تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان

در تماس تلفنی امرور وزیر امور خارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان موارد نقض آتش‌بس در ایران و لبنان توسط رژیم صهیونیستی مورد بحث قرار گرفت.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) ۱۹ فروردین‌ماه در تماس تلفنی با ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، از نقش سازنده و مسئولانه دولت پاکستان و تلاش‌های مستمر و‌موثر وی برای پایان دادن به جنگ و تقویت صلح و امنیت در منطقه قدردانی کرد.در این تماس، طرفین همچنین با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی اخیر شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت تداوم هماهنگی‌ها و پیگیری محورهای مورد توافق در آن گفت‌وگو تأکید کردند.در این گفت‌وگو همچنین موارد نقض آتش‌بس در ایران و لبنان توسط رژیم صهیونیستی مورد بحث قرار گرفت.
17:17 - 19 فروردین 1405

3 إعادة النشر5 التفاعل
2405 من المشاهدات


3 الإجابة

@Iran_Parast19 فروردین 1405
تعليقًا على
عراقچی، ظریف ، روحانی برگ برنده و کارتهای بازی دشمن ، در این چند سال بودن.تصور کنید اگر پزشگیان رئیس جمهور نشده بود ،ما مجبور به تحمل این اقایون نبودیم.

@Zara708019 فروردین 1405
تعليقًا على
آتش بس نقض شده

@user170910079605868141119 فروردین 1405
تعليقًا على
در حالت بدبینی کامل چرا نباید فکر کرد اگر روزی که دور باشد فرض محال که محال نیست ایران تجزیه شد این استان همجوار با این کشور می‌تواند ساز جدایی بزند یا نه و یا اینکه حق سهمش رو بخواهد به نظرم زیاد نباید به این واسطه های اطمینان کرد و آنها را رو باید در حد و اندازه شان تحویل گرفت