور اظهار داشت: خوشبختانه افتتاح بزرگترین عملیات فرهنگی راهیان نور از سراسر کشور به شمال و شمال غرب ایران یا همان کربلای ایران آغازشده است که پیشبینی گردیده بیش از یکمیلیون و سیصد هزار نفر از فرهنگیان در قالب کاروانهای راهیان نور اعزام شوند. وی افزود: همچنین طی یک قرارگاه مشترک با همکاری آموزشوپرورش، سپاه و بسیج صبح امروز بهطور نمادین دختران دانشآموز استانهایی همچون البرز، قم، قزوین و غیره نیز به کربلای ایران اعزام شدند. این مسئول در ادامه در ارتباط با سخنرانیهای اخیر رئیسجمهور آمریکا و دشمنی دیرینه این کشور با انقلاب و نظام اسلامی ایران عنوان کرد: اخیراً شاهد توهینهای گاه و بی گاه رئیسجمهور آمریکا به ملت عزیز، سلحشور و دلیر ایران اسلامی هستیم که البته این یاوهگوییها نهتنها مختص این دوره بلکه قریب به 40 سال است که توسط آمریکاییها شنیده میشود. سردار فضلی در تشریح دلیل یاوهگوییها و عصبانیت آمریکاییها نسبت به ایران گفت: ما 40 سال است که پاسخ دشمنی دیرینه آمریکا و سایر دشمنان این نظام و انقلاب اسلامی را با عمل خود دادهایم و این آنها را بهشدت عصبانی کرده است چراکه آنان تحمل ندارند شاهد پیروزی ما علیه داعش و تکویری ها و سایر مسائل اینچنینی باشند و این مقاومت اسلامی در سراسر ایران، آنها را بهشدت عصبانی کرده است.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: امروز حتی دشمن با اعزام کاروانهای راهیان نور دانشآموزی به کربلای ایران مخالف است و از این موضوع بیم دارد که بداند ما باقدرتی هرچه بیشتر و با پاسخ دندانشکن در مقابلشان ایستادگی خواهیم نمود انتهای پیام/3393.
05:51 - 23 مهر 1396