ایران: بلندی‌های جولان بخشی جدایی‌ناپذیر سرزمین سوریه است

وزارت امور خارجه ایران امروز در بیانیه‌ای بلندی‌های جولان را بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین سوریه خواند و همچنین اعلام کرد: سرزمین فلسطین متعلق به مردم فلسطین است و توهمات نژادپرستانه رژیم نسل‌کش صهیونیستی نمی‌تواند این واقعیت را تغییر دهد.
گروه سیاست خارجی خبرگزای فارس، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) ۲۲ مردادماه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطین و سوریه بیانیه‌ای صادر کرد.

* محکومیت لفاظی‌های نتانیاهو

در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران لفاظی‌های نخست‌وزیر جنایت پیشه رژیم صهیونیستی مبنی بر تعلق همیشگی بلندی‌های جولان سوریه به این رژیم و نیز نفی کشور مستقل فلسطین را به شدت محکوم می‌کند.این بیانیه می‌افزاید: اساساً سرکرده باند جنایتکار و مافیایی حاکم بر سرزمین اشغال شده فلسطین در جایگاهی نیست که راجع به تشکیل دولت مستقل فلسطینی اظهارنظر کند، چرا که سرزمین فلسطین متعلق به مردم فلسطین است و توهمات نژادپرستانه رژیم نسل‌کش صهیونیستی نمی‌تواند این واقعیت را تغییر دهد. در بیانیه فوق آمده است: علاوه بر این بلندی‌های جولان بخشی جدایی ناپذیر از سرزمین سوریه است و جاه‌طلبی‌های استعماری یک موجودیت غاصب و اشغالگر نمی‌تواند واقعیت‌های حقوقی و تاریخی آن را تغییر دهد.به گزارش فارس،‌ بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد جولان سرزمین ماست و برای همیشه متعلق به اسرائیل خواهد بود.

* مسئولیت بین‌المللی دولت کلمبیا

در بیانیه وزارت امور خارجه عنوان شده است: در همین چارچوب اقدام اخیر دولت کلمبیا در تأیید حاکمیت رژیم صهیونیستی بر منطقه اشغالی جولان کاملا مردود و محکوم بوده و نقض آشکار اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل مبنی بر احترام به حاکمیت و تمامیت سرزمینی دولت‌ها به شمار می‌آید، چنین اقدامی با اصل شناخته شده حقوق بین‌الملل مبنی بر منع شناسایی آثار ناشی از اقدامات غیرقانونی نیز در تعارض است و مسئولیت بین‌المللی دولت کلمبیا را به دنبال دارد.به گزارش فارس، دولت راستگرای کلمبیا با انتشار بیانیه‌ای حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناخت. در بیانیه دولت کلمبیا آمده است: با توجه به شرایط امنیتی منطقه، حفظ کنترل و حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را بخشی اساسی از دفاع ملی این رژیم و توانایی آن برای حفاظت از شهروندانش می‌دانیم.در بیانیه وزارت امور خارجه ایران آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر تعهد قانونی اخلاقی و انسانی همه دولت‌ها به ویژه کشورهای اسلامی برای کمک به ملت فلسطین جهت احقاق حق تعیین سرنوشت و رهایی از شر اشغالگری آپارتاید و استعمار رژیم صهیونیستی، مسئولیت شورای امنیت سازمان ملل برای توقف اشغالگری و تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی علیه فلسطین اشغالی لبنان سوریه و سایر کشورهای منطقه را خاطرنشان می‌کند.

* حمایت ایران از مبارزه مشروع ملت فلسطین برای آزادی سرزمینشان

این بیانیه می‌افزاید: موضوع فلسطین همچنان مهم‌ترین مسئله انسانی و اخلاقی دنیای معاصر است که از سال ۱۹۴۸ با تشکیل یک موجودیت جعلی در سرزمین تاریخی فلسطین شروع شد و با توسعه سرطانی آن موجب ناامن شدن کل منطقه و جهان شده است. بدون تردید حمایت همه جانبه آمریکا و برخی کشورهای غربی از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان و کانادا از رژیم نسل‌کش صهیونیستی عامل اصلی بی‌کیفرمانی آن و موجب استمرار و تشدید توسعه طلبی و جنایات آن در منطقه بوده است.در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید مجدد بر موضع اصولی خود در حمایت از مبارزه مشروع ملت فلسطین برای آزادی سرزمینشان از اشغال بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری تحقق حق تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف هرگونه اقدام برای ساده سازی و به حاشیه راندن موضوع فلسطین را شدیداً محکوم می‌کند.
11:13 - 13 اوت 2026
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا
غرب آسیا

2 بازنشر2 واکنش
14٫1k بازدید



6 پاسخ

@user17091005703090086241 ساعت پیش
در پاسخ به
چه عجب کسی فحش نداد که چرا وزارت خارجه در حمایت از جولانی بیانیه داده؟!معمولا خبرگزاری فارس راجب گلابی هم خبر بذاره یک عده فحش میدن به وزارت خارجه!!!

@user1778043880411 ساعت پیش
صهیونیست ضعف و رو ببینه همه جا را تصاحب میکنه ولی اگر جلوشون وایستید مثل موش فرار میکنن، خداوند وعده ی پیروزی علیه این قوم را داده کاش مسئولین این وعده را قبول میکردن و تا نابودیشون جلو میرفتن ولی وقتی سازش میکنید باید دردسرها و فتنه هاشونم تحمل کنید

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi1 ساعت پیش
در پاسخ به
🌱گرانی بنزین ؛ تصمیمی تخصصی یا طراحی نفوذی ها.https://farsnews.ir/Ammarmahdavi/1786569298932174821
تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
عمار مهدوی

@Ammarmahdavi  •  12 ساعت پیش

گرانی بنزین تصمیمی تخصصی یا طراحی نفوذی ها .

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌ارشیا مختاری‌
@user17860476323931 دقیقه پیش
در پاسخ به
قشنگ معلومه صهیونیست ها به دنبال طرح نیل تا فرات هستند،البته به امید خدا به آن روزها نخواهند رسید.

تصویر نمایه‌ی ‌رضا طالعی فر‌
@Rezatalei23 دقیقه پیش
در پاسخ به
👈گروسی: سازمان ملل به آرامی در حال مرگ استمدیرکل فعلی آژانس جاسوس پرور بین‌المللی انرژی اتمی:من #سازمان ملل متحد را در خطر فوری #مرگ نمی‌بینم، بلکه آن را بیشتر شبیه یک مرگ تدریجی می‌بینم.آقای گروسی جاسوس؛سازمان ملل سال هاست #مرده است.سازمانی که فقط در جهت #منافع چند قدرت غربی و #اسرائیل عمل …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌فرزند ایران‌
@FarzandIrann4 دقیقه پیش
در پاسخ به
صحیح ،اما حقیقتن وقتی مردمش از فروپاشی دولت مستقل به دولت مزدور خوشحال شدن ،و همچنین گروه های مقاومت سوریه دیگه پنهانی و بدور از قدرت علنی ان ،ممکنه جولان همینطور که در اشغاله باقی بمونه