نامه عراقچی به شورای امنیت درباره حمله به مراکز هسته‌ای کشور

وزیر امور خارجه در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به مراکز هسته‌ای کشور به دبیرکل سازمان ملل و اعضای شورای امنیت نامه نوشت و نسبت به پیامدهای وخیم انسانی و زیست محیطی این حملات غیرقانونی هشدار داد.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مراکز هسته‌ای کشور به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و اعضای شورای امنیت نامه نوشت.
وزیر امور خارجه در این نامه که رونوشت آن برای رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارسال شده، ضمن تبیین مواضع کشور در خصوص حملات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات و اماکن هسته‌ای صلح‌آمیز و تحت پادمان جمهوری اسلامی ایران، نسبت به پیامدهای وخیم انسانی و زیست محیطی این حملات غیرقانونی هشدار داد.
در این نامه آمده است: اینجانب، به‌عنوان پیگیریِ نامه خود به شماره S/2026/216 مورخ ۲۳ مارس ۲۰۲۶، و به منظور جلب توجه جنابعالی به تداوم حملات ایالات متحده آمریکا و رژیم اسرائیل علیه چندین تأسیسات و اماکن هسته‌ای تحت پادمان جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه نیروگاه هسته‌ای فعال بوشهر که تأسیساتی است منحصراً اختصاص‌ یافته به مقاصد صلح‌آمیز و تحت رژیم جامع پادمان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فعالیت می‌کند، مکاتبه می‌کنم. این حملات غیرقانونی، کل منطقه را در معرض خطر جدی آلودگی رادیواکتیو با پیامدهای وخیم انسانی و زیست‌محیطی قرار می‌دهد و از این‌رو نباید بدون پاسخ و پیگیری رها شود.وی می‌افزاید: در فاصله زمانی کمتر از نه ماه، دو جنگ تجاوزکارانه علیه جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا، به‌عنوان امین معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT)، و رژیم یاغی اسرائیل، که خارج از چارچوب ان.پی.تی عمل می‌کند، تحمیل شده است. در هر دو مورد، تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران مورد حمله و بمباران قرار گرفته‌اند و با کمال تأسف، شورای امنیت سازمان ملل متحد، شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مدیرکل آن نه تنها تدابیر مؤثری در حدود اختیارات خود برای جلوگیری از تکرار آنها اتخاذ نکرده‌اند، حتی از محکوم کردن این اقدامات غیرقانونی خودداری کرده‌اند.
عراقچی در این نامه عنوان کرده است: اکنون مقامات ارشد آمریکا که حقوق بین‌الملل بشردوستانه را «احمقانه» نامیده‌اند، جسارت آن را یافته‌اند که اعلام کنند تأسیسات هسته‌ای در زمره اهداف آنها قرار دارد. نمایندگی دائم آمریکا نزد سازمان ملل متحد به‌طور علنی اظهار داشته است که حملات علیه نیروگاه هسته‌ای بوشهر «منتفی نیست». این بی‌ملاحظگی، نتیجه مستقیم انفعال سازمان ملل متحد و آژانس در قبال این اقدامات آشکار تجاوزکارانه از سوی آمریکا و رژیم اسرائیل است که صرفاً موجب جسورتر شدن متجاوزان شده است. این روند حملات غیرقانونی، ضربه‌ای جبران‌ناپذیر به اعتبار سازمان ملل متحد، شورای امنیت، آژانس و نظام پادمان وارد کرده است.وی می‌افزاید: مایه نگرانی است که از آغاز این جنگ مجرمانه در ۲۸ فوریه ۲۰۲۶، حملات زیر توسط متجاوزان علیه تأسیسات و مراکز هسته‌ای صلح‌آمیز ایران صورت گرفته است، بدون آنکه هیچ محکومیت صریحی از سوی نهادهای بین‌المللی ذی‌ربط شنیده شود.
در ۱ مارس، تأسیسات هسته‌ای نطنز دو بار مورد حمله قرار گرفت؛در ۱۷ مارس، یک سازه واقع در فاصله تنها ۳۵۰ متری از نیروگاه هسته‌ای فعال بوشهر مورد حمله قرار گرفت؛در ۲۱ مارس، چند نقطه در تأسیسات هسته‌ای نطنز بمباران شد؛در ۲۴ مارس، یک پرتابه در محدوده پیرامونی نیروگاه هسته‌ای بوشهر اصابت کرد؛در ۲۷ مارس، نیروگاه هسته‌ای بوشهر برای سومین بار مورد حمله قرار گرفت؛در ۲۷ مارس، کارخانه تولید آب سنگین در خنداب مورد حمله قرار گرفت؛در ۲۷ مارس، سایت فرآوری اورانیوم شهید احمدی‌روشن بمباران شد.وی خاطرنشان کرده است: حملات مکرر متجاوزان در مجاورت نیروگاه هسته‌ای فعال بوشهر به‌شدت نگران‌کننده است؛ نزدیکی این حملات به یک تأسیسات هسته‌ای فعال، وضعیت غیرقابل‌تحملی ایجاد می‌کند که خطر جدی انتشار رادیولوژیک را در پی دارد.
رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرده است: همان‌گونه که پیش‌تر در نامه مورخ ۲۳ مارس ۲۰۲۶ اینجانب مورد تأکید قرار گرفت، چنین حملاتی نقض آشکار قطعنامه ۴۸۷ (۱۹۸۱) شورای امنیت سازمان ملل متحد، و نیز کلیه تصمیمات و قطعنامه‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از جمله GC(XXIX)/DEC/11 و GC(XXXIV)/RES/533 محسوب می‌شود. این حملات همچنین نقض جدی اصول بنیادین و قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه است. ماده ۵۶ پروتکل الحاقی اول ۱۹۷۷ به کنوانسیون‌های ژنو، حمایت مطلق و تقویت‌شده‌ای را برای کارها و تأسیسات حاوی نیروهای خطرناک، از جمله نیروگاه‌های تولید برق هسته‌ای، مقرر می‌دارد و صراحتاً هرگونه حمله‌ای را که ممکن است موجب رهاسازی نیروهای خطرناک و در نتیجه تلفات شدید در بین جمعیت غیرنظامی شود، به طور مطلق ممنوع کرده است. هدف‌گیری عامدانه مناطق در مجاورت چنین تأسیساتی، که با آگاهی از خطر ذاتی انتشار رادیولوژیک انجام می‌شود، نقض آشکار نظام پادمان آژانس بوده و جمعیت‌های غیرنظامی هم در داخل قلمرو جمهوری اسلامی ایران و هم در سراسر منطقه را در معرض خطر شدید و بی‌سابقه قرار می‌دهد.
وی می‌افزاید: علاوه بر این، ماده ۵۵ پروتکل الحاقی اول، طرف‌های درگیر در یک مخاصمه مسلحانه را ملزم می‌سازد که حفاظت از محیط طبیعی را در برابر آسیب‌های گسترده، بلندمدت و شدید تضمین کنند. روش‌ها و وسایل جنگی به‌کارگرفته‌ شده توسط آمریکا و رژیم اسرائیل، خطر ویرانی زیست‌محیطی عظیمی را در پی دارد، از جمله احتمال آلودگی رادیواکتیو خلیج فارس، جو منطقه، اکوسیستم‌های زمینی و منابع طبیعی حیاتی. چنین آسیبی محدود به مرزهای ملی نخواهد بود، بلکه ناگزیر به کشورهای همسایه گسترش یافته و بدین‌ترتیب سلامت عمومی، تعادل زیست‌محیطی و پایداری اقتصادی کل جمعیت را به خطر خواهد انداخت.
وی خاطرنشان کرده است: تحولات اخیر نشان داده است که هرگونه تضمینی از سوی آژانس، حتی در صورت ارائه، نمی‌تواند به‌عنوان تضمینی برای امنیت ملی، حفاظت از منافع ملی یا حقوق غیرقابل‌سلب دولت‌ها برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای مورد اتکا قرار گیرد.وزیر امور خارجه در این نامه تأکید کرده است که در صورت تداوم انفعال شورای امنیت سازمان ملل متحد و شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مواجهه با حملات آشکار غیرقانونی علیه تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان در ایران، دولت‌های عضو ممکن است اعتماد خود را به سازمان ملل متحد، آژانس و کل نظام عدم اشاعه از دست بدهند. پیامدهای چنین وضعیتی محدود به ایران نخواهد بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین در این نامه نوشته است: از این فرصت استفاده می‌کنم تا اعتراض رسمی و نگرانی عمیق جمهوری اسلامی ایران را نسبت به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ثبت کنم، اظهاراتی که انحراف جدی از مأموریت رسمی وی محسوب شده و ناقض اساسنامه آژانس و موافقتنامه جامع پادمان (CSA) است. مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان مصاحبه رسانه‌ای اخیر خود در ماه مارس ۲۰۲۶، اطلاعات حساس مرتبط با پادمان را در خصوص برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران افشا نموده است. در پرتو تجارب گذشته که نشان داده سوءاستفاده از چنین اطلاعاتی توسط طرف‌های متخاصم می‌تواند به تسهیل حملات بیشتر علیه تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان ایران منجر شود، این‌گونه اقدامات، در صورت تداوم، ممکن است مسئولیت بین‌المللی آژانس را در پی داشته باشد.
وی عنوان کرده است: علاوه بر این، اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که حاکی از احتمال استفاده از سلاح‌های هسته‌ای علیه ایران است، که به‌طور ضمنی استفاده یا تهدید به استفاده از سلاح هسته‌ای علیه یک دولت عضو ان.پی.تی و در حال بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را عادی جلوه می‌دهد، عمیقاً نگران‌کننده و هشداردهنده است. چنین مواضعی موجب تزلزل جدی در اعتماد به یکپارچگی نظام عدم اشاعه، نظام پادمان آژانس و بی‌طرفی آژانس و مدیرکل آن شده است.وزیر امور خارجه بیان کرده است: جمهوری اسلامی ایران به‌طور مکرر اعتراضات رسمی خود را ثبت کرده و هشدارهای صریحی در خصوص این رویکرد، هم پیش از و هم پس از اقدامات تجاوزکارانه ژوئن ۲۰۲۵ و فوریه ۲۰۲۶ صادر کرده است. متأسفانه هیچ نشانه‌ای از قصد آژانس برای اصلاح اشتباهات گذشته یا بازگشت به رویکردی حرفه‌ای، بی‌طرفانه و مبتنی بر مبانی فنی، منطبق با اساسنامه آژانس و توافق جامع پادمان وجود ندارد.
22:27 - 15 فروردین 1405
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا
سازمان‌های بین‌المللی

3 بازنشر9 واکنش
217٫6k بازدید


22 پاسخ

@user1758169981641 روز پیش
در پاسخ به
ت
تنها

@user175816998164  •  3 روز پیش

مطالبه

پیشنهاد حذف کنکور در سال جاری برای شرایط پیش آمده

با توجه به شرایط پیش آمده و جنگ هایی که رژیم غاصب صهیونیستی و رژیم تروریستی آمریکا بر ما تحمیل کرد واقعا تمرکز بر روی کنکوری که خودش در حالت عادی واقعا مورد تایید آموزش و پرورش و تمام دلسوزان عرصه آموزش نیست،چه برسد به امسال که واقعا تمرکز بر روی تست در خیلی از مناطق کشور واقعا امکان پذیر نبوده است. در ضمن واقعا رفتن به حوزه در این شرایط سخت هست برای دانش آموزان و خانواده ها و مراقبین حوزه چون از نظر این این رژیم های پلید هیچ خط قرمزی و هیچ قانونی اهمیتی ندارد.واقعا بعید نیست حوزه ها هدف قرار دهند. درخواست بررسی این درخواست داریم. با تشکر

آموزش و پرورش، جناب علیرضا کاظمی، وزیر محترم آموزش و پرورش، سازمان سنجش و آموزش کشور، آقای محسن زارعی (رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش )

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌milad mohamadi‌
@user1772268881311 روز پیش
اگه ساکت بمونن ماهم زدیم *** میخورن صداشون دربیاد، حرومیارو فش کش کن ، اونا فقط زبون زوور میفهمن

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجو‌
@For_Khamenei1 روز پیش
در پاسخ به
نامه ها و درخواست ها برای نهاد های بین المللی که خودشان با آمریکای صهیونیستی همدست هستند فایده ای ندارد.

تصویر نمایه‌ی ‌Amin Ghanbari‌
@Aminghanbari1 روز پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Amin Ghanbari‌
Amin Ghanbari

@Aminghanbari  •  1 روز پیش

بازخورد بين المللى و استقبال فراوان كاربران خارجى از نصب تصوير توپاک شكور رپر محبوب آمريكایی بر روى پهيادهاى ايرانى#توپاک #ایلیومینیاتی #شاهد_۱۳۶ #جنگ #رسانه #اینترنت #رپ

@Khandaee1 روز پیش
در پاسخ به
D
Daee

@Khandaee  •  2 روز پیش

مطالبه

با مروجان آتش‌بس برخورد شود

با توجه به شرایط کشور که در ماه دوم جنگ با دشمن آمریکایی صهیونیستی قرار دارد و با توجه به تلاش گسترده دشمن در جنگ روانی و انشقاق بین آحاد مردم که با نثار جان و مالشان با اقتدار پشت نیروهای مسلح و تمامیت ارضی کشور ایستاده اند و با توجه به اینکه در گوشه و کنار کشور افرادی با تحلیل ، درخواست یا هر حرف و عملی در راستای اهداف دشمن چه سهواً و چه عمداً عمل می‌کنند. مردم کشور ایران خواستار برخورد جدی با آنهاست. بعد از شهادت تعداد زیادی از کودکان ، زنان و مردم این سرزمین این امر باید با جدیت تمام پیگیری شود هیچکس در کشور جمهوری اسلامی ایران حق صحبت در مورد پایان جنگ ، آتش بس و یا هرگونه صحبتی در این خصوص را ندارد. مردم ایران تصمیم در این خصوص را به طور تمام و کمال به رهبر معظم انقلاب داده اند و به هیچ شخص دیگری در هر جایگاهی اجازه اظهار نظر در این خصوص را نمی‌دهد عدم برخورد با این افراد خیانت به خون تمامی شهداست.

هیات دولت، قوه قضائيه، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌فقط برای ایران‌
@Kiao0o1 روز پیش
در پاسخ به
اگر حتی چین و روسیه هم بسمت غرب چرخش کنند.باید با پکن و مسکو زیبا خداحافظی کنند.منتظر خرمشهر ۵ بمانند.ما در این جنگ با هیچ کشوری شوخی نداریم.تا زمانی با کشوری متحد هستیم که منافع ملی ایران تامین شود و لاغیر

تصویر نمایه‌ی ‌ایران وطنم‌
@user1760611055331 روز پیش
در پاسخ به
اگر ما بمب اتم داشتیم هرگز دشمن جرأت حمله به ما را نداشت و نیازی به شکایت به سازمانهای بین المللی ساخته دست غرب نداشتیم حالا آنهاییکه بنای مذاکره با دشمن را به منظور دور کردن ایران از بمب اتم را گذاشته بودند باید پاسخگو باشند کاری کردند که امروز ما با شکایت های بی حاصل زورمان را به التماس داده ایم

تصویر نمایه‌ی ‌حمیدرضا محمدیاری‌
@Bazarkasbokar1 روز پیش
در پاسخ به

تجهیز جبهه رسانه توسط دولت در این شرایط الزامی است

.
مطالبه

تجهیز رسانه‌های شهرستانی

دولت در این شرایط برای مقابله با هجمه‌های رسانه‌ای دشمن هر چه سریعتر جبهه رسانه رو در بخش رسانه‌های شهرستانی بعنوان بازوان صدا و سیما تجهیز مالی و مجهز به ابزار اطلاع رسانی کند. تا جبهه مقاومت و نیروهای مسلح با خیال راحت بتوانند در مقابل حملات نظامی ایستادگی و با قدرت تمام پاسخ استکبار جهانی را بدهند و نگران جبهه داخلی نباشند. بنابراین هر لحظه کوتاهی در این خصوص یعنی امتیاز بیشتر به جنایتکاران و دشمنان خبیث ایران اسلامی پاینده باد ایران

کشور، دولت م مجلس، وزارت فرهنگ و رشاد اسلامی، استانداران کل کشور، مطبوعات، همه رسانه ها

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
@Doustdar_Velayat1 روز پیش
در پاسخ به
ان‌شالله با مساعی جناب‌آقای دکتر پزشکیان درراستای ممارست در سنجیده سخن‌گفتن درکنار تمرین سخت و فشرده آقازاده ایشان درراستای سکوت و سخن‌نگفتن، علاوه‌بر حفظ منافع ملی در #جنگ_رمضان شان و حیثیت #ایران و مردم شریف آن نیز دربرابر جهانیان ببشتر رعایت شود.

تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
@IranHamdel1 روز پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  29 بهمن 1404

رفع تحریم یا بی اثر کردن تحریم ها
مطالبه

مطالبه رفع یا بی‌اثر کردن تحریم‌ها

همانطور که می‌بینید تحریم‌ها و کاسبان تحریم وضع کشور را به این روز انداختند و ناترازی‌ها و قیمت‌های نجومی و گرانی و تورم بدین گونه شده که می‌بینید. فروپاشی اقتصادی اول در ذهن برخی مدیران اتفاق می‌افتد و بعد به مرور در اقتصاد و کشور پیاده‌سازی می‌شود. چیزی که مشخص است منافع برخی به این تحریم‌ها گره خورده است. چه خارجی چه داخلی و تا زمانی که سایه تحریم است وضع اقتصاد و کشور همین است. دور زنندگان تحریم کاری کردند که ارز ۱۰۰۰ تومانی به بالای ۱۶۰ هزار تومان رسیده و هنوز در حال بالا رفتن است. اقتصاد مقاومتی طی چند دهه گذشته بیش از آنکه در عرصه عمل به‌ صورت ملموس اجرا شود، در حد شعار باقی مانده است. با وجود تأکیدهای مکرر بر ضرورت تبدیل فشارهای خارجی به فرصت و تقویت توان داخلی، در عمل نه‌ تنها زیرساخت‌های لازم برای تاب‌آوری اقتصادی به‌ طور جدی تقویت نشد، بلکه شرایط به‌ گونه‌ای پیش رفت که محدودیت‌ها و تحریم‌ها اثرات سنگینی بر معیشت مردم و ساختار اقتصادی کشور گذاشت. گرانی، تورم فقر و رانت و کاهش ارزش ریال و خروج سرمایه و کاهش تولید کوچک‌ترین تاثیرات این تحریم ها بوده و متاسفانه هنوز ادامه دارد. باید قبول کنیم که نتوانستیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم تا در مرحله بعد روش های جدید و نتیجه محور که در دنیا جواب گرفته را پیاده سازی بکنیم. اگر هم بگوییم توانستیم که این همه گرانی و تورم و ریال از دست رفته از کجا آمده هست؟ ببینیم چه اقتصادی در دنیا مقاوم شده و چگونه؟ و آن را الگو سازیم. چین یکی از نمونه های خوب اقتصاد مقاومتی است. در پایان، از مسئولان می‌خواهم که یا سایه تحریم‌ها را از سر کشور بردارند و یا چنانچه نیاز به ظرفیت‌ها و رویکردهای تازه‌ای برای مدیریت این شرایط وجود دارد، زمینه بهره‌گیری از افراد و تیم‌هایی با توانمندی بالاتر در این حوزه را فراهم سازند تا این مسئله نه در سطح شعار، بلکه در عمل به نتیجه مطلوب برسد.

سران قوا، رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Fardadi1 روز پیش
در پاسخ به
به نظرم این عراقچی هم کارش بلد نیست. هرچی میگه برعکس میشه. هر مذاکره ای کرده باجنگ‌تموم شده. کسی حرفش نمیخونه. نمیدونم چرا!

@user1751670757731 روز پیش
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌عاشق رهبر و ایران‌
عاشق رهبر و ایران

@Allah021  •  6 فروردین 1405

پیشنهادها

بازگشتن تمامی فرزندان مسئولین به ایران

لطفا برای حفظ یکپارچگی و اینکه تمام دنیا بدانند که ایران اسلامی جای بسیار خوبی برای زندگی است، تقاضا می‌کنیم و حتی هشدار می‌دهیم که فرزندان تمامی مسئولین حتی رده های میانی و پایینی به ایران بازگرداننده شوند.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Mehrdad90kia1 روز پیش
در پاسخ به
جالبه تنها کشور استفاده کننده بمب اتم علیه بشریت، بازهم اجازه داره بالای ۳۰۰۰ تا کلاهک هسته ای داشته باشه و تهدید می کنه می خواد بزنه باز ،مثل زدن پل b1 و نفت ماهشهر 🙂اما ما ۲۰ ساله جز ان پی تی و باید راستی آزمایی بشیم‌ و بارها آژانس گفته دنبال ساختش نیستیم. سازمان ملل پشمک و قانون جنگله

@IranParastt1 روز پیش
در پاسخ به
ا
ایران پرست

@IranParastt  •  1 روز پیش

پیشنهادها

دریافت خسارات وارده به زیرساخت‌ها و اماکن تاریخی و علمی از کشتی‌ها

با توجه به ناکارآمدی دادگاه های بین المللی و کارشکنی دشمنان در روند قضاوت عادلانه در پرونده ها، خسارات وارده به کشور به صورت عوارض مازاد، از کشتی های عبوری از تنگه هرمز به صورت ریالی دریافت شود.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Mehrdad90kia1 روز پیش
در پاسخ به
در صورتی که اسرائیل رکوردار جنایت جنگی و زدن مراکز غیر نظامی و ته تنها جز ان پی تی نیست و بلکه ۹۰ کلاهک هم داره. تو این جنگ که انواع حقو بشر رو زیر پا گذاشت. به قول نماینده ایرلند ما فقط کاغذ پاره نوشتیم و عملا با وجود حکم علیه نتانیاهو هیچ چیزی نخوردیم‌ اخه دلتو به این سازمان خوشه. غزه و هیروشیما

تصویر نمایه‌ی ‌وحید‌
@Vatan_Doost1 روز پیش
در پاسخ به
نیروگاه هسته‌ای بوشهر خیلی مهم و خطر خریت و بی‌همه‌چیزی دشمن این نیروگاه تهدید می‌کنه

در پاسخ به
یکی میتونه به من بگه این نامه ها چه خاصیتی دارن؟

@user1760346335131 روز پیش
حرف حساب فقط از دهان توپ میاد بیرون. فقط باید بزنیم این ******** های صهیونیست رو. نامه و اینها سرش گرده.

تصویر نمایه‌ی ‌سید ابراهیم حسینی فرد‌
@Ebrahim_Hosseinifard1 روز پیش
در پاسخ به
تنگه هرمز به‌عنوان گلوگاه ژئوپلیتیکی انرژی✍️سید ابراهیم حسینی فرد تحلیل‌گر مسائل راهبردی چکیده تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های ژئوپلیتیکی جهان است که نقشی حیاتی در امنیت انرژی و ثبات اقتصاد جهانی ایفا می‌کند. بخش قابل توجهی از صادرات نفت خام و گاز طبیعی مایع‌شده جهان از طریق این گذر…
نمایش بیشتر

نمایش گزارش