غریب‌آبادی: ترامپ ظاهرا زبان زور را بهتر می فهمد

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه امشب گفت: با ترامپ جنایتکار و قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد، ظاهرا زبان زور را بهتر می فهمد.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه امشب (چهارشنبه) ۱۷ به اظهارات توهین آمیز و تهدیدات دونالد ترامپ رئبس جمهور آمریکا واکنش نشان دداد.وی گفت: اظهارات امروز ترامپ، از توهین به ملت ایران تا تهدید به حملات بیشتر، نه نشانه اقتدار، بلکه اعتراف به شکست سیاستی است که سال ها بر زور، تحریم و تهدید بنا شده و نتوانست ملت ایران را به زانو درآورد.
معاون وزیر خارجه تصریح کرد: با ترامپ جنایتکار و قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد، ظاهرا زبان زور را بهتر می فهمد!
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا امروز و پس از آنکه ارتش این کشور با نقض یادداشت تفاهم اسلام‌آباد، اقدام به حمله به بخش‌هایی از خاک ایران کرد، ،اظهاراتی توهین‌آمیز علیه مردم‌ ایران مطرح کرد.او، ایرانی‌ها را «یک مشت آشغال»، «سرطان» و «بی‌عرضه» خواند و مدعی شد ایالات متحده شب گذشته «۲۰ برابر سخت‌تر از قبل» به ایران حمله کرده است. او همچنین اعلام کرد که یادداشت تفاهم با ایران «مُرده» است.رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش با لحنی تهدیدآمیز افزود: «آنها یک مشت آشغال هستند. اصلاً ازشان خوشم نمی‌آید. وقت زیادی را با آنها تلف کرده‌ایم. بی‌عرضه هستند. بهتر است فقط کار خودمان را بکنیم.»وی همچنین گفت: «آنها می‌خواهند رهبر آمریکا یعنی من را ترور کنند. من سال‌هاست که هدف شماره یک آنها هستم.»
وزارت امور خارجه ایران نیز امروز در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حملات تجاوزکارانه آمریکا و هشدار به همسایگان در خلیج‌فارس اعلام کرد که نیروهای مسلح مقتدر ایران همچنان که بارها نشان داده‌اند در دفاع از تمامیت سرزمینی، حاکمیت ملی و امنیت ملی ایران در برابر تجاوز نظامی آمریکا درنگ نکرده و منشا و مبدا تجاوز را نیز مورد هدف قرار خواهند داد.
20:21 - 17 تیر 1405
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا

3 بازنشر1 واکنش
119٫3k بازدید



23 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌حمدان مقدم‌
@hamdan1101 روز پیش
در پاسخ به
ظاهرا برای فهمیدن و درک این مطلب بدیهی ،مملکت متحمل هزینه های گرانی شده.چقدر زود دیر می شود

هنوز ام میگید "ظاهرا"این میزان انکار، واقعا حیرت انگیزهشعام لایق تمام صحبتهای ترامپ هستهنوز منتطر آبنبات بلوکه شده هستید؟؟

در پاسخ به
آقایون تصویر شهدای دیشب را نگاه کنید که نشانه نزدیک بودن تهدید اصلی به خاطر عدم پاسخگویی مناسب و نگرفتن انتقام است. تفاهم نامه شما همان‌ لباس نامرئی پادشاه است که مشاوران تان تن شعام کرده اند!

تصویر نمایه‌ی ‌محمد موسوی‌
@user1751672700331 روز پیش
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌محسن جشنی‌
محسن جشنی

@MohsenJashni  •  7 روز پیش

ایده و راهکار

دخل و خرج شهرداری‌ها شفاف و در دیدرس مردم قرار گیرد

. تحلیل وضعیت موجود و خلأها: در حال حاضر، فرآیند تدارکات و هزینه‌کرد شهرداری‌ها در بسیاری از موارد به شکل غیرشفاف انجام می‌شود. سیستم‌های فعلی (مانند ۱۳۷) صرفاً «واکنشی» هستند و شهروندان هیچ نقشی در «اولویت‌بندی بودجه» و «نظارت بر مخارج» ندارند. عدم دسترسی عمومی به جزئیاتِ دقیقِ قراردادها، قیمت‌های خرید، هویت تأمین‌کنندگان و مسئولان خرید، فضای امنی را برای تخلف و صدور فاکتورهای صوری ایجاد کرده است. مردم در این ساختار، تنها تماشاگرِ نتیجه‌ پروژه‌ها هستند، نه ناظرِ فرآیندِ مالیِ آن‌ها. ۲. راهکار عملیاتی و پیشنهادی: برای گذار از وضعیت فعلی به «حکمرانیِ شیشه‌ای» در شهرداری‌ها، ایجاد «سامانه جامع شفافیت مالی و بودجه‌ریزی مشارکتی» با محوریت سه اقدام زیر ضروری است: بودجه‌ریزی مشارکتی: اختصاصِ درصدی از بودجه عمرانی هر محله به تصمیم مستقیم مردم. شهروندان باید بتوانند از طریق پلتفرم آنلاین، اولویت‌های شهرسازی محله خود را انتخاب کنند. شفافیتِ بی‌قید و شرطِ مالی: تمامی اسناد هزینه‌کردِ شهرداری (از خریدهای خرد تا پروژه‌های کلان) باید به‌صورت آنلاین منتشر شود. این اطلاعات شامل: * نام دقیقِ کالا یا خدمات. * قیمت خرید و لیست قیمت‌های پیشنهادیِ رقبا. * مشخصات دقیقِ تأمین‌کننده (فروشنده) و خریدار (مسئول مربوطه). * داشبورد پیشرفتِ لحظه‌ای: هر پروژه عمرانی باید یک «شناسنامه دیجیتال» داشته باشد که پیشرفتِ فیزیکی و هزینه‌کردِ مالیِ آن را به‌صورت آنلاین با ترازِ بودجه‌ مصوب مقایسه کند. ۳. مخاطبان و مسئولان اجرایی: اجرایی شدن این مطالبه نیازمند ورود مستقیم نهادهای زیر است: * شورای عالی استان‌ها: جهت تدوین و ابلاغ بخشنامه «استانداردِ شفافیت مالی شهرداری‌ها». * کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی: جهت تصویب طرح الزامِ انتشارِ عمومیِ قراردادها و فاکتورهای خرید شهرداری‌ها. * سازمان بازرسی کل کشور: جهت نظارت بر صحت ارقام و اسناد بارگذاری شده در سامانه شفافیت. نتیجه مورد انتظار: اجرای این طرح، شهرداری‌ها را از «اتاق‌های تاریکِ تصمیم‌گیری» خارج کرده و به «کارگزارِ پاسخگو» تبدیل می‌کند. این اقدام نه تنها تخلف و فاکتورهای صوری را به دلیل ترس از نظارت عمومی حذف می‌کند، بلکه با اولویت‌سنجیِ مردم، عدالت در توزیع منابع شهری را نیز محقق می‌سازد.

