بقائی تشریح کرد: ترغیب به تروریسم دولتی و اخاذی در حین مذاکره

سخنگوی وزارت امور خارجه امشب با بیان اینکه در حالی که مقامات آمریکایی، ایران را به فقدان حسن نیت و اخاذی متهم می‌کنند، برخی جریان‌ها در آمریکا آشکارا توصیه می‌کنند که در صورت شکست مذاکرات، مذاکره‌کنندگان ایرانی ترور شوند، تصریح کرد: این ترغیب علنی به تروریسم دولتی باید توسط همگان محکوم شود.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امشب (شنبه) ۲۲ فروردین‌ماه و در حالی که مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان در جریان است، با اشاره به مقاله مندرج در یکی از رسانه‌های تندروی آمریکایی که مذاکره‌کنندگان ایرانی را تهدید به ترور کرده است، در شبکه ایکس نوشت: در حالی که مقامات آمریکایی ایران را به فقدان «حسن نیت» و «اخاذی» متهم می‌کنند، برخی جریان‌ها در عرصه سیاست‌گذاری و رسانه‌ای آمریکا آشکارا توصیه می‌کنند که در صورت شکست مذاکرات، مذاکره‌کنندگان ایرانی ترور شوند.وی پرسید: آیا این رویکرد بازتاب یک گفتمان سیاسی نیست که با توسل به ارعاب و تحریک علنی به ترور، خشونت و قتل، به دنبال عادی‌سازی اخاذی است؟!بقائی عنوان کرد: این ترغیب علنی به تروریسم دولتی باید توسط همگان محکوم شود.
19:37 - 22 فروردین 1405
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا
غرب آسیا

3 بازنشر8 واکنش
234٫9k بازدید




3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌شهروند گمنام‌
@Ba30iji22 فروردین 1405
بخدا دور سوم مذاکرات باز برای فریبکاری اذهان عمومی است ، آمریکا با در دیپلماسی وارد مذاکره می شود و با جنگ و خونریزی از اتاق بیرون می آیند. وحشی گری ریشه غربی‌هاست مطمنم که باز ما ضرر خواهیم کرد همانگونه در برجام و سایر مذاکرات متضرر شدیم . حرف دل یک شهروند ایرانی

@user170910093055606554722 فروردین 1405
در پاسخ به @akramsharifi
خدا حافظ تیم ایران باشدطرف مقابل هیچ خط قرمزی ندارد

@user17682163532322 فروردین 1405
در پاسخ به @akramsharifi
بیچاره اون نخودی هایی که رفتن پاکستان