شورای عالی استان‌ها، رئیس کمیسیون عمران مجلس جناب آقای رضایی کوچی، سازمان بازرسي كل كشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

در پاسخ به
ظاهرا بجز ضریب هوشی بسیار ناچیز شما و هم مسلکان شما ، از اینکه از جان و مال مردم ایران هزینه کنید هم ابایی ندارید . از خدا برای مردم کشورم از شر شما پناه می خواهم.

@BU71Mohammad1 روز پیش
در پاسخ به
باز ترامپ زبان زور میفهمهولی شعام کلا هیچ زبونی نمیفهمه

@user1778312826561 روز پیش
در پاسخ به
شما تیم وزارت حقارت و خیانت و ستون پنجم دشمنهم زبان ادم نمیفهمید طناب دار فقط شما رو وادار به راستگویی میکنهاز سپاه درخواست کنیم دولت رو ساقط کنه اینا را اعدام وگرنه خود مردم باید با دست خالی اعدامشون کنیم

@Hando11 روز پیش
شما یک جور نمی فهمید آنها یک جور دیگرچقدر فریاد زدیم آتش بس را قبول نکنیددوهفته تحمل کنید دشمن زانو میزندگفتیم مجلس را نبندید قانون تنگه را تصویب کنید قانون جامع تهدیدات رهبری را تصویب کنید اعتماد نکنید و هزار نکنیدنکنید دیگرمگر فهمیدیدخودمان گفتیم خودمان شنیدیم

تصویر نمایه‌ی ‌صدرا صدرا‌
@Ssadra1 روز پیش
خب دیگه مطمئن شدیمدر بخش بین الملل و امور خارجه، میزان بهره هوشی منتخبان جزو ملاکهای انتخاب اصلاااا نبوده! فرمودید: ظاهرا؟!!!!!

@Enghelaby1 روز پیش
خسته نباشی برادر ساعت خواب آغور بخیر

@user1708241076301 روز پیش
در پاسخ به
سلام خدمت رئیس جمهور محترمجناب پزشکیان شما امروز رئیس جمهور کشور مقتدر جمهوری اسلامی ایران هستیدشما صدای ملت مقتدر ایران هستیدپسصرفنظر از عملکرد شخصی در زندگی خصوصی‌تان لازم است تا صدایی مقتدر به گوش جهانیان برسانید.صدای ضعف از سوی ملتی ریشه دار و مقتدر مانند شیری است که صدای موش از دهان آن خار…نمایش بیشتر

@NMNMN1 روز پیش
در پاسخ به
بابا فیلم بازی نکنید به وزارت خارجه نمیاد. هر کار و فحشی که خواسته بارتان کرده حالا شما مودب نشسته اید و میگید ایش بی تربیت.

@user1779678043631 روز پیش
در پاسخ به
شما هم که عاشقِ مذاکره!!!

تصویر نمایه‌ی ‌حامد عظیم نژاد‌
@H_Azimnezhad1 روز پیش
در پاسخ به
نه اشتباه میکنید! تفاهم و ادامه بدید حتما درست میشه 🤔 به خدا همه ما و خودتون و مسخره کردید 😡😡

@user1783253922861 روز پیش
در پاسخ به
نه شما هم خیلی زور می‌زنید حرف‌های ترامپ را غرغره نکن

در پاسخ به
آقایون این کشورهای دور و بر هیچ کدوم دوست ما نیستند و همه شون از ضعیف شدن و ضعیف ماندن ما سود می برن . هم ترکیه هم پاکستان و هم شیخ نشین های عربی . باید به همشون با زبونی که متوجه بشن فهموند که در استفاده از ابزارهای قدرت اصلا معطل نمی کنیم .زیرساخت های اینها کاملا در دسترس هست مخصوصا کویت و بحرین .

در پاسخ به
یعنی باور کنیم از خواب خوش مذاکره، بیدار شده‌اید؟!گمان نکنم!! این حرف هم ژست بی محتوا و فقط لقلقه زبانی است!

تصویر نمایه‌ی ‌یار آشنا‌
@tabnak1 روز پیش
در پاسخ به
الان فهمیدید اونم ظاهرا؟

تصویر نمایه‌ی ‌حق پژوه‌
@ommateemam1 روز پیش
در پاسخ به
بلاهتِ سمیِ اصلاحاتی هایِ متوهمِ خودفریب باعث خسارتِ محضِ ملت است